- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Köszönöm a segítségeteket. Whitelist nem segített, próbaképpen kikapcsoltam a vírus-, és tűzfalvédelmet is, az sem. Ment fel az 565.90 és újraindítás. Elsőnek kilépett újra hibakód nélkül, második nekifutással jelenleg 2 perce játszom, meglátjuk meddig bírja.
szerk.: Eddig, 4 perc
-
nutella1
őstag
Elvileg azért nem ajánlott, mert microlaggol a játék, és erősen droppol. Olvass utána külföldi fórumokon. Erről írtam pár napja is a 4080-al kapcsolatban. A 4080 nem 4k natív felbontásra való kártya, kevés a minimum FPS. De DLSS-sel sem volt fényesebb multiban. Hiába volt meg látszólag a kívánt FPS szám. Nem jelentett semmit. Sajnos valóságos volt a jelenség MW3-nál. Itt nem tudom mi a helyzet, mert jobban optimalizált a játék.
-
BandiHUN
veterán
Én Digivel is bepróbáltam az Exitlagot a Cfosspeed helyett, az össze is akadt a 24H2-vel+jobbára sokat nem is ért úgyse, csak a widget miatt hagytam... viszont simán jobb a játék Exitlaggal, már kereséskor is bedob ilyen 37-es pingű játékokba is, eddig mindig ugrott 48-60,stb. szerverekre tovább, ügyes holmi, belföldön is alakítja a kapcsolatot, nekem vidékről sokat segít! Nem placebó, érezni, hogy hamarabb "odaér" a golyó, van értelme az overpressured ammonak, többet sikerül betalálni fejre, mert picit több idő van reagálni.
-
3L1T3
addikt
Nézd találtam egy ilyet a TELEKOM-osoknak. [FXTELEKOM]
-
H14
csendes tag
"H14
"aki ezt a fost megveszi úgy, H GP opcióval ingyen hozzáférhet, az, ne haragudjatok meg, de kötözni való bolond! az, aki vaultot vesz, azt duplán kötözték meg" Szerintem ezt így kijelenteni badarság. Mindenki arra költ amire akar vagy amire telik rá. Nekem tetszik a jatek, jobb mint a beta és nem érzem magam bolondnak azért mert megvettem"
természetesen mindenki arra költi a pénzét, amire akarja!
amit én gondolok, azt továbbra is tartom : akinek gamepasson keresztül (ez Xbox! valami hasonló opció van Pcre is, gőzöm sincs, hogy hívják) INGYEN elérhető a játék, ÉS mégis megvette (pláne ennyiért!!!!!!!!!!), az egy kötözni való bolond! ha úgy vetted meg, H előfizetéssel ingyen nyomhatnád másik 80-100 játékot is elérve, amik btw kb ugyanilyen szinvonalúak is, mint ez a COD rész, akkor egy kötözni való bolond vagyár érték arányban, nade felesleges is magyatázni
-
Igen, a WARP is beszart. Ugyan ez a helyzet MW3-ban is. Ha kapcsolódom a WARP-al szétkapcsol a szerverrel és buksz mindet, ha mondjuk zombizol.
VPN-el meg azért szar játszani, mert alapból baromi lassúak és nagyon magasak a pingek.
Próbáld ki az ExitLag-ot. 3 napos trial van, az kimondott a routingot oldja meg. -
BandiHUN
veterán
VPN lehet érdekes még Telekomosoknak.
Csak ilyen belső gondolkodás, hogy olyan VPN-t kipróbálni, amiben van Magyarország is, és hátha az más útvonalon megy. Esetleg Ausztria, végülis az is nyugat felé van félúton, játékszerver meg úgyis Németben, Franciában van legközelebb, nem romlana a ping. -
Ha Telekomos vagy Vidanetes vagy, akkor ez sajnos "normális" lesz.
Idézek:
"csak a Telekom hálózatán tapasztalható, és hatással van a weboldalatok elérhetőségére, különösen a Telekomos felhasználók esetében. Már 2024 márciusa óta lassulást tapasztalhattok, főleg csúcsidőben. Ez sajnos egyre gyakrabban fordul elő, egyre több bejelentést kapunk Ügyfeleinktől, hogy használhatatlanok az oldalaik. Ennek hátterében egy konfliktus áll a Deutsche Telekom AG (DTAG) anyacég és a Cloudflare között, amely a hálózati összekapcsolás fizetési kérdésein alapul."
"A Telekom üzletpolitikája miatt az információ szabad áramlása sajnos akadályozott, mivel a Telekom kizárólag tranzit szolgáltatókkal köt hálózati megállapodásokat, amelyekből pénzügyi haszna van. A közvetlen peering kapcsolatokat nem preferálják, és így a Cloudflare-rel sem jött létre ilyen. Bár a Telekom tagja a BIX hálózatának, selective routing technológiát alkalmaznak, így nem minden forgalmat kezelnek egyformán, ami miatt bizonyos adatfolyamok kerülőúton, például Németországon, Amerikán vagy akár Brazílián keresztül haladnak, ezáltal olyan távolságot jár be az adat, hogy úgy érződik, mintha úja a 90-es évek betárcsázós vonalain próbálnátok betölteni a weboldalt"
Ezért van packetloss, packetburst, meg latency variation hibaüzenet a játékokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest