Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Énis csak akkor lépek át máshova, ha valami olyan daily-t ad, tudom, hogy 3 lane map, meg láttuk már ezerszer, de nekem bejön. Még az office részen se idegesít, ha valaki oda kempel, mert van ellenszer és legalább látom őket.
Nekem amúgy átlag 1 zászlófoglalás jut egy ground war gamere. (Kezdésnél az első zászló). Karst Riveren a B-C pontok között lehet még szedni párat, a másik két mapot azt egyszerűen gyűlölöm, pedig a Farmon az első egy-két játék még bejött. Tegnap konkrétan C-n (Farm) benn kempelt 10 ember tőlünk, a szembe házban a másik oldalról 10-en, a többiek meg kinn az erdőben oldalt csipával.. Tudom tudom adapt meg be tactical meg minden.
Nekem ez sajna nem való. Kíváncsi vagyok hogyan fogják balanszolni, én még megnézném, milyen lenne kevesebb járművel (mondjuk ritkábban spawnolnának) és limitált csipával, ha ez egyáltalán megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest