- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Na ezért nem szeretem ezt a presztizs cuccot sehol
Hunt-ban is maxod vagyok de nem presztizselek mert van olyan fegyó aminek a kioldásával eleget szűttyögtem.Tegnap sikerült majdnem megcsinálni a Liberty-s zombis easter egg küldit. Minden feladatot letudva már csak egy hullám volt hátra a templomban, de egyszerűen annyira megvadulva jönnek hogy nem bírtam velük. Semmi extra, 15-ös szintnél már megvolt minden feladat pedig. Soloba eléggé beteg
-
d@vee
őstag
válasz
zozika84 #858 üzenetére
Üdítős automaták vannak elszórva a mapon, mindegyik mást ad. Van amitől több hp-d van, van amelyikkel gyorsabban tölti újra a fegyót, gyorsabban futsz, stb...Fix helyeken vannak, egyszer elég megjegyezni mi merre. De map is mutatja asszem.
Nézz valami tutorialt youtubeon, én is ott találtam rá mit kell a kulcsokkal csinálni. Széf kód 3 részből áll, mindig ugyanott találod őket, sorrend nem mindegy. Azokat is elég egyszer megjegyezni merre vannak. -
d@vee
őstag
válasz
Sirandrish #842 üzenetére
29-es hullámig bírtam max soloban, haverokkal kicsit tovább. De már kb. 8. hullám felett meg se állok, csak sprintelek végig. Össze egy hordát egy csomóba, gránát vagy molotov be és aprítani a maradékot. Tudsz venni stimet ami "feléleszt" ha elfektetnek, egyszerre egy lehet nálad és max 3-at vehetsz. Perkek kötelezőek és a turett is hasznos nagyon.
Fura hogy a nagyobb szörnyeket meg sem kell ölni ahhoz hogy kövi hullám legyen.
Szerk.: Vaultban értelmes dolgot találtatok már? Még arany kulccsal se adott semmi extrát eddig. -
d@vee
őstag
"Elképesztően unalmas és fárasztó az egymásra licitáló gyűlölködők hozzászólásait olvasgatni. Miért nem lehet egyszerűen ignorálni azt a játékot, ami nem felel meg egyes emberek ízlésének??"
Csak van valami a háttérbe ha ennyi embernek zavaró.
Igen, egy bugyuta gyerekes hülyeség, bizonyos iq alatt zseniális, másik oldalnak meg ez a non plus ultra. Minden játéknál van ilyen. De ha ez zavar, van rá megoldás.
Ne olvasd el a hozzászólásokat. Ez a szép az internetben, bármit kiírhatsz magadból, de elolvasni nem kötelező. -
d@vee
őstag
válasz
WhiteAngel89 #739 üzenetére
Legújabb vga driver fennt van? Nekem az megoldott néhány ilyen hülyéskedést.
-
d@vee
őstag
válasz
nutella1 #732 üzenetére
Ez igaz arra is aki szerint ez a játék ér 28k-t...
Tegnap toltuk néhány órát haverokkal, de valszeg ennyi is volt. Gamepassba teljesen oké, ráadásul első naposan.
Valahogy annyira bugyuta ugribugri hülyeség az egész, mint egy free to play random cucc.
Zombi móddal elvoltunk egy ideig, single részbe még belenézek. Anno elkezdtem az összeset végigtolni a legelsőtől, de a BO1-ig jutottam csak. -
d@vee
őstag
Na zombi mód miatt haverok kérésére gemapassal rápróbálok a gémre. Mindent le kell tölteni hozzá ha csak a multi érdekel? Mert ott az MW3 multi is, Warzone is stb...kiválasztható lehetőségnek letöltésnél.
Kicsit sok az a 200+giga lassú nettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest