-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
prokxy #12756 üzenetére
Most mondtam hogy nem plusz szinteket kapsz. Két Battle Pass van, a free, és a fizetős. Az ingyenesért nem fizetsz, eleve jár mindenkinek, de ugyanúgy végigmész 100 szinten, amin belül 20 teljesen ingyenes, a másik 80-at meg ha meg akarod kapni, akkor alsóhangon kifizetsz 1000 CP-t, vagy ha +skipet is akarsz, akkor a 2400-as pack-et.
-
válasz
prokxy #12705 üzenetére
Személy szerint ez a 4 fős Plunder nagyon nem tetszik, inkább raktak volna be egy szóló módot. Bár én ugyan ne reklamáljak, mert ajándék lónak ne nézzük a fogát
, de én egyre többször azt tapasztalom, hogy ez a Plunder mód elveszíti az eredeti célját, azaz a minél több lóvé begyűjtését, mert sokaknak egyszerűen ez egy olyan BR mód lett, ahol nem csak egy esély van a halál utáni visszatérésre, hanem többszöri.
Tegnap este, akikkel összerakott ismerhették egymást, mert végig dumáltak a kör alatt. Egy magas háztetőt jelöltek meg a leugrásra, majd a landolás után gyakorlatilag semmi mást nem csináltak, csak sniperrel lövöldöztek mindenkire, akit csak mozogni láttak. Én rövid úton ott hagytam őket, mentem a lóvét besöpörni. A kör végére én összeszedtem kb. 400 ezer pízt, ezek meg ketten együtt alig 100 ezret. Viszont döngethették a mellüket, mert összehoztak olyan 12-13 killt, mert meg persze egy rakat alkalommal kinyírták őket, én meg kill, meg halál nélkül zártam, csak a x@ros lóvémat mutogathattam a végén. -
zoltannagy
aktív tag
válasz
prokxy #12521 üzenetére
Nekem az M4A1 valahogy kimaradt a Goldozásbol, pedig tényleg jó fegyver.
Nálam már csak a mounted hiányzik, 39/100- de még így is le kell messziről szednem 61 embert
Ja és a Sniper is ott meg a kitámasztós rész van már csak, de nem visz rá a lélek.
Illetve az RPG is kész lenne, abból is már csak 1 "szint" van és kész, de az nem akar menni egyenlőre.
Illetve az egyik shoti van hátra most a neve nem ugrik be (2 golyót kell bele rakni ha kilőtted) az jó kis fegyver közelre de "távolból" is leviszi az ellent. -
Roland861010
veterán
válasz
prokxy #12428 üzenetére
Végülis ja ! :)
Ha cros platformot használ az ember akkor képbe kerülnek a csalók pc-n!
Ha csak konzolt akkor pedig érdekes célzásokat lát az ember!
Az aim assist miatt még a másik füstön át tökéletesen célozva ki lő akár 3 embert is addig(én) örülök ha egy tár célba ér.
Amúgy vannak körök amikor tök jól megy sőt top3 de ha bekerül egy olyan aki 20-30 killel többet csinál a másik csapatban akkor kuka a kör. -
KaitouP
nagyúr
válasz
prokxy #11983 üzenetére
A kampány része kiemelten ajánlott, többek szerint is kiváló lett. Jómagam idő hiányában még nem végzett vele, de a nagy részét letudtam. Komoly, megdöbbentő sztori, de szerintem nem múlja felül az eredeti Call of Duty 4: Modern Warfare illetőleg a folytatás, a Modern Warfare 2 történetét.
-
Khaosz55
addikt
válasz
prokxy #11678 üzenetére
M4-nél én a 9mm-es skulot használom olyan mintha egy SMG lenne. Semmi visszaütés nagyon szeretem.
A warzone-os setupomal valahogy nem vagyok kibékülve.
M4 + Holger Ezzel az volt a gond ugyan azt a töltényt zabálták
M4 + Aug (nagytáras hosszú csöves) Ezt próbálom. Aug-ot szokni kell így mindent kb a recoilra kell pakolni. -
KaitouP
nagyúr
válasz
prokxy #11680 üzenetére
Nem. A focus perk csökkenti a flinch-t (a fegyver kimozdulását a célzó, fókuszáló állapotból) miközben rád lőnek. Ugye amikor célzol és lőnél bármilyen fegyverrel, de főleg egy nagy távolságra szánt mesterlövész puskával, ami mondjuk egy 4-10x nagyításra képes távcsővel rendelkezik, ott egy-egy bekapott lövés célzás közben elég rossz, mert nehezen tudod a célon tartani, majd kiiktatni az ellenfelet. A focus perk ezt a kimozdulását csökkenti, a célzást ebben az esetben könnyebbé teszi.
-
prokxy
veterán
-
KaitouP
nagyúr
válasz
prokxy #11630 üzenetére
Nem random kapod, valószínűleg tagja vagy egy klánnak (lehet éppen a Prohardvernek), ott meg aktív a Happy Hour, ami az összefoglalónkban ismertetett alapján annyit tesz, hogy bizonyos órában 1 órán keresztül dupla XP jár. A pontos ideje attól függ, hogy a klán tulajdonosa melyik órát állította be.
A Boost-ok alatt gondolom a megszerzett 2XP, 2WXP tokenekre gondolsz. Ezeknek nincs lejárati ideje, bármikor felhasználhatóak.
-
LucentTwo
tag
válasz
prokxy #11450 üzenetére
Azt hiszem a Barrack/Records-nál írja, hogy mennyi időt öltél a játékban. Én helyedben úgy számolnám, hogy megcsinálsz egy szintet és megnézed mennyi időbe telt, aztán kicsit számolsz azzal, hogy minden szint több xp-t kér. Mert ugye volt double xp hét múlthéten, így nem a valós időt tudnád meg a te általad vázolt lehetőségnél.
-
válasz
prokxy #11233 üzenetére
Ok, de egyelőre még magányos farkasként tolom, próbálom kiismerni, hogy mi merre. Eddig már egy ötödik helyet sikerült behúzni, lehetett volna jobb is, ha nem egy retkes helikoptert vizslattam volna a fejem felett.
Egyébként még az se tiszta nekem, hogy miként lehet helikoptert szerezni, és azzal röpködni.
Azt is láttam már egyébként, hogy a BF 5-ös Discord -on már majdnem mindenki ezzel a játékkal van fent. -
fpatrik17
senior tag
-
Laby
őstag
válasz
prokxy #11077 üzenetére
Legkevésbé sem támadó jellegű amit írok, de sosem értettem hogy miért kell ehhez segítség?
Embereként változik, hogy kinek milyen játékstílusa van. Ki mikor hogyan céloz, és mi az ami neki segítség és mi az ami hátrány. Rengeteg variáció van hogy összetudd rakni úgy a fegyvereket, hogy mindegyik a saját stílusodhoz alakítsd. Ebben segít a leírás, illetve sokat segít alul a csúszka ahol mutatja hogy milyen hatással lesz a fegyverre az adott változás.
(pl.: két red dot között is tud nagy különbség lenni. A legkisebb, legkönnyebb red dot is lassít a vállhoz emelésen, de sokkal kevesebbet, mint egy nagy dot, vagy távcső. Holott mind a kettőhöz szövegesen ugyan az lesz írva, hogy -Aim down sight, de nem ugyan annyit, erre jó a csúszka.)Ezen kívül az érzés is segít amikor használod, hogy mi az ami jó és rossz rajta.
Szerintem tök egyértelmű az egész. -
-
spanglee001
addikt
válasz
prokxy #10987 üzenetére
attól függ ha van időd akkor igen, de elég sok idő a 100, én sem játszom keveset de még csak 98as vagyok
viszont misson/rank progress/operator mission/dayli/wealky missonokat lehet párhuzamosan csinálni egyszerre azzal lehet gyorsan fejlődni. ha tudatosan csinálod. de ha csak darálsz shipmenten akkor is lehet.
-
Xaels
félisten
válasz
prokxy #10987 üzenetére
Nézd végig szerintem mi van a BP-ban ami érdekelhet. Elvileg felold mindent visszamenőleg is az adott szezonban így ráérsz megvenni. Nekem pl. a fizetős tartalom 90%-a nem is tetszik benne és mivel csak kozmetika ezért annyira nem is késztet a fejlődésre. A feloldás sok mindentől függ, most pl. amíg dXP van simán körönként 1 szint is meg van akár.
(#10988) boogie84 nekem úgy tűnt eddig, hogy nem sűrűn van UAV és nagy terület miatt annyira nem is hasznos mint sima multiban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest