Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Az nagyon kevés, szerintem változtass ezen!
Nekem délután pótolnom kell, ha nem alszok 8 órát éjjel. Ellenkező esetben előfordulhat, h nyűgös leszek.De igazából pont idén nyáron jöttem rá, h 9 óra alvás az ideális nekem. Ennyi alvás után egész nap fitt maradok. Gondolom hallottál már róla, h az alváshiánynak nagyon magas az egészségügyi kockázata (is). Olvass utána egy kicsit, pls! Ne tedd tönkre Magadat!
Corpuscle:
-
Azt hogy?
Ha jól látom emellett megy Nálad a DS is, plusz elvileg dolgozol is néha...
Aludni szoktál azért?
Én egyébként nem értem, h miért ennyire lassú a fejlődésem?! Pedig eskü sokat játszom magamhoz képest! Ezzel a résszel már most többet mint az előző kettővel összesen. -
-
Azért ha már több Youtuber mint Drift0r vagy Jackfrags is felhívja a figyelmet a játék hibáira, akkor ott már nem biztos hogy a dokival van a baj. S én is ugyanezt tapasztaltam mint a doki és egyszer ugyanígy ragequiteltem.
(#3549) boogie84 na igen, miután én is meguntam hogy minden irányból kilőttek vagy lekilltreakelgek, én is beálltam egy pontra kempelni, megélőzvén hogy felcsesszem magam. Viszont igy nem is lett sok killem a végére, s a körnek meg hamar vége lett.
-
Acheron
őstag
Régebbi részekben (MW2) a hátra akasztva részleges védelemet adott a hátulról jövő lövedéket ellen, illetve a háton lévő pajzzsal hasra vetődve a Predator cirkálórakéta támadást is túl lehetett élni (olyan videót is láttam, ahol a Harrier lövedéket fogta vele a játékos)
Gondolom itt is hasonló, még nem próbáltam.
Jó cucc, hozzáértő kezében nagyon veszélyes, de nem mindenható. Használat közben oldalról - hátulról védtelen, szemből az alul kilátszó lábfejekre lőve semlegesíthető, illetve a mellé - mögé beejtett gránát vagy gl lövedék is nullázza. -
-
KaitouP
nagyúr
Fura, mert a UPC - nél nálam is open volt mindig, amióta Digin vagyok viszont (PPPoE) azóta minden ilyen game esetében moderate státuszt látok. Eddig még nem volt idő foglalkozni vele (ha volt is, annyira nem éreztem szükségét), de most én is megnézem ezt a port forwarding-ot.
BTW ha valaki összeszedni szépen a port forwarding menetét moderate nat esetén (meg akar strict esetén is), azt bedobom az összefoglalóba, hasznos infó lenne.
-
-
-
Corpuscle
őstag
Egyszer fagyott ki, közvetlenül a cross play engedélyezése után. Ha partyban vagyok, eddig csak te fagytál ki.
PS4-es cimborával is szoktam tolni, tegnap ő szállt el egyszer.
Amúgy azt megoldhatnák, ha visszalépek a lobbyból, a partyt is vigye magával.
Oké, hogy cross play, de szerintem van akkora játékosbázis még, hogy ne rakjon már össze 4-5 PC-s egeres játékossal. -
-
BandiHUN
veterán
Hát csak vígasztalásképpen annyit írok én is,hogy ugyanúgy nem megy nekem,mint a beta...
És még tipp se sok van,mert kilép minden hibaüzi nélkül,csak fekete kép van,az intro se indul be.Nem egyedi dolog,de sehol nem írtak érdemi eredményt.Átnéztem a crashlogot,ott is minden szép,jó,működne.De mégsem...
-
lacus83
senior tag
Nálam is akad PCn pedig vas van alatta.(adatlapom)
Én picit többet vártam,aki erre a grafra azt mondja oké annak valszeg mások az igényei mint nekem 2019ben.
Ultra,extra,ray tracing kis kuki de szerintem igy se oké.
Persze fps van bőven,de valahogy nekem nem adja egyenlőre ezt a régi MW érzést.
De örülök hogy valami nem változott : kamper és respown kill ugyan az mint 10éve.A másik minusz alig jön össze egy körre való user?!WTF?
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest