- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ricogsm
őstag
válasz
Szellem. #2000 üzenetére
Ehh de tényleg... MW3 sokkal élesebbnek tűnik.
Mind1 jobb is ,hogy nem vettem meg.
Mivel dicsérted a Zombi részét játszottam vele egy kört, nem rossz de mikor sokan vannak akkor nem nagyon tudsz már lőni.
Itt mi a lényege? Itt is van egy nagy vezér zombi a végén akit ki kell nyírni? -
-
beteg
őstag
válasz
Szellem. #1943 üzenetére
Én még nem hallottam róla, de most, h itt írtátok befizettem rá.
Úgy 2 órát játszottam vele, de sok lófat nem érzek. Se jobb se rosszabb. Ugyan úgy volt egyszer egy jó hosszú belaggolás is, vagy egy percig, ami után ki szokott vágni. Annyi, h most bentmaradtam a játékban.
Egyébként 1000-es digim van, 2-es pinggel. Semmi bajom nincs vele. A BO6-al sem, tudom, h azért írtanak, mert fax vagyok, nem a lag miatt. (Azért mióta megvan az új moncsim, ami miatt állítólag csak úgy érzem, hogy jobb vagyok, jellemzően 2 a kd arányom.) -
BandiHUN
veterán
válasz
Szellem. #1934 üzenetére
Igen, bevált! Mondom, 60 helyett 31-37 ms a ping német szerón, a programban is ekörül mutatja, és a 3x szerverekre már bedob az eddigi 50-60 helyett, mikor keres. Az a szint, hogy csodálkozol, a másik miért reagál lassabban, érezhetően hamarabb meglátod, és elmúlt az 1 hit killnek tűnő effekt is, mikor már ugye mire meglátod az enemy-t, a szerver szerint már benned is a 2-3 hit HC-n, amit 1-nek érzékelsz. Nincs csatt-puff.
Mondjuk én 1 gép sima előfizun vagyok, de persze lehet csoportosan is/6-12 hónapra van most - 50% is, de én most nem tudok közösködni, tegnap fizettem ki az ehavit, max 1 hónap múlva.
Jó cucc. -
kenwood
veterán
válasz
Szellem. #700 üzenetére
Nem tudom,kitol idezel, de tobb targyi tevedes is van benne. Nehany allitas, amit tenykent kozel,konkretan torvenyetelen (lenne) ,es biztosan nem igaz.
Az igaz, hogy a Clouidflare es a DTAG kozotti vita az oka, de azon kivul kb. minden mas teves.
Ez talan picit erthetobben irja le a szitut : [link]" Telekom üzletpolitikája miatt az információ szabad áramlása sajnos akadályozott, mivel a Telekom kizárólag tranzit szolgáltatókkal köt hálózati megállapodásokat, amelyekből pénzügyi haszna van. "
Ez peldaul pont forditva van most.
A Cloudflare ingyen kivinne a Telekom elofizetok csomagjait az orszagbol, de a Telekom inkabb behanyja a baromi draga tranzitvonalara azokat is. Draga alatt azt ertem, hogy ok fizetnek a tranziszolgaltatonak.
Miert teszi ezt?
Azert,mert az orszagbol egy csovon ki lehet vinni az osszes IP csomagot, viszont amik jonnek vissza, azokat a Telekomnak egyesevel kell eljuttatnia Budapestrol Debrecenbe es Sopronba is.
Ebbe viszont sem a Cloudflare, sem nagy content providerek nem szallnak be,es ez a fo gondja a DTAG-nek. -
duronx
senior tag
válasz
Szellem. #700 üzenetére
Igen, sajnos itt ahol lakom csak Vidanet érhető el
Ezek szerint ezzel nem lehet semmit kezdeni. Halálra keresi magát a telekom s ennek ellenére ilyen sz@r szolgáltatást nyújt.
H14
"aki ezt a fost megveszi úgy, H GP opcióval ingyen hozzáférhet, az, ne haragudjatok meg, de kötözni való bolond! az, aki vaultot vesz, azt duplán kötözték meg" Szerintem ezt így kijelenteni badarság. Mindenki arra költ amire akar vagy amire telik rá. Nekem tetszik a jatek, jobb mint a beta és nem érzem magam bolondnak azért mert megvettem -
nutella1
őstag
válasz
Szellem. #433 üzenetére
Mindent ugyanarra a játékmotorra húznak rá. A DLC dlc-jének a dlc-je. Ez a hosszútávú terv. Annak valóban van marketing oka, hogy lásd magad előtt a többi részt is, hátha vásárolsz. De ez inkább csak szimpla lustaság, amit művelnek. Milyen nehéz volna egy külön indító ikont létrehozni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Kerékpársportok
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest