- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2701 üzenetére
Nem az "újdonság varázsa" miatt nem evezek vissza MW 2-re, vagy korábbi részekre, hanem épp pont azért amit itt összefoglaltál: "grafika, mozgás, fegyverek testreszabhatósága." Amit én leülök a gép elé max 1 órákat kikapcsolni, nekem épp oly elég. Tudatosítottam magamban, hogy az SBMM és az EBMM miatt ezeket a részeket nem illik komolyan venni, és ennyi. Nem olyan nehéz, hiszen ez a realitás. Csak a mentálisan sérültek hazudnak önmaguknak. A Pizzeria elviszi minden időmet, + ezután a családi programok: együtt, melyek sokkal fontosabbak, élni az életet, a hetente kétszer kispályás football elviszi minden időmet, hál'isten(!!!). Jutalom időnek tekintem inkább, amikor itthon leülök a gép elé, etc... Persze, ha kijönne egyszer valami komolyabban vehető rész, kicsit variálnám, próbálnám testreszabni a rendelkezésre álló időmet. Viszont, ez nem rajtam múlik, cseppet sem, és ezt mindketten értjük, tudjuk, miről beszélek.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2683 üzenetére
Egyébként nálam is az MW3 volt az etalon, szerintem akkorra forrotta ki a sorozat igazán magát, bármilyen tekintetben. Viszont azt is tönkrezúzták később a csalók. Ugye ebben egyetértünk? Komolyan nem tudom megérteni, hogy kinek milyen fixációs, beteg örömet okoz, ha cheatel.? Miért nem jobb és kielégítőbb, ha tudod, a valós JÁTÉKbeli teljesítményed alapján éred el azt, amit teljesítesz. Ráadásul akkor még nem is volt SBMM, sem EBMM. Csak a tiszta, natúr teljesítményed számított. Pihizz, de próbáld ki ezt a Chaos Nuke-ot, amíg tart egyáltalán.
-
lowzor
veterán
válasz
Acheron #2675 üzenetére
Tudom, hogy volt MW Remastered, de olyan is volt, amilyen. Meg asszem csak akkor adták, ha valami deluxe edition-jét megvetted az alap codnak, ami akkor megjelent, ami trágya volt, szóval skippeltem.
Pár hónapig legalább ki tudnám élvezni az eredeti MW mapokat, míg tele nem szórják szarokkal, nekem az is elég lenne. Az előző MW3 is rohadt jó volt addig, míg a húgy mapokkal tele nem pakolták.
Pedig HC-ban egész élvezhető, ha elkerülöd a fos mapokat. Sokszor megyek semmirevaló meccseket, de ha az SBMM megsajnál, akkor jókat is, és összejön a Hellstorm-Watchdog Helo kombó. Core-ban mondjuk jobb K/D-t lehet csinálni, de ha egyszer jobban élvezem a HC-t, akkor leszarom.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2601 üzenetére
Marad, de én már bazári szinten is kezelem. Helyére tettem a dolgokat, nem aggódom. Ez most jelen pillanatban, ennyit ér. Gondolom így is megyünk tovább, miért is másként.? Értelmes tartalom nem hoz pénzt (erőfeszítésbe kerül), vagyis minek, ha az értelmetlen is bőven termel?
-
válasz
Acheron #2529 üzenetére
Amikor az MW2019-ben elindult a Plunder, akkor akkorákat játszottunk, hogy el se tudom mondani. Főleg amikor meglettek a kódok, a kártyák a bunkerekhez, illetve nyitottá tették azokat. Rendre tudtuk, hol a nagy lóvé és mentünk. Pár hónapja csákány kollégával mentem Plunderezni. Vele lehet nyomulni, meg abálni is a jónépet, de ahogy írtad megváltozott. A legtöbben arra mennek, hogy kill legyen, meg kempelnek valahol sniperrel.
De ugyan ez van a multiban. Ott se tudják, a feladatlapú meccsben, hogy mit kell csinálni.
Azt hiszik, ott is tdm-et kell játszani. -
bager13
aktív tag
válasz
Acheron #2501 üzenetére
Teljesen rendben van, amit írsz.
Én is nagyon szeretem a szériát, a CoD 1 óta nyüstölöm, de amikor bejött a futurisztikus falon futkározós rész, akkor vettem a kabátom...
Utána a 2019-es résznél tértem vissza.Szóval, ha egy játék, nem azt adja, amit várok tőle,akkor megy a levesbe. Nem mindenkinél van "traumakötődés".
-
bager13
aktív tag
válasz
Acheron #2494 üzenetére
Ha én tudatában lennék annak, hogy az algoritmus így manipulálja a játékom, akkor pont nem érdekelne a több millió megvezetett ember. Venném a kabátom, és tovább állnék, mégha 10000 órám is van a CoD szériában.
(megsúgom, nekem is van annyi...
)
(leírni egyszer a felfedezést egy normális dolog, de éveken keresztül ezen rúgozni, az már vergődés)
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Acheron #2494 üzenetére
Meg mindig csak arrol van szo kikkel rak ossze, a jatekba nem nyulnak bele.(a citalt youtube video nulla bizonyitekkal szolgal es csak anekdotikus erveket hasznal, ergo kuka az egesz, plane hogy egy olyan roviditest hasznal - EBMM - aminek mar a jelentestartalma sem fedi az odakepzelt belenyulast)
Igen neha fos neha meg jo. Akinek nem jon be, annak ott az uninstall.
Attol mert ezen rinyal valaki naphosszat meg nem fogom tudatosabbnak tekinteni, mivel senki nem nyer azzal hogy egy picsanyi magyar forumon vekeng ugyanazon. Nem fog ugy tunni, hogy valaki a fuggony moge lat, ettol csak annyi jon le, hogy valaki kivan mint a szar de van annyira hulye, hogy meg mindig csinalja.
Tudatosabb jatekos.. az
-
beteg
őstag
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2314 üzenetére
Egyébként a konzolosok hiába örülnek és reklamálnak a csalók és az SBMM miatt. A leginkább, mi, becsületes pc-sek szívjuk meg, akik nem csalnak. ..mert oké, ha esetleg kivágnak x számú cheatert a játékból, de például mi mit kezdjünk a sok megmaradt csalóval?
Az SBMM pedig mindenki számára létező probléma, már aki aktívan játszik, nem csak belepof@zik, mert neki nyilván még fogalma sincs az SBMM-ről sem, csak okoskodik. Messziről jött ember, név nélkül a neten azt mond amit akar. Ott mindenki okos és mindenható, és főleg a mindenség tudományát illetően, nagytudású.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2203 üzenetére
Az is egy eltévelyedett, aki elhiszi magáról, hogy ebben a játékban nem az SBMM-től függnek az eredményei. Egy nyilvánvalóan eltévelyedett koca-játékos, vagy inkább sznob, vagy rejtett csaló, esetleg vak lelki szegény, ha éppen nem csal.. By the way, teljesen mindegy. A lényeget érted. Nevezzük akárminek. Akárkinek.
Ezt komolyan, csak a hülye nem látja, vagy aki cheatel, mert számára nem bír jelentőséggel, mi megy itt.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Acheron #2294 üzenetére
Rendben
Ezt meg azoknak hagyom itt akik szeretnek olvasni és túljutnak az "úgyis csak hazudnak" fázison.
Matchmaking Series 2 -
Döglött Róka
veterán
válasz
Acheron #2292 üzenetére
" mérnökember vagyok IT vonalon, tudok különbséget tenni vélt és valós dolog között." - Akkor feltehetőleg ismered Occam borotváját.
Érvelésed ott hasal el, hogy a spawn pointok még a legapróbb pályán is fixek, csak rotálódnak, kis pályákon meg szimplán egyszerűbb spawncampelni. A te teóriád szerint a spawn-nak nem két ponton kéne lennie egy pályán, hanem bárhol és a meccs függvényében pakolna szar helyre ha valaki túlságosan elhúzna. Még én is tudom pedig állítólag CoD noob vagyok és nem játszottam a szent MW 2019-el, hogy hogyan lehet meccs közben irányítani az ellenfél spawnját ha az ellenfél szarul mozog (pár évtized arena shooter tapasztalat segített ebben, és láss csodát, kiválóan működik, főleg dominationben lehet teljesen megkavarni a másik csapatot vele ha szarul védekeznek)
Felőlem akármilyen mérnök lehetsz, eddig csak anektodikus érvelést láttam nulla bizonyítékkal (mivel senkinek nem áll rendelkezésére, a youtube videók nem azok, csak szintén anekdotikus érvelésen alapuló lózunkgok).
Erőforrás nem csak számítási kapacitásból áll, hanem mérnökórából. Valaminek a lefejlesztése és az implementálása, üzemeltetése leginkább ezen tényező miatt kerül sokba. Ha már van egy alap statisztika a játékok alatt elért eredményedről, akkor a hőn utált SBMM a játékon kívül masszírozza az egódat. Nem játék közben. A meccs maga csak az eredménye a setupnak.
Szerintem ez placebo, viszont én is fenntartom hogy tévedhetek De látván az eddigieket semmi nem igazolja az állításod.
PS: Az, hogy valaki IT mérnök, semmit nem jelent,. Azért merem így kijelenteni, mert IT mérnököknek segítek és adok tanácsot. Rohadt híg a szcéna és rengeteg tévhit van. Lehet nálam szakmai ártalom, de power user mendemondákra már nagyon régóta nem adok.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Acheron #2280 üzenetére
Nem vitatom el amit mondasz az sbmm-rol de megegyszer; az hogy meccs kozben szerveren direkt manipulaljak a teljesitmenyedet, a celzasodat a mozgasodat egy algoritmussal az boven alusapka.
Gondolod direkt csak ket lovest fog talalni a 4 helyett a meccs masodik feleben es a szerver ezt direkt rad fogja kalibralni? BS
Az SBMM a matchmaking, semmi tobb, nem nyul bele a jatekba, nincs algoritmus ami direkt moged spawnolja az ellenfelet, vagy tobbet enged neki. Egyszeruen tul nagy amplitudoval dolgozik es szivat. Osszerak teged egy kutyauto bandaval vagy olyan csapatot rak be ellened akivel szemben eselytelen vagy. En ilyenkor kilepek es kezdek egy uj meccset, ket harom leave utan helyreall es megint normalis jon.
A masik amit elfelejtenek sokan, hogy amikor hudejol megy, akkor valojaban a masik csapatot rakta osszel egy szamara OP ellenfellel. Csak akkor ez nem tunik annyira fel mert elvezi az ember.
Nem ez az elso online fps-em amiben sbmm van, szimplan ebben extrem nagy range-ek vannak es frusztralo tud lenni. Attol meg elvagyok.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2264 üzenetére
Az SBMM sokszor annyira agresszív, esténként, hogy az már egy vicc. Épp abban a pillanatban jelenik meg a csávó, amikor újratöltesz, épp abban lőnek le, amikor nulla esély van rá, épp abban a pillanatban rakja mögéd/eléd az ellent, amikor neki jó, stb.. Épp úgy konfigurálja a K/D arányod, hogy az szigorúan 1 környékén maradjon. Ez már rég nem arról szól, hogy a saját reflexeid alapján hitelesítsd magad. Hiszen ha jó eredményt nyújtasz, sem rajtad múlik, ha rosszat, az sem. Átverés az egész. Arra ösztönöz az algoritmus, hogy játssz, játssz és még játssz. De a lényeg, a meccsek függvényében semmit nem változik. Ha az SBMM-re tejszínhabként rákerül a lobbyban 1-2 cheater, szabhatod az egészet. Irányított minden, de minden. Játssz, költs a semmire, látványelemekre, skinekre, bugyogókra, minden egyébre. Évekkel ezelőtt, azért tényleg nem így volt. Úgy érzi magát az ember játék közben, mintha az RTL 3-on elhitetnék róla, hogy ő mekkora tehetség, vagy looser. FOSRAKÁS az egész. Semennyire nem szabad komolyan venni, mert semmi sem azon múlik, mennyire jó a reflexidőd, a netes kapcsolatod, vagy a fegyvered. Ennyi.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Acheron #2267 üzenetére
Az hogy milyen játékosokkal rak össze, azt csavargatja, szarul, ok.
De hogy játék közben a server csavargatja hogy hány lövés talál az már alusapka kategória
Egyszerűen nem elég hogy nincs értelme erőforrást belerakni, lefejleszteni, de teljes mértékben felesleges is.
Van SBMM a játékban, csak rohadtul szélsőséges.
-
beteg
őstag
válasz
Acheron #2260 üzenetére
Bocs, csak most tudtam jönni elolvasni, de nagyon szépen köszi! A skinekre gondoltam, de ez is hasznos volt, köszi, mert P9-en vagyok most, de pl. ezt az „állandóra unlockolható” dolgoról még csak nem is hallottam. Pedig milyen jól jött volna…
Ennél jobban már úgysem tudom magam beégetni, szóval megkérdezem: a fegyver skineket hol, melyik menüben lehet birizgálni?
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2261 üzenetére
Ez a játék egy komplett, hulladék, nulla, cheater, sbmm vicc. Úgy egy az egyben. Mint egy random, nulladik kategóriás, mobiltelefonos lövölde, oda süllyedt. Erőszakosabban, mint a korábbi részek. Akkorákat röhögtem így este, hogy milyen dolgok fordulnak elő.
Persze, a tapasztalatlanok, meg a csalók elhiszik magukról, egy-két kör alapján, mennyire tehetségesek, de azon kívül épelméjű ember nem..
-
BandiHUN
veterán
válasz
Acheron #2211 üzenetére
Viszont most pár perc múlva mindenki megkapja, mert vége az eventnek... mondjuk nem tudom, mennyire láthatóan adja oda, lehet csak bekerül és kész.
Mondjuk ünnepek után már felesleges a kacat, talán van még egy 45p bp 2xp+a fegyó, aki szereti. Én pl. szokás szerint skippelem a snipereket, szerintem már jött +4 bármimás. Az SVD mondjuk jó, hc-n azzal le lehet tudni a sniperes feladatokat, normálon szerintem csak fejessel öl. -
-
csákány.
aktív tag
válasz
Acheron #2203 üzenetére
Örülök, hogy meg lett, és hogy tudtam segíteni!
Hát, nagyon nem mindegy, hogy milyen csapattársakat kap az ember, de ez más játékmódokban is így van. Plunderben viszont ott a lehetőség, a fightra és a "nyugodt" gyűjtögetésre is, csak tudni kell jó helyre ugrani. Nyilván, ha Old Town-ba ugrasz, az gyakorlatilag mindig egy "ejtőernyős multi" nagyobb TTK-val - ott senki sem a gyűjtögetésre megy, hanem a más teamek levadászására sokszor értelmetlenül. De ha pl. a berepüléshez képest viszonylag távolra mész, akkor ott előfordul, hogy nyugodtan gyűjtögethetsz, de mivel a contract-ok miatt folyamatos a mozgás a map-on ezért valószínű hogy így is hamarosan "vendégeid" lesznek"de én alig - alig tudtam kiszedni a rám vadászókat"
Multihoz szoktál, viszont itt nagyobb a TTK, és lehet hamarabb abbahagyod a lövést, vagy szimplán csak nem warzone-hoz való fegyver beállításokkal próbálkoztál. Na és persze itt több a csaló, vagy legalább is jobban érződik, és van úgy hogy az SBMM is sz@póágra teszBocs az off-ért!
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2190 üzenetére
Mi is toltuk rendesen anno, de azért kultúráltan.Tényleg. De ezek, amit műveltek, több a sokknál. Életcél, nulla.
Szilánkosra(!) törték az egyik wc-t, és egy csaj magára vállalta. Abszolút hihető.
Majd gyere be hozzánk valamikor egy pizzára, amikor lesz időd, vendégem vagy. 100% biga.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2187 üzenetére
BUÉK! Nekem időm nincs játszani, amit egyáltalán nem bánok. A játék maga nálam heti 4-5 órára van kalibrálva. A szilveszteri party reggel 06.00-ig tartott. Kortyot nem ittam, cserébe egy átlag magyar dolgozó 1 évi fogyasztása jött be a pizzeriaban és a bar-ban, egyetlen éjjel alatt, 300 fővel. Mondjuk, a sok egyetemista alkoholista, nem volt egyszerű eset.
-
nutella1
őstag
válasz
Acheron #2121 üzenetére
Én már felszedtem sokat, mégis most írt ki két darabot, hogy megvan. Apropo: Ma egész nap játszottam, és csak pozitív stat-tom volt Nuketown-on. De, hogy milyen agresszíven működik az SBMM azt még a fax innenső oldaláról nézni is szörnyű. Mikor engem 10 lobby-ból tízszer bespawnoltat az ellenfél csapata elé, és halomra lövöm őket.. Tényleg sajnálom őket! Honestly. Főleg úgy, hogy 4 napig a másik oldalon álltam. Kitekerném a nyakát, aki ezt a system-et kitalálta.
-
-
Ryoo
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Régi játékoknál még lehetett trükközni a tükrökkel, manapság már nem olyan egyszerű az. Van erről egy remek cikk tavaly év végéről, érdemes elolvasni. [link]
Amúgy a lényeg szerintem az, hogy a real time tükrök megkövetelik, hogy a játék a jelenetet egy másik perspektívából renderelje - lehetőleg az összes utófeldolgozási effektussal együtt. Ez pedig mondjuk úgy hogy elég komoly plusz teljesítményt követel.
-
shotika
őstag
-
shotika
őstag
Gray Zone-t jelenleg nem lehet normálisan futtatni kb semmin se, képzeld el azt az enginet ennyire kihúzva, 12 játékossal összezárva, tele effektekkel és robbanásokkal egy ilyen jellegű gyors multival...
Bodycam pedig egy ügyes scan trükk, az a technológia szintén nem alkalmas (egyelőre) egy ilyen jellegű játék alá.Szerintem semmi gond nincs a BO graffal, minden amit látunk az egy tudatos tervezés eredménye. Akik szeretik ezt a sorozatot, azok ezt várják tőle, ettől Black Ops.
Az igazi probléma, hogy az ilyen jellegű aréna shooter egyszerűen nem életképes a mai piacon - egyedül a CoD, ami lényegében évről évre hozza ezt, versenytárs nélkül. Gray Zone kaliberű grafikát és realizmust teljesen felesleges várni a codoktól, én nem is értem mire ez az állandó rinya évről évre egy cod megjelenésnél - ráadásul a bétában már mindenki pontosan látja évek óta, hogy milyen is lesz az aktuális epizód.
Aztán megjelenik, és áll a kedves fórumozó a játék előtt, hogy ez most mi és mér' ilyen...És pont a Black Ops szériától bármit is számon kérni, ami köztudottan nagyon jól elvan a maga kis világában a sajátos stílusával és szabályrendszerével a Codon belül.
Elképesztően unalmas és fárasztó az egymásra licitáló gyűlölködők hozzászólásait olvasgatni. Miért nem lehet egyszerűen ignorálni azt a játékot, ami nem felel meg egyes emberek ízlésének?? - én se mászkálok be a Minecraft topicba azon rinyálni, hogy jópofa, de miért nem valósághű a grafika...
(és nem a konstruktív kritikával van problémám) -
BandiHUN
veterán
Betából már megszerezhető volt szürke és neon vegyvédelmi ruha+más cuccok is, vault editionban is van vagy 4 extrém skin, Zombie Price, stb... nem lesz itt első napon se "katonásdi". Mondjuk engem a traceres, death effectes fegyverek jobban zavarnak, minthogy hogy néz ki, aki lő, pofánvillog, lelövik az előtted levőt és te se látsz semmit a death effecttől, hangeffekt...
-
nutella1
őstag
Ez a COD és a következő, és az azután következő, etc. sem lesz (már) olyan, mint amit szeretnénk/várunk/elvárnánk. Eleve a profitorientált üzleti modell meggátolja ezt. Megmondom őszintén, engem ez a része már nem is érdekel. Előbb a cheater kérdéskörrel kezdenének valamit, meg a server problémákkal. Utána van értelme a játékról érdemben beszélgetni, egyáltalán. Amúgy is ezt az egy hulladékot veszem meg évente, mert a többi sem más, legyen bármiről szó, évről-évre ugyanaz az elcsépelt klisé. Nincs új a nap alatt, nulla eredeti ötlet, de nem is törekednek rá, hogy legyen. Csak a zseton a lényeg, semmi más.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest