Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Jaja, én is próbáltam, hogy itt olvastam még aznap, de eldobja a fő fegyvert csak...
Kár érte. Lassan meg kéne csinálni rendes módban is a sztorikat.
Mondjuk azért gáz, hogy csak akimbo pisztoly, és kész, mellé wonder weapon max. Minden streamban ezt látom 20+ szint felett, és ennyi. Minden más fegyó semmit nem ér, talán még 50+ egy full felfejlesztett rpg.Én visszasírom az előző zombiját a küldikkel
Itt fix dolgok, csak azon múlik, milyen gyorsan tudsz v~gigmenni úgy, hogy azért fejlesztve legyél, de nekem pl. randomokkal mindig volt halál, csak lvl2 pack-a-punch - al játszottam. Fegyó húzást meg kb. a 10. szinten exfillel tudom elképzelni, olyan gyengék a sima fegyók. A lőszer menedzsmentre kb. elmegy minden pénz -
BandiHUN
veterán
Simán lehet szórakozva is korlátozott módban, akkor a max level a végére csak 15,és ad mindent, ami a fegyóhúzáshoz kell. Akadályozó tényező, hogy egyszerűen elfárad az ember keze
Viszont tegnap sima 24/7-ek+faceoff betéve 2 óra alatt nekem összejött majd'2x annyi xp, és még olyan jól se ment, 2/3 lossal. Viszont bp xp evidens, hogy zombi, az 4 pont vs. 1... Nomeg a zombi akkor ér valamit, ha fejest lő az ember, szintén az kell, és azért nem piskóta 1000db...
Azt streameken inkább úgy láttam, hogy sima mód, és lvl10-en (asszem' akkor van először) exfillelni mindig, hogy még haljanak a zombik könnyen fejestől. Meg persze ajánlott rágógumizni, tapasztalatom alapján sokan nem használnak/nem menedzselik, hogy ne csak az alap 5 legyen. Közben meg pl. életmentő lehet egy teleport, vagy lőszerfogyás és tárazásmentesség x ideig, stb.
-
Viper26
nagyúr
Úgy emlékszem igen.:
"Treyarch has confirmed that Citadelle des Morts, the new BO6 Zombies map, will launch on Thursday 5th December 2024 at 5pm GMT. This was confirmed by Treyarch on its X (formerly known as Twitter) account. The 5pm release time stays in line with the Season 1 update, which went live in early November."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
BandiHUN
veterán
Zombizz, vagy pl. plunder, a hc is élhetőbb...
Valamit csak csinálnak.
Mondjuk a zombi+warzone sokkal jobb bp-t húzni, mert a tiszta játékidő sok. Zombiban van level cap mode is, a Terminust másfél óra alatt fejeztük be, remek a tapasztalatom a randomokkal, és csak lvl15-ig ment fel a végére ebben a módban, van idő tápolni, és ha valaki meghal, az is vissza tud percek alatt fejleszteni pp2-re respawnkor, mert 10ezer pénzzel+2-es pajzzsal éled. Nomeg a zombiban is ott vannak a camo-k+a fegyver szint is könnyen felhúzható.
Plunderben meg csak lootolni kell, DE a fegyó fejlődik a ládanyitogatástól, el lehet lenni. Resurgence is jó, első próbámkor harmadikok lettünk 30 alatti randomokkalPedig csak streames tapasztalataim voltak nekem is.
-
BandiHUN
veterán
Két nagy hátránya van... az egyik, hogy kevés xp-t ad, még duplával is, fegyóra egész jó, ha közben pimpeled a fegyó alapfelszerelését is, a másik, hogy kézfájdító eléggé pl. egy 1 órás meccs, nem tudom, mik a szintidők, de nekünk profikkal is több, mint egy órán át tartott a Terminus, a főboss ebből legalább 10 perc megfeszítve 4 embernek is...
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Egy példa: domination, Nuketown. 2 pont a mienk, az ellen pontjánál lévő épületben vagyok. Ha nem hall és nem lát mapon, honnan tudja, hogy vissza kell fordulnia, mert én érkezem majd 5 másodperc múlva a szomszéd helyiségbe/helyiségből? "
Ez így bármi lehet. Ha van aktív UAV (Nuketown-on azért ez elég sűrű, persze ha GHOST-ot tolod az más), akkor azonnal simán rádfordul, főleg úgy hogy ahogy írtad is hogy az ő spawnjukon vagy. Vagy csapatban játszanak és a másik tag jelzi, hogy ott vagy és forduljon meg, vagy recon perk és felvillan a HUD-ja hogy mögötte vagy, vagy hallja a mozgásod, vagy hatodik érzék vagy...cheatel... Ez is benne van nyilván. De amúgy felhúzni nem kell ilyenen magad, én is simán kilépek ha az SBMM beteszi ellenem a mega CDL prónak képzelő hardtry usert... Aztán ha többször is előfordul akkor leteszem egy fél órára az egészet és megyek Valorantozni, hogy ott is felkrjam magam
-
Raymond
titán
En sem a spawn pontokrol beszelek, ertem mit irtal de en is es oriic is azt magyarazzuk hogy nem igazan nehez tudni hogy honnan jossz mert a palyak kicsik es a spawn pontok fixek. Tehat peldaul en spawnolok valahol, abbol vilagos hogy az ellenfel a szembe oldalrol fog jonni. Hogy a harom uton melyikbol azt ugyan nem tudod pontosan de megintcsak hallod/latod hogy merre futnak a csapattarsaid es persze hallod honnan melyik iranyba van lovoldozes meg ha nem is latod pontosan. Ez amit itt leirsz lehet csalas, de megintcsak lehet siman skill is. Mert hat miert pont teged kovetne? Van egy rakat csapattarsad meg. Egyszeruen tudja hogy honnan jon/johet valaki es oda celoz elore. En minden spawn utan bevagok a ket szelso "utba/sarokba" egy-egy concussiont peldaul es az esetek boven tobb mint a feleben (kis palyan) el is kap valakit. Megszokas kerdese. Par szaz ora utan mar rutin az ilyen. Mondom foleg a kis palyakon, BO2-ben anno a Nuketown vagy Hijacked meccseket sokszor audio nelkul jatszottam (mert csendbe kellett elnni de fules nem lehettett mert hallani kellet mi megy korulottem) es alig volt kihatasa a pontokra.
-
Raymond
titán
"...de mindig tudja honnan jövök..."
Nem mondom hogy nincsenek csalok, de palyatol fuggoen ez azert nem annyira nagy ordongosseg. A kis palyakon nagyon egyszeru mert nagyon limitalt opciok vannak honnan johet valaki a palya szerkezetebol es a te/csapatod spawn pontjatol fuggoen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nézd én elismerem hogy sok a csaló PC-n, de közel sem annyi mint egyesek beleképzelnek. Ha az ember ismeri a pályát akkor nagyjából tudhatja hogy honnan jön ellenfél (főleg mivel spawnok fix helyen vannak), a spy cam konkrétan wallhacket ad (ezt ma délután maxoltam ki, jött is chatbe írás hogy reported.. okké:
), az acoustic amp konkrétan beleégeti agyadba (ha fülessel tolod), hogy honnan jön enemy. Plusz COD-okban szerintem alap, hogy nézed a radart és tudod ellenfél helyzetét azonnal. És szerencsére nagyon kevesen használnak Ghost-ot vagy ülnek sarokban, utóbbi ugye akkor meg nem ér semmit.
De mondom, láttam én is elég necces videót, hogy atom csaló a tag mert autoaimmel lekövet meg füstön át lő, ezekkel sajnos nem tudunk mit csinálni. (vagyis de, menni kell mást tolni, de én pl egyelőre még élvezem a játékot, pedig annyira nem is vagyok jó benne.)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ahogy kollega is írja, robbanások ellen jó csak.
Egyébként érdemes a perkeket átgondoltan betenni, nem csak összevissza, mert sokat nyersz velük (ahogy minden COD-ban nyilván) Persze ez attól is függ, hogy milyen módokat játszol, csak a tiszta lövöldözésre mész vagy sok scorestreaket akarsz használni stb.
Mondok egy példát, hogy én hogy használom.
Mivel én sokat nézem a radart ezért nálam streakek a fontosak, azokból is az UAV, CUAV, mellé meg váltakozva pakolom a Hellstorm-Interceptors-Harp trió egyikét, ahogy épp kedvem tartja. Ezekhez viszont kell a sok pont és én mivel objektív módokat tolok, így a Dispatcher és a Bankroll perk alap. Ez ugye egy zöld meg egy piros perk, és mivel több pontot akarok két újabb zöld kell (így jön ki a három amiből a strategist speciality még több pontot ad ha objektíve-re megyek rendesen)
Így az én választásom a Tac Mask a flasch/concussion ellen, Dispatcher a gyorsabb UAV/CUAV miatt, Quartermaster a visszatöltődő cuccok miatt (korábban Guardian volt, de nem gyorsabb annyival a heal) és negyedikként a bankroll.
Ez az összes alap loadoutomra vonatkozik. Plusz van egy loaut amikor valaki helit hív, akkor bemegy egy LMG (ez most épp az XMG) egy jó nagy 200-as tárral meg FMJ-vel meg mellé cold blooded perkkel és pillanatok alatt leszedek bármilyen gépet vele
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Engem az idegesít, hogy látszólag nem engedi módosítani a blueprintes fegyvereket. Ott a prestige 8-ért kapott VMP Elite (Jackal variáns) aminek a formája meg az ironsight-ja sokkal jobban tetszik a gyárinál, de ami rajta van reddot nem jön be. Hiába veszem le róla mindig, ingame visszteszi a reddotot. Közben rankeden meg az a része jó. Nyilván ez egy fegyer példa, de más blueprintnél ugyanezt csinálja hogy hiába módosítom, ingame az eredeti variánst teszi be.
-
vigyori78
őstag
Igen gáz, pár éve tele van csalókkal a játék sajnos.
És ez nem perk mert visszanázem és nem olyan perk van amivel lát, pont ma is volt 3-4 wh-s egy mecsben, killcamet néztem és csak röhögtem hogy úgy jött a srác 50 máteren keresztül lekövetett falon keresztül. 10 ből 5 meccsen fix a wh sajnos. -
Acheron
őstag
Ne vedd magadra, nem bántásnak szántam, mint jelenséget említettem, hogy gyakran van ilyen is. Nem állítottam, hogy veled biztosan ez történt.
Mindezzel együtt a pályaismeretnek annyi köze van bárki mozgásához, hogy ha látom eltűnni egy tereptárgy mögött, ismerve az onnan elérhető helyeket, kb tudom, hogy (nagy valószínűséggel) hol és mikor fog előbukkanni a delikvens, még ha az jóval arrébb van is. Ehhez neki nem kell látni, hogy én láttam, éppen hol tűnt el az én látókörömből. -
Acheron
őstag
Pályaismerettel azért lehet tudni, hogy ha egy ellen futva eltűnt "A" ponton, akkor kb mennyi idő múlva fog felbukkanni "B" ponton, vagy ha ott nem, akkor inkább a "C" -re kell várni - és amikor kidugja a bujksiját már kapja is az áldást. Felületes szemlélőnek ez akár WH -nak is tűnhet, pedig semmi ilyesmi (sokszor megesik, hogy nem is jön be
).
#1266WATERDACA: Unokaöcsém, mesélte épp a minap, hogy toltak egy kör COD -ot haverokkal, és egy kontrolleres cimbije, aki nem igazán szokott FPS -t játszani, csak röhögött, hogy ez meg milyen játék - nem is kell céloznia, és megy a célkereszt az ember után.
Van, aki így látja belülről - nyilván van olyan is, aki meg másképp. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Háztartási gépek
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest