- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Nekem is meglett a 10 ingyenes Tier SKIP, úgy találod meg ahogy ebben a hozzászólásban szerepel: [link]
Tehát mindenkinek: a 10 ingyenes Tier skip amiről korábban ebben a hozzászólásomban volt szó valószínűleg többeknek megjelent, bár hivatalos értesítést erről nem kaptunk a közösségi oldalakon. A 10 ingyen Tier skip viszont nem a Bundle-öknél található meg a korábban kommunikáltak ellenére sem, hanem a Battle Pass fülön lehet megszerezni, a kép bal oldalán szerepel a felirat: "Claim your free Tiers" (vagy valami ilyesmi, elfelejtettem hogy pontosan mi szerepelt ott). PS4-en négyzet gomb megnyomásával, többi platformon meg az annak megfelelő gombbal, billentyűvel szerezhető be.
-
KaitouP
nagyúr
A karekterrel nincsen bajom, annak ellenére hogy természetesen nem érdekel mint nő, a hús vér modellje sem. Nem tökéletes modellezés, de a játékban elmegy, én úgy sem látom, csak az, aki megpróbál lelőni, de szerencsétlenségére lepörgőrúgom a 'csába. De azért ezek a vállak... Így benézni az emberi testfelépítést. A srácok hiányoztak biológia óráról.
-
Redcaster
őstag
Nekem elsősorban nem azzal van problémám, hogy jött a quad mód... Jöjjön csak, sőt, jöjjön az 5 fős mód is, ha már tényleg 200 főre tervezik bővíteni a Warzone-t. Nekem elsősorban azzal van problémám, hogy miért nem fért el a trió a solo és quad mód mellett? Mert 2v3-ban még csak-csak lehetett nyerni, de 2v4-ben már kb lehetetlen.
Plusz a kommunikáció is egyenlő a nullával, mert ha bedobták volna a Season 3 trailerbe hogy "Duo coming soon" vagy valami, de csak a leak-ekre hagyatkozhatunk. Lehet hogy az eddigi CoD-okban is így volt, nem tudom, mert nekem ez az 1. amivel játszok, így nem vagyok hozzászokva.
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
Valami lesz, de annyira másodosztályos hogy még csak meg sem igazán említették - hozzáteszem, ahogy kinéz, én se nagyon említeném meg.
A Vectort engedd el szerintem egy darabig. Tudom, tudom. Én is szeretem azt a fegyvert. De most úgy tűnik, gyengébb fegyverhozatallal kell beérni.
-
-
Tomko78
őstag
Ez nem függ a szolgáltatótól , mert tegnap nekem is 180 MB helyett 171 GB akart leszedni , upc 500 netem van , tegnapelőtt játszottam kicsit , tegnap meg azzal fogadott a telepített játék mellé újra le akarja szedni a 170 GB -ot , hiába lépkedtem ki 3x , 2x újra ellenőriztem a fájlokat , ő akkor is le akarta szedni megint a 170 GB-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest