Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Scrake^;DD #2712 üzenetére
Ha meg aprilis 20-an jott volna akkor megertem, de ugy nekem se vilagos.
-
Raymond
titán
válasz
laragirl83 #2707 üzenetére
Hasonlo volt nalam is a multkor ugyanott. Es mint itt is lathato, nalam is allatalaban az van hogy vagy en egyedul vagy talan meg egy masik csapattars dolgozik az objective-on, a tobbiek sima TDM-kent jatszak a Hardpoint es a Domination-t is. De ez mar sok eve is igy volt, tehat nem valtozott semmi
-
Raymond
titán
válasz
laragirl83 #2695 üzenetére
Oh en nem erek ra Killstreak-ekre, meg a Scout Pulse-t se hasznaltam, igaz nem is kell, valaki mindig van a latoterben akit apritani lehet
-
Raymond
titán
-
Raymond
titán
válasz
ImpersonatoR #2668 üzenetére
En meg mindig hasznalom de mar tenyleg nem ugyanaz mint az elejen.
-
Raymond
titán
A Firing Range-t megneztem akkor amikor itt olvastam hogy megvan mert azt is sokat jatszottam anno a BO1 idejeben es meg azert emlekeztem ra igy evek utan is hogy milyen. Jo is lenne, de az a FR 24/7 volt es Domination ami azert ott nem az igazi. A TDM rotacioban meg nem talalkoztam vele.
De azert vannak ott is tipikus BO6 dolgok, mint pl. par napja. A Dealership es a Red Card volt valaszthato, igy mindenki az Other-ra szavazott. Na mi lett az? Termeszetesen a Hacienda
-
Raymond
titán
válasz
laragirl83 #2633 üzenetére
Ez most Warzone-ban van? Sima MP-ben tegnap es ma se voltak akadasok nalam.
-
-
Raymond
titán
-
Raymond
titán
válasz
laragirl83 #2597 üzenetére
OK, en HC-t nem jatszok ott meg azert konnyebben van az amit irsz.
-
Raymond
titán
válasz
laragirl83 #2590 üzenetére
Milyen jatekmodban? En TDM minden palyan es amit eppen megszavaznak a Nuketown-on, de tenykeg durva dolog nagyon ritkan van.
-
Raymond
titán
válasz
sarkadifeca #2556 üzenetére
Nalam csak olyan 30-40GB volt mert csak az MP van fent.
-
Raymond
titán
válasz
IntelKiller7 #2541 üzenetére
Ahogy nezem errol mar lekestem.
-
Raymond
titán
Az osszegyujtott halafejekkel mit csinaljak?
-
Raymond
titán
OK, akkor ez tenyleg csak sajat szocproblemam mert csak XM4, C9 es ASG loadout-om van skinek nelkul es olyan kombinacioban ami bejott. Meg a streak-ekbol is csak a scout pulse van amit hasznalok (mar ha nem felejtem el megnyomni a gombot, alltalaban elfelejtem), ezt talan ideje lenne lecserelni UAV-ra
-
Raymond
titán
-
Raymond
titán
válasz
nutella1 #2262 üzenetére
Egyebkent hogy alatamastjam kicsit a cheater dolgot amit parszor emlitettel. Szerintem az lehet a gond hogy ejjel jatszol. En alltalaban napkozben 2 meccset max harmat hetvegenkent, hetkozben is napkozben del korul es utanna este elinditom 1-2x es igy nagyon ritkan talalkozok igazi csalokkal. Egy hete viszont hulye fejjel tultoltam a kave ivast szombaton, az lett a vege hogy hajnal 3 korul jatszottam es ott a 3 meccsbol mindharomban volt tobb csalo is. Most ejjfel utan is ket meccsbol ketszer voltak egyertelmu csalok. Ahogy mondtam ritkan jaszok ejjel, de a tapasztalat azt mondja az ejjfel kozeledtevel szaporodnak a csalok es az (bevallottan kis mintam alapjan) keso ejjel mar eleg rossz a helyzet.
-
-
Raymond
titán
Ezeket a manokat mi ertelme volt gyujteni? Context - nekem semmi Battlapass vagy hasonlo nincs, van egy rakat unlock ott de ugy latszik penzkoltes nelkul nem ernek semmit igy marad ahogy van. A manok is valami fizetett ajto moge rejtett dologra jok?
-
Raymond
titán
Megprobaltam most a Zombies-ban feljebb tolni az alap pisztolyt de kinkeserves, nagyon keves pontot ad meg fejlovesek mellett is es unalmas. Inkabb jatszok rendes MP-t. Vagy valamit rosszul csinalok? Lementem 8 + 9 + 10 kort harom jatek alatt es csak level 8 lett a 4-bol. Ugy emlekszek az MP alatt gyorsabban fejoldtek a cuccok.
-
Raymond
titán
válasz
nutella1 #2115 üzenetére
Hat megmondom oszinten erre mar nem lehet mast mondani csak hogy "git gud"? Amit leirsz az lehetetlen. Statisztikailag az van hogy ha igaz lenne akkor itt a topic-ban minden ugyanazt vagy hasonlot latnank, de nem igy van. Nem mondja senki hogy nincs csalo, de nem minden meccsen van es ha van is akkor ha ott van egy akkor losz a tobbire. Az is gyakorlatilag lehetetlen hogy allandoan belefuss vagy ha kempel akkor ne menj oda, ezek CoD palyak, ott van a masik ket ut a hrombol minium plusz a naggyobbakon ott a vertikalitas is.
-
Raymond
titán
válasz
BandiHUN #2113 üzenetére
Megmondom oszinten es sem ertem igazan a kollega kirohanasait. En oreg vagyok mar es utoljara BO2-t jatszottam amig lehetett, akkor adtam fel amikor mar tenyleg nem lehetett jatszani mert mondjuk a meccs kezdete utan 5 masodpercel swarm-ok ropkodtek. A BO6 beta/early videok alapjan azt hittem nem megy mar mert tul gyorsnak tunt az egesz, de megy. En csak sima jatekokat jatszok (TDM az osszes palyan es amit eppen megszavaznak Nuketown-on, ez a ketto van csak a filterben), tehat semmi HC vagy Ranked igy csak ahhoz tudok szolni. Szinte az osszes jatekban a top 3-ban vagy a 12-bol pontokban, nagyon-bagyon ritka hogy lecsuszok. Fuggetlenul attol hogy mikor jatszok (este vagy napkozben) es hogy milyen a keverek (PC es konzol) a lobby-ban. A csalokra nem figyelek, akkor veszem eszre ha nagyon durvan toljak de akkor is azt a par percet kibirom aztan a masik meccs ugyis mashogy lesz. A legnehezebb az amikor a masik csapatban egyertelmuen 3-4-en osszejatszanak mert ott egyedul nehez barmit is csinalni, de az legalabb annyibol szorakoztato hogy probalkozik az ember megzavarni annak a csapatnak a seal clubbing jatekat amennyire csak lehet.
-
Raymond
titán
válasz
BandiHUN #2071 üzenetére
Na igen, az a 100/8 nem a DOCSIS 3.0 limit hanem a helyi halozatod es carrier equipment limital. Tavaly decemberig nekem is csak 100/12 volt pedig lehetett volna tobb (400 vagy 500 letoltes) csak nem erdekelt igazan. Aztan kenyszervaltaskor mar 1000/50-et rendeltem mert miert ne (az ar nem valtozott es adtak IPv4-et is mert kertem). Amikor megjott a csomag eloszor csak 500-am volt a teszt szerint es kiderult hogy veletlenul 3.0-as modemet kuldtek. Ket napra ra itt volt a 3.1-es es azzal mar megvan a 1000/50.
-
Raymond
titán
válasz
nutella1 #1992 üzenetére
irtad mar ezt korabban is de nem ertem igazan. Igen, este nagyobb az eselye hogy vsn csalo, de per pillanat meg igy is az van hogy mondjuk 5 jatekbol kettoben van egyrtelmu csalo ugy hogy befolyasolja a jatekot, de itt meg mindig 1 vagy 2 emberrol beszelunk a 12-bol igy van eleg masik akiket lehet loni problema nelkul. Akkor megy rosszul a dolog csak igazan amikor az en csapatom full random public a masikban pedig egyertelmuen vannak 3-4 aki egy banda es egyutt dolgoznak. Akkor nehezebb es tuti hogy a csapat vesziteni fog, de az hogy az sajat KD-m negativ lenne akkor se adott igazan, csak az esely nagyobb ra.
-
Raymond
titán
Ennek a Prestige-nek van valami gyakorlati ertelme? Vagy csak skinek es fegyverek szinei valtoznak? Regen (a BO2-nel) nem csinaltam mert lenullazta a fegyvereket es nem volt soha kedvem az elejetol kinlodni veluk.
-
Raymond
titán
válasz
IntelKiller7 #1876 üzenetére
Nalam is az alap/default Perkek vannak es volt hogy lattam az ellenfelet a falon keresztul. De csak parszor es nem tudom miert volt ugy akkor, maskor pedig nem.
-
Raymond
titán
válasz
kengyel #1804 üzenetére
Igen, van meg par masik ami OK, ezt a kettot azert emeltem ki mert Nuketown-szeruek (meret es egyszeruseg). Van meg mas is a Skyline-on kivul amit nem banok ha bejon, Payback, Vault peldaul. Erdekes hogy a Subsonic is elmeletileg kicsi es egyszeru lenne, de valahogy nem jon be nekem.
@nutella1
A BO2-nel a vege fele mielott teljesen osszeomlott a jatek a csalasok miatt TDM-ben mar szinte csak Nuketown, Hijacked es Raid volt szavazva, mas csak akkor ha nem volt valasztas, ott is leginkabb Carrier vagy Cargo es Standoff. de ha az elejen emiltett harmas ott volt a valasztasoknal akkor azok voltak es olyan sorrendbe ha veletlenul ketto a harom kozul volt mint lehetoseg. -
Raymond
titán
válasz
MikeWazowski #1802 üzenetére
Vannak meg ilyen egyszerubb, Nuketown-ra hajazo map-ok is amiket nem banok ha bejonnek a rotacioban. Peldaul a Babylon vagy a Derelict. Amit kimondottan utalok TDM-ben az a Red Card. Arra mondjuk epeszu ember nem szavaz es ha megis akkor ott mar eleve vilagos hogy valami csapat szavazta be aki a masik teamben levo randomokat akarja apritani ugy hogy befeszkelik magutat par pontra a csarnokban es ott kuksonak.
-
Raymond
titán
válasz
maximilian4 #1755 üzenetére
Jatek inditasa nelkul az XB app-ban is latod. Ott van a "Play" gomb alatt hogy "Last played" jobbra mellette a "See in Store" gomb alatt pedig a "Time played" hogy hany orat jatszottal osszesen.
-
Raymond
titán
-
Raymond
titán
Azert ebben benne van par ora nem? Mert egy honapja van kint a jatek es most figyeltem hogy mar zome Prestige ellenfeleim vannak, boven tobb mint a fele jatekos az a meccsekben. Igaz en csak casual vagyok, a fegyverekbol is csak XM4-et es C9-et hasznalok az elso ket default loadout-bol
Szerk: ok, a 157 azert egy kopettel tobb mint az 22-m.
-
Raymond
titán
válasz
pRoject22 #1694 üzenetére
Tegnap este Nuketown Domination (ne kerdezt, erre szavaztak a valasztokepernyon) alatt az egyik mokus a kemencenel(?) fekudt es a terkep masik oldalan a hatso udvaron levo spawn pointokon apritotta a nepet LMG-vel. Marmint teljes szelessegben a jobb oldali jatszotertol a bal oldali keritesig. A hazfalakon es a szogbol itelve a teherauton keresztul.
-
Raymond
titán
válasz
BandiHUN #1674 üzenetére
"...és csak szenvedtünk, ráadásul 2 kezdő, az első mapon, mert hiányoztak a feladatok, csak a jel volt a mapon"
Ez volt nalam is amikor az elso nap elinditottam. Semmit nem irt vagy mutatott hogy mit kene csinalni, csak jottek a zombib hullamokban amig birtam. Azt hittem akkor hogy ennyibol all
-
Raymond
titán
4 meccsbol 2x "lost connection". A BO2-t evekig jatszottam anno es ritka volt az disconnect.
-
Raymond
titán
En sem a spawn pontokrol beszelek, ertem mit irtal de en is es oriic is azt magyarazzuk hogy nem igazan nehez tudni hogy honnan jossz mert a palyak kicsik es a spawn pontok fixek. Tehat peldaul en spawnolok valahol, abbol vilagos hogy az ellenfel a szembe oldalrol fog jonni. Hogy a harom uton melyikbol azt ugyan nem tudod pontosan de megintcsak hallod/latod hogy merre futnak a csapattarsaid es persze hallod honnan melyik iranyba van lovoldozes meg ha nem is latod pontosan. Ez amit itt leirsz lehet csalas, de megintcsak lehet siman skill is. Mert hat miert pont teged kovetne? Van egy rakat csapattarsad meg. Egyszeruen tudja hogy honnan jon/johet valaki es oda celoz elore. En minden spawn utan bevagok a ket szelso "utba/sarokba" egy-egy concussiont peldaul es az esetek boven tobb mint a feleben (kis palyan) el is kap valakit. Megszokas kerdese. Par szaz ora utan mar rutin az ilyen. Mondom foleg a kis palyakon, BO2-ben anno a Nuketown vagy Hijacked meccseket sokszor audio nelkul jatszottam (mert csendbe kellett elnni de fules nem lehettett mert hallani kellet mi megy korulottem) es alig volt kihatasa a pontokra.
-
Raymond
titán
"...de mindig tudja honnan jövök..."
Nem mondom hogy nincsenek csalok, de palyatol fuggoen ez azert nem annyira nagy ordongosseg. A kis palyakon nagyon egyszeru mert nagyon limitalt opciok vannak honnan johet valaki a palya szerkezetebol es a te/csapatod spawn pontjatol fuggoen.
-
Raymond
titán
Gondoltam tolok par meccset, az elsonel mindjart "connection timeout" a vege fele (marmint a pontok elerese elott). Szanalom ez a jatek tenyleg.
-
Raymond
titán
GamePass-os az enyem, a sirba visz az allando updateekkel. Gyakorlatilag minden nap amikor elinditom az van hogy update. A kedvencem az amikor kivul meg az XBGP-ben lemegy az update aztan elinditas utan belul is egy es kell neki meg egy restart. Mostanaban (a heten) meg az van hogy aranylag gyakran disconnect meccs alatt vagy rogton utanna meg a return to lobby es progress stb. elott. Az igazi tuti ma volt korabban amikor a meccsnek vege lett es post report helyett oda lepett vissza hogy "update needs restart" es 4sec-en allt a visszaszamlalo.
Ertem en hogy live service meg minden de azert lehetne kevesbe live
A csalok picit idegesitok, de a zome playan ugyis olyan kaosz van hogy egyelore nem zavar tulsagosan.
Szerk: ja meg az hogy a karakteremet random valtogatja masra vagy hogy a jatekkereso filterhez allandoan odatesz valamit ami engen nem erdekel szinte minden inditaskor. Most mar legalabb a beallitasokat nem valtoztatja, az elso napokban vagy ketszer kellet az FOV-t visszatolnom a maxra mert levette alapra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest