- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tényleg komolyan kérdezem mi értelme egy kompetitív játékot 4K natívban extreme grafon futtatni. Itt az fps a lényeg, ez nem a death stranding ahol csak nézelődsz és semmi nem történik csak nézegeted a szép grafikát. Ezek a vga-k ennyit tudnak kipréselni magukból. Ha sokkal több fps kell akkor go2 5090...
-
Spizzi
tag
Szerintem nagyon durván megcsappant a játékosok száma, gyakorlatilag lehetetlen találni HC SnD-t... bár teszem hozzá az utóbbi 10 év cod-ja közül torony magasan ez a legalkalmatlanabb bármilyen olyan játékmódra amihez háromnál több, egyszerre is funkcionálni képes agysejt kell.
Lehet itt gamepass vagy bármi ha egy nagy nulla a játék alapvetően. De HC TDM-et is ilyen 2 percig szokott keresgetni.... és teszem hozzá ez az aktuális epizód, ergó papíron milliók játszanak vele. Aztán a valóságban meg MWIII-ben még Cyber Attack-ra is hamarabb szed össze 12 embert a rendszer mint itt gyakorlatilag bármire ami nem Stakeout vagy Nuketown
-
shotika
őstag
Jó pár kártya megfordult nálam is 20x év alatt, de valahogy én is mindig NVida párti voltam. Most is az 5070Ti-al szemezek és bár a 9070XT is érdekesnek tűnik, de a Dlss miatt valószínűleg ismét nvidia lesz.
Viszont azt hozzá kell tennem, hogy egy 1060-as kivételével minden zöld kártyám meghalt, míg a két Amd karim a mai napig működikAz egyik egy 2013-as 270-es, másfél éve kénytelen voltam beizzítani, mert a 2060 Superről leesett a venti...
-
deadwing
addikt
"32 GB 3200 ddr4, 3600-on"
Próbáld lejjebb venni... ram tuningot amúgysem értettem sosem. 4-5 fps plusz nem éri meg az instabilitásért cserébe. Sztem.
Mellesleg megjegyzem hogy a Criterion T160E még mindig jól muzsikál nálam
Mondjuk az fura volt, hogy valaki belerakott egy feszültség osztót, jó pár darab ellenállással a középsugárzóra kötve, miközben a magasnál volt kb 0.5dB plusz.
Már ha te vagy az avx-es turho -
nutella1
őstag
Nézd, megoldás erre a problémára konkrétan, szinte nincs. Rám vonatkozóan tudom megírni neked, amit tapasztaltam. Persze elsőre butaságnak tűnik, én is úgy gondoltam anno, aztán kiderült, hogy mégsem az. Bár a perifériáink eltérnek, elmesélem mi történt..
32(!) GB rammal be-beröccent a játék, olykor szaggatott a multi, idegesítően. Több (nem mindent (is) tudó magyar) fórumon kérdezősködtem, érdeklődtem, utánaolvastam. Írták, hogy 32GB rammal szaggatott a multi, 64GB ram megoldotta a problémát. Nyilván azért, mert xarul van megírva a játékmotor és csak egy olcsó konzolport PC-re. Viszont, láss csodát, miután 64GB ram csücsül az alaplapban, nem szaggat a multi. Ha tetszik, ha nem, ez így van. Hozzáteszem, ez nincs összefüggésben azzal, mikor szolgáltatótól eredő netproblémád, vagy server problémád adódna. Sem azzal, ha valamelyik hardvered idejét múlt és gyenge. Ez csak az én, saját hardvereimre vonatkoztatott tapasztalásom. -
Mr X
veterán
"Mellesleg kontrollerrel használva a menü néhány pontja nálam hibás, pl. Dlss menüpont is. Almenüjébe belelépés helyett 1-2 menüpont Reset All Tab-ot ír, még ilyen baromságokat, ott kénytelen vagyok egerezni."
Ez nem csak nálad, a BO6 nálam is ilyen, pc-s (Steam és Xbox) klienssel és PS5-ön is. A régebbi verziókkal nincs gond. Nevetséges, hogy ezt sem észre nem veszik, sem javítani nem képesek.
-
lowzor
veterán
Na, high-on brutálisan küszködhet 8 gigával, pláne ekkora felbontáson. Próbáld ki csak próbából, hogy a texture resolution-t leveszed lowra, meglátod, hogy sokkal simább lesz. Előtted is írták, hogy 3060Ti-ról váltottak RX 6800-ra, és teljesen kisimult a játék. Nálam is teljesen sima, nincs lag/stutter.
-
bager13
aktív tag
Igen pontosan . Úgyanazt az új vonalat akarták ők is vinni, de mivel még a CoD-nál is silányabb lett, így a kutyát nem érdekelte.
N+1.-dik Barbie-s lövölde már nem élhet meg hosszútávon. Azt a piacot a CoD és a Fortnite lefedi.
De az Ubinál úgy egyébként sincsenek a helyzet magaslatán, és nem is látták, hogy eleve halálra volt ítélve a koncepció. -
bager13
aktív tag
Pedig egyszerű a képlet, ha a játékosbázis 80%-ka erre vágyik, akkor hülyék lennének nem ezt a vonalat vinni.
Ez üzlet, én is ezt csinálnám azt a 80% jól fizető tábort mindenáron megtartanám, a másik húsz meg mehet amerre lát. Pont leszarnám őket.A piac diktál, hogy te épp melyik csoportba tartozol az meg egyéni szp...
Hozzáteszem, hogy én sem a 80-ba tartozom.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Mert akkor bennem van a hiba
és nem divat már a normalitás."
Ez nem újdonság, évek óta megy. És igen, ez a normális annak a közönségnek akik pénzt költenek a sorozatra. Téged, engem, mást zavar ez? Igen, de a készítőket ez nem érdekli mert úgy tűnik hogy többen vannak ők. De ezt totál felesleges felhozni minden COD játék esetében, mert egy évtizede ugyanaz megy már.
-
oriic
HÁZIGAZDA
10+ éve ilyen a COD sorozat (skinek, operátorok, csili-vili minden). Ez kell a népnek, ebből van bevételük (nem jótékonysági szervezetek), ezért ezt kapjuk. Sajnos el kell fogadni hogy ez már nem fog megváltozni, aki a klasszikusabb katonai kinézetű FPS-eket akarja tolni, annak más kell keresni.
-
Raymond
titán
A Firing Range-t megneztem akkor amikor itt olvastam hogy megvan mert azt is sokat jatszottam anno a BO1 idejeben es meg azert emlekeztem ra igy evek utan is hogy milyen. Jo is lenne, de az a FR 24/7 volt es Domination ami azert ott nem az igazi. A TDM rotacioban meg nem talalkoztam vele.
De azert vannak ott is tipikus BO6 dolgok, mint pl. par napja. A Dealership es a Red Card volt valaszthato, igy mindenki az Other-ra szavazott. Na mi lett az? Termeszetesen a Hacienda
-
SwitcX69
tag
A redcard baromi jó map, csak nem gagyi tdm módra van írva. Ranked hardpointon elég sokszor megy, kifejezetten okosan van megcsinálva. Stakeout meg a szokásos grind pálya, mindig kellenek ilyenek farmereknek
PC-n sem mindenki nr1 játékos, attól hogy egy-kettő úgy csúszkál hogy meg sem lehet fogni, valóságban azért lényegesen árnyaltabb az egész.
Én egyedül a zombit találtam eddig gagyinak, teljesen hanyagolom. Nagyon hiányzik a CW-s outbreak mód. -
Viper26
nagyúr
Ki lehet igen.:
"PS5 players who want to turn off crossplay in Black Ops 6 will need to head to the Account & Network menu, which can be accessed via the game's main settings menu. From there, it's then just a simple case of pressing the X button while hovering over the Crossplay option to switch the slider from On to Off."
Ne aggódj nekem se megy olyan jól, de a fejlődés tetszik benne, majd alakul a többi.
-
SwitcX69
tag
Csont ugyanilyen mindegyik black ops, baromi gyors lövölde. Kinek melyik vonal szimpatikus inkább, én ezt mindig jobban szerettem. Ahhoz képest mennyire nem hozott lázba a beta, még mindig ugyanazzal a lelkesedéssel ülök le játszani elé most (tény, pár hetes cuccról beszélünk). Nem véletlenül a sorozatban előtte az cold war fogott meg igazán. Mióta xboxon vagyok wwii-cw-bo6. A többi szódával elment. A vanguard szvsz a sorozat leggyengébb része.
-
Phobion
őstag
"A BO6 a "legnehezebb" COD számomra....2019-ben és MWII/MWIII-akban mindig hoztam egy közepes kört."
én is így érzem ezt, pedig világéletemben codoztam a legelső codtól kezdve, hát biztos öregszem
#1187 - én a HC-t elengedtem, számomra élvezhetetlen, pedig az előző részekben csak azt pörgettem, Nuketown HC pedig egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy hogyan nyújt az bármiféle szórakozást 🤷♂️
Core-ban nagyon tetszik, hogy rengeteget pattog a hitmarker hang 😂#1188 - én tegnap szembesültem többször is Nuketown-on azzal, hogy bizonyos idő elteltével a sárga busznak, a terepjárónak eltűnnek bizonyos textúrái és át lehet látni rajtuk
(platform: XSX)
-
H14
csendes tag
"A Stakeout mapon mit esznek annyira? Szerintem ritka f@s."
1. A többi mégszarabb
2. jelenleg a legkisebb pálya! fegyverthúzni kiváló, valamint pörög is (ami a multi lényege)! pont ugyanazt lehet csinálni rajta, mint a nagyobb pályákon is, csak nem kell egy percet kolbászolnod, H emberbe fuss!
szívesen válaszoltam -
zozika84
őstag
Nem tevedsz. Az Mw 2019 volt az etalon.
Grafikaban porig alazza az osszes reszt ami azota megjelent. Palyadesign teren szinten.
Mozgassebesseg kivalo.
Talan az egyetlen uj cod volt, ahol nem rohangaltak ostoban, agyatlanul az emberek
Remelem kapunk meg hasonloan remek reszt valamikor. -
nutella1
őstag
Igen, a grafikai, kényszeres lebutítottság erősen érezhető. Viszont a Vanguard, annyira jelentéktelen rész volt, hogy így látatlanban nincs is mivel összehasonlítanom a "hangok tónusát". Annyira nem volt mindennapi, hogy emlékezzek rá. Viszont a grafika az abszolút Black Ops, kétségtelen.
-
csibe1
addikt
Na hát ez az; az MW2019-re esténként még mindig van ember, talán nem véletlenül.
Ez meg májusi vagy mikori játék, és elfogytak a népek?
Azért ez elég gáz, de én szerencsére nem játszom vele.
Elég rossz irányba ment el a sorozat, nekem ez nem jön be.
Persze, dől a lé a skinekből, közben meg a játék vicc kategória lett.
Néha az az érzésem, mintha egy garázsban tákolnák az újabb részeket; mert olyan amatőr hibák vannak bennük kiadáskor.
Biztos olcsóbban jönnek ki...
Szóval rendesen össze kellene kapniuk magukat, hogy megint pénzt adjak egy CoD-ért.
A legutóbbi BF-ről meg nem is beszélve.
Mindenki elfelejtett jó multi fps játékot készíteni? -
oriic
HÁZIGAZDA
Hja engedte volna még tovább, de egyelőre ennyi elég volt, hivatalosan amúgy is 7kor volt vége, csak aktív szervereket ilyenkor mindig aktívnak hagyják.
#470 Acheron
https://support.activision.com/black-ops-6/articles/black-ops-6-feedback-and-bug-reporting
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mondjuk COD, kinézem belőle
Lassabb a fegyver szintezés mint tervezték, második hétvégére felgyorsítják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest