- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
pRoject22 #1694 üzenetére
Tegnap este Nuketown Domination (ne kerdezt, erre szavaztak a valasztokepernyon) alatt az egyik mokus a kemencenel(?) fekudt es a terkep masik oldalan a hatso udvaron levo spawn pointokon apritotta a nepet LMG-vel. Marmint teljes szelessegben a jobb oldali jatszotertol a bal oldali keritesig. A hazfalakon es a szogbol itelve a teherauton keresztul.
-
Deck
titán
válasz
pRoject22 #1559 üzenetére
Hát, igen.. Reddit, twitter is tele van hasonló hozzászólásokkal, videókkal.
Nem is érdemes komolyan venni a játékot... Sose lesz olyan anti cheat, mint a Fortnite, Valorant és társainál.
Ez a köszönjük, hogy jelentette a csalót értesítés a játékon belül is tuti átverés, hogy jobban érezd magad és automatikus.
Bármit megtehet az Activision és ez az eredménye annak, hogy nincs riválisa a COD-nak.
A sok összeomlás, eltűnő dolgok (textúrák is) stb. már ne is beszéljünk -
nutella1
őstag
válasz
pRoject22 #1523 üzenetére
Igen, tudom én is, egy kaptafa. Tegnap éjjel, mikor leültem a gép elé, olyan volt a Nuketown, mintha rászabadították volna a szerverekre az összes létező csalót. Gyakorlatilag mozogni nem lehetett, több házfalon átlőttek egyszerre, aim-wh, vicc. Úgyhogy valóban elkelne egy kis tisztogatás már.
-
-
nutella1
őstag
válasz
pRoject22 #1449 üzenetére
Nyilván utána olvastam, többeknek volt hasonló problémája/microlaggja. A 4080 cseréje után, 4090-el tõkéletesen smooth a natív 4k. Nem a hardverkörítés volt a szúk keresztmetszet. Ott az MW3 optimalizálatlanságával volt a probléma. A Black Ops 6 pedig sokkal jobban optimalizált, nem véletlen a 160+ FPS, vajsimán.
-
nutella1
őstag
válasz
pRoject22 #1437 üzenetére
5080 azért bírni fogja natívban, bár még teszteket nem néztem/láttam, de szerintem a 4090 szintjét majd bátran és lazán hozza. Nekem DLSS-sel erősen és bosszantóan microlaggolt/akadt a 4080. Mikro másodpercekről beszélek csak! Ami bizony számít. Nem mindegyik lobbyban, és nem mindegyik pályán, de ez eszméletlen idegesítő volt.
-
BandiHUN
veterán
válasz
pRoject22 #1441 üzenetére
Ha már Ranked... 4 nap múlva úgyis indul, szerintem sok csaló átmegy majd, amíg ennyire nincs anticheat, hogy feltolja a szintjét... mondjuk érik egy banhullám.
Viszont a resurgence nekem pozitív csalódás, első próbára harmadikok lettünk, bedobott mellém 3 40 alattit, na mondom, ez cumika
-
BandiHUN
veterán
válasz
pRoject22 #867 üzenetére
Most külön várható lesz a cheat, hiszen minden fegyverhez headshot kell, ugye, de melyik marha találta ezt ki...
Nekem csak egy ilyen volt, de pl. tegnap se játszottam, viszont soft-osak szerintem voltak, nagyon ide-oda rángatózással 4-5 killek záró videóban... Hát... elkezdődött.Más: lassan időszerű, de akkor most mi is marad meg prestige után a camo-kból? A szint+weapon szint tudom, hogy nem, kivéve amire token megy+perkek, stb, loadoutok is huss...
-
zozika84
őstag
válasz
pRoject22 #312 üzenetére
Arra azért kíváncsi leszek, hogy ezeket a gumiköteles ugracsuszkákat miként integrálják a Warzoneba.
Lassítanak rajta valamennyit? Nerfelik a 3 méteres ugrásokat?
Vagy szokás szerint leszarnak mindent, ahogy anno a Warzone 1-et is csak simán tönkrebaszták ezek a kutyaütők az akkori BlackOps megjelenésekor....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest