- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
zozika84 #1018 üzenetére
Fegyó nem is, a sima xp-re gondolok, hogy arányul, mintha mást játszanék... az volt a mw3-ban is gyenge, fegyót lehetett húzni ugyan, de hc only mellett nekem ez nem annyira számít, 10 szintesen már fel lehet egy fegyót szerelni jóra. Viszont, ha sima xp nem jó, nem kezdek zombizni a dupla alatt
-
d@vee
őstag
válasz
zozika84 #858 üzenetére
Üdítős automaták vannak elszórva a mapon, mindegyik mást ad. Van amitől több hp-d van, van amelyikkel gyorsabban tölti újra a fegyót, gyorsabban futsz, stb...Fix helyeken vannak, egyszer elég megjegyezni mi merre. De map is mutatja asszem.
Nézz valami tutorialt youtubeon, én is ott találtam rá mit kell a kulcsokkal csinálni. Széf kód 3 részből áll, mindig ugyanott találod őket, sorrend nem mindegy. Azokat is elég egyszer megjegyezni merre vannak. -
mcwolf79
veterán
válasz
zozika84 #833 üzenetére
Egyéni vélemény , hogy a Black ops 4 Blackout módja szerintem mai napig a legjobb Battle royale játèka a COD-oknak. Rengeteget játszottam vele , nagyon király volt.
És ugye azt is a Treyarch csinalta.
Tudom, tudom, neked az is szar volt . Még a szar is szar továbbra is ha jól sejtem . -
Linem
senior tag
válasz
zozika84 #608 üzenetére
Így van. Ebből keresik degeszre magukat, nem fogják maguk alatt vágni a fát. Nyilván ha ki lehetne kapcsolni, akkor nagyon kevesen fizetnének skinekért.
Mindenesetre én továbbra is örülök, hogy a vibráló skinek segítenek pillanatok alatt észrevenni az ellenséges operátorokat. Például mostanában sokan használják azt a piros köpenyes csajt, tényleg nagy segítség.
Sokszor azon töprengek, vajon tisztában van vele az idióta, hogy azért lövöm le tizenötödször akár a pálya másik végéről is, mert bárhol kiszúrja a szemem? -
BandiHUN
veterán
válasz
zozika84 #602 üzenetére
Idén még rá is dobnak, hogy a kör végén még a legjobb akció után nézheted a Winners circle-t is, ahol a top 3 majomkodhat TERMÉSZETESEN bundle-ben is kapható mindenféle baromsággal, és NEM nyomhatod el, ha kilépsz, mintha meccs közben lépnél ki, bukod a bónuszod
Mondjuk azt írták, hogy a betához képest csökkentik a különféle közjátékok idejét. Kell is, mert ezekkel is lassabban gyűlik csak a battlepass/idő, mert abba csak az aktív játék számít bele.
-
Acheron
őstag
válasz
zozika84 #599 üzenetére
Hangsúly az "egy ideig" -en
Ez a rész az eddig látottak alapján kifejezetten annak a rétegnek készült, akik előszeretettel aggatják magukra a fenti jelzőkkel ellátott maskarákat, így vélhetően nem is kell sokat várni, hogy óhajaik meghallgatásra találjanak. És mivel a régi skinek nem áthozhatók, újra nyílhatnak (fognak nyílni) a pénztárcák -
-
KaitouP
nagyúr
válasz
zozika84 #572 üzenetére
Igazodik a játék az igényekhez. A mai aktív CoD játékosok többsége azt várja el a szériától amit meg is kap: őrült legyen, legyen sok collab out of the CoD world karakterekkel, pörögjön mint a búgócsiga, állandóan rewardoljon, streamelhető legyen, hogy a random "tartalomgyártónak" menjen a sub, a donate, két meccs között meg reklámozhassa a "saját" gyártású kávéját, egyéb mercheit.
Ezeket a játékosokat odaültetnéd a második rész elé, és azt látnák, hogy az egész lassú, unalmas, színtelen, mert nem villog tizedmásodpercenként az arcukba a killingspreeee meg a multikillll, nem kapják a halom xp-t meg a sok badge-t, és nem lehet összevissza rángatva a fegyvert egyszerre 5 embert átlőni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zozika84 #537 üzenetére
"A korabbi reszekben legalabb latszatra meg volt a taktika es a gondolkodas"
Nemár, COD-ról van szó, melyik korábbi részekben volt komoly taktikázás. Összevissza lövöldözgetés meg a időnként jetpack ugrabugra volt eddig is. Nagyjából eredeti MW2 óta nincs taktikázás a sorozatban (de előtte sem volt szerintem), sima csihipuhi az egész. És ez már 10+ éve. 2009-es rész volt felüdülés egyedül talán de a franchise mindig is ugyanaz maradt.
(skinek leptek el egyedül minket sokkal jobban)
-
csibe1
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zozika84 #335 üzenetére
Közben a COD userek egy méretes nagy része sír ha nincs Shipment és társai.
(jó persze tudom fegyver húzás miatt
)
CODban sosem volt szerintem népszerű a nagy pálya, de lehet tévedek (legalábbis az elmúlt néhány évben biztosan nem). Persze tolták a 10v10 és 12v12-t is néhányan, de közel sem annyian mint Core mapokat.
szerk: Mondjuk annak sem örülnék ha 20-24 fős módokat hoznák be a kis pályákra. Cold War-ban is utáltam amikor Cartelen szenvedtük vele
-
Spizzi
tag
válasz
zozika84 #287 üzenetére
Sietve tenném hozzá, hogy időközben az MW2019 grafikailag butítva lett az MWII 2022-es megjelenésekor, hogy ne legyen annyi összehasonlító videó YT-n az újabb részekkel.
Az én szememnek még a Vanguard is szebb mint bármi más a Vanguard után. Van erre az egészre egy teóriám ami nem biztos, hogy teljesen fedi a valóságot, de biztosan van alapja.
Az MW2019-el ugyebár behozták az új motort (IW8), ami végre váltotta a COD4 (2007) óta használtt IW4.x verziókat.
Utána 2022-ben megint volt egy váltás az MWII 2022-el (IW9), és ezt a motort kapta meg később az MWIII 2023 és most a BO6 is.
A legnagyobb különbség az IW8 és 9 között, hogy a 8 az egy direkt PC-re és konzolokra szánták, míg a 9 egy multiplatform engine. Ez azt jelenti, hogy a 9-et tudnia kell futtatni 2 konzol generációnak, PC-nek, Androidnak és iOS-nek is. Sokkal könnyebb így az asset átjárás a különböző játékok között, ha megcsináltak / lefejlesztettek valamit az asztali MWII-höz, akkor azt két kattintással betudják tenni... teszem azt pl. a Warzone Mobile-ba. Kevesebb idő minden így, az idő meg pénz ugyebár.
A baj ezzel az, hogy nem lehet "túl jó" dolgokat csinálni, mert az összes hardvernek bírnia kell mindent amit létrehoznak. Egy mobiltelefon pedig rendkívűl visszafogja az asztali verziókat.
Ezeket a képeket még valamikor 2022 végén csináltam MW2019 vs. MWII PC ultra grafika.
Aszfalt & betonfal MW2019 (RT On mert az IW8 támogatta)
Aszfalt & betonfal MWII 2022 (RT Off mert nincs integrálva az IW9-be)
Amikor is bármiféle minőségbeli ugrást lehet remélni a szériától az 2026-ban lesz az Infinity Ward új játékával, mert sanszos, hogy megint új motort csináltak az IW10 képében. A kérdés az, hogy a mobilverziók maradnak e 9-en és jóvanazúgy' vagy kapják azok is az upgradet. Csak remélni tudom, hogy ezúttal direkt asztali hardverekre fejlesztik a játékot hátráltató tényezők nélkül.... amibe beletartozik az is, hogy valószínűleg búcsúzik az XBOX One és PS4 verzió a kínálatból, ami több mint időszerű. Szvsz. senki ne várjon csodát se a BO6-tól se a jövőévi BO7?-től, mert esélytelen amíg nincs új engine, meg egyébként is.... Treyarch, víz helyett is Monstert ivó, enyhén ADHD-s, mérsékelt epilepsziában szenvedő egyedeknek gyártanak játékot, akik habzó szájjal rángatóznak ha már 5 mp el telt úgy, hogy nem tudtak bemutatni két bunnyhoppot egy visszaszaltó harántfekvéses trickshotot.
-
Acheron
őstag
válasz
zozika84 #278 üzenetére
A szintezés is érdekes lesz - fegyverenként 40+ szinttel...
Lehet, ez a játék már nem egy évre készül, és ez amolyan finom utalás?
Egyébként csak nekem tűnnek kevésbé áttekinthetőnek a weapon képernyők (loadout összeállítás, kiegészítők, stb) az MW II, MW III -hoz képest? Meg lehet találni mindent, de nekem egyelőre kevésbé áll kézre. -
BandiHUN
veterán
válasz
zozika84 #206 üzenetére
HC-ban jobb lesz. SBMM meg...
Twitchen a csávókám 16k viewerrel újy nyom 100 killeket, hogy csapattársa hosztol, aki csak foglal, és nem öl egyet sem. No ez inkább a durva, milyen egyszerű kijátszani a rendszert...
OK, USAstream, ott amúgyis több a noob, de amit láttam, az katasztrófa
De bánt, hogy ez így megoldható. Lényegében a hoszt, annak is csak a killszáma számít. -
Spizzi
tag
válasz
zozika84 #173 üzenetére
A szerverek alapvetően jók, a gondot az okozza, hogy nem a legközelebbire tesz rá, hanem egy randomra aminek a környékén pont talált olyan játékosokat az SBMM ami hozzád nagyjából passzol. Van mikor te vagy a szerencsés és kapsz egy Frankfurt / Párizs tengelyen valamit, van amikor meg a többiek, Moszkvával meg a halál tudja mivel.
Nálam az MWII gunfight az elmúlt 2 hónapban rendszeresen azt játsza, hogy vagy én vagyok 100+ pingben NA szerveren ők meg 30 körül, vagy az NA playerek vannak nálam 100-al és én 30-al. Btw..... gunfightot miért csak a jenkik játszanak?
de komolyan, 9/10 meccsben amcsi a csapattárs meg az enemy is, bár annyi baj legyen, kellemesebb kompánia jóval mint az oroszok, de cserébe be nem áll a szájuk, ezek egyfolytába beszélgetni akarnak.... több a duma mint a játék.
BO6-al biztos nem lesz gond egy jó ideig, minél többen veszik meg (vagy gamepassoznak), minél többen keresnek meccset egyidőben veled párhuzamosan, annál nagyobb az esély, hogy a közelben lévőkből össze tudja ollózni a lobbyt orbitális ping meg packet loss nélkül. MWII-vel is olyan fél éve kezdődött ez, hogy nehéz lobby keresés meg amit talál is szar, nyilván mert elvesztette a bázis olyan 90%-át kb. megjelenés után másfél évvel.... nekem előtte semmi gondom nem volt a szerverekkel. MWIII-ről nem tudok nyilatkozni tekintettel nem játszok vele, de elvileg ott már startkor is szarok voltak a szerverek... bár nagyon messze van a legtöbbet eladott epizódtól az is biztos, szóval lehet csak szimpla player hiány az oka.
-
venom8888
őstag
válasz
zozika84 #166 üzenetére
De elotte nem sutotte meg a kasa a szajukat,de most a 2042 vel nagyon megegette, kidobott 100 milliok. Most gondolom visszaternek a regebbi resek grafikai motorjahoz,ami kifogastalan volt, mese szep, a SW battlefront is azzal keszult,es be irta magat a leg realisztikusabb jatekok listajaba. Ha ezt a vonalat ujra eloveszik,akkor lehet sikeres az uj BF. En imadtam a BF1 es NF5 ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Képregény topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest