- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Szerintem akkor ment el rossz irányba mikor jöttek ezek a jövő béli dolgok, meg az otlettelenseg de minden évben legyen cod. Én a ghost-ot sajnálom a legjobban mert ha nem csapjak össze és lett volna bug halmaz jó kis game lehetett volna. De annak a folytatásában is lenne ráció szerintem.
-
Tomko78
őstag
vége a körnek erre fogja kidob fatal erroral , utána ezeket a hibákat dobálta végig , na mondom leellenőriztem a fájlokat semmi ugyan úgy írta a vgam nem támogatott , gép újra indít , erre lépek be írja game update , illetve töröljem a sheadereket és újra ellenőrizem le őket , coop 15 % megint fatal error vissza enged befejezi azóta egyenlőre jó
-
-
Tomko78
őstag
Most az AK azt kötelező volt megnézni hogy néz ki , nem hiába van meg pár arany fegyó , már 3 napja csak az arany fegyó gyártás megy , de szó szerint gyártás mert nem nézek most se K/D aranyát se pontot se mit kell elfoglalni , ezért is szeretem a HC Shoot house DOMot gyorsan elfoglalok egy pontot és utána lehet rosszalkodni
-
newmoonlight
senior tag
Most tekintsünk is el attól, hogy mennyire ízkéstelen, gagyi, gyerekes és bazári ez az ún. "Damascus" skin...
Arról viszont nem ártana (már nem először) pár szót ejteni, hogy az-e egy játék, hogy önfeledten szórakoztató módon töltjük vele az időnket, vagy ráfeszülünk ezekre a skinekre, challenge-kre, kütyükre, meg egyéb beetetésekre, aztán NAPOKAT
baxunk el az életünkbőltöltünk azzal, hogy görnyedve, hasalva, sarkokba bújva, kótyavetyéljük el egyrészt a saját időnket (amihez persze van jogunk), másrészt azok idejét és szórakozását, akik számára a 10 perces menetekből nem igazán akarnak 9 és felet azzal tölteni, hogy az ellenséges csapatonként 3-4 kemper után után RPG-vel loholnak, hogy éppen melyik lyukba vannak beszuszakolódva. Amihez -szerintem- kevesebb jogunk van.Ha bárki vitatná ezt, annak úgy tenném emészthetőbbé a dilemmát, hogy bélgázokat eregetni is (úgy általában) nyilván van jogunk, akkor viszont joggal tartana mindenki éretlen kis majompalántának, ha ezt a zsúfolt villamoson tennénk, másoknak kellemetlenséget okozva.
Capisce?
OK-OK, értem én a jutalmazási rendszer pszichológiáját (belőlem is elégedettséget vált ki, amikor megszerzek egy újfegyver-kiegészítőt), de hogy megszerezzem a "Pink Zebra" skint, azért egymillió %, hogy egy centit nem fogok mozdulni. Most komolyan...
Annyira... de annyira infantilis az a sok hupilila, meg neonzöld fegyver a meccsek indulása előtti pillanatokban...
Mondjuk egy dologra alkalmasak. Arra, hogy meg tudjuk becsülni azt, hogy a tulajdonosa kijárta-e az általános iskolát, vagy még az alsó tagozatos éveivel szenved...Ja és arról sem ártana (legalábbis gondolatban) (legalábbis egyeseknek) néhány elméleti kört futni, hogy ez vajon a "CoD: Modern Warfare (2019)" fórum, avagy az "Akinek bármilyen kritikai észrevétele van a CoD MW-vel kapcsolatban (lag, fagyás, kempelés, stb.), azt hurrogjuk le, és egyébként is MINEK JÁTSZIK VELE?" fórum...
-
Segal
veterán
Ki kell támasztani egy falhoz vagy fedezékhez a fegyvert. Menj közel pl ablakhoz vagy valami kb derék magasságig érő tárgyhoz és ki fogja írni a játék a mount kifejezést meg hogy mit nyomj hozzá és utána letámasztva scope-ba nézve várhatod az emeny-t, illetva imádkozhatsz hogy a jó irányból jöjjön mert ha a másik irányból kanyarodik be akkor ingyen kill voltál vagy még meg is aláz egy kivégzéssel
-
-
semetka
őstag
Gusztustalan lag. Amióta kijött a legújabb patch azóta még jobban érzem. Háttal áll nekem, beleküldök egy tárat megfordul és megöl. Ilyen a világon nincs. Összes coddal játszottam, nem vagyok pro de azért kevés rossz menetem volt. Ebben meg ha van is jó utánna 10 szar követ. Köze van hozzá ennek a hulladék matchmakingnek ez 100%. Elismerem hogy jó a hitbox mert eddig a legjobb, de akkor is nagy kamuk vannak. Lehetetlen hogy mindig 0-24ben játszó prokkal játszok.
szerk: Ennyiszer hátba sose lőttek még mint ebben.
-
lowzor
veterán
Szerintem esélytelen, hogy map filtert valaha is belerakjanak. Nem hülyék dolgoznak ott, ha beleakarták volna tenni, már benne lenne. A mapek fele kb teljesen kihalna. Több sebből is vérezne a dolog, például ha valaki egy adott mapen akarna játszani, lehet hogy nem is találna játékot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A bug kereső/javító csapat és a tartalom gyártó (Skinek, egyebek) banda a legtöbb esetben nem ugyanaz egy fejlesztőnél, így teljesen mindegy, hogy mennyi skin érkezik például, mert az nem befolyásolja azt, hogy mikor jön ki egy-egy javítás vagy fix.
Persze ilyenkor lehetne azzal jönni, hogy vonjanak össze részlegeket, hogy a patchek hamarabb jöjjenek és több mindent javítsanak, de ez nagyon ritka esetben oldható meg, hiszen mindegyik groupnak megvan a saját maga feladata. Ha skineket csinál valaki, attól még nem biztos, hogy átrakható a bug kereső/javító bandához. Vice-versa persze, ez oda-vissza is így van, bugreportos nem fog skineket csinálni.
-
jozefgucci1
addikt
Kár ezen vitázni igen az Intel több fps-t tud kisajtolni ugyanazon a szinten ,de az AM4 platformban több a tartalék-fejleszthetőbb és olcsóbb . Nem véletlen a topikjában 10-böl 8 ember AMD-re fejleszt most . Előtte nekem is Intel volt természetesen .
Shotika : Amennyi az ügyvédi költség lenne abból veszel egy fél gépet és akkor még csak levelet írt. Sajnos ezt el kell engedni .
-
-
Mr X
veterán
Hajnalban vettem meg, letöltöttem, azóta szívok vele, hogy meccsenként megfagy, a single meg kb. félóránként.
Redditen találtam a dx11 kapcsolóval indítási módszert, azzal nem jött elő, de jóval kevesebb fps-t kapok.
A másik tipp a textúra felbontás lejjebb vétele normal-ra, ezzel két meccs lement fagyás nélkül, de még tesztelem.
-
Laby
őstag
Számomra ez az egy dolog ami élvezhetetlenné teszi sokszor a játékot. Nyilván többször ülnek egy sarokba és várják, hogy elmenjen valaki és megöljék, ez a kempelés de ezt elfogadom hogy vannak ilyen emberek. Viszont ezzel a Shotgun-nal nem tudok mit csinálni. Majdnem az összes pálya kedvez nekik, és mire lövök egyet már tuti megöltek egy ilyen sz*rral. Bazira idegesítő, remélem visszaveszik a tulajdonságát, mert élvezhetetlenné teszi a meccseket hogy mindenki ezzel megy.
-
Xaels
félisten
Nekem PS4-en még nem volt nagyobb gondom a multival, néha szétdobja a party-t és újra össze kell állni, de amúgy rendben pörgött.
Quick Match-et játszottam és az egyik körben szétkempeltem B-t
DOM-ban így lett 6 védésem meg 32-4-es statisztikám. Mikor bejött a helikopter a másik csapat fele lelépett. Persze volt, hogy a csapatom elindult foglalni a 3. pontot és vissza kellett mennem az elsőre besegíteni mert ész nélkül rohan a többség.
-
BandiHUN
veterán
Értékeld,hogy nem lesz SP meg fizetős DLC.Egyébként aki tolja,annak bőven esik most is box,és fegyók is belőle a BO4-ben is,minden ruha,ami jó,fegyó megvan nekem is.Ráadásul kialakul,mik a kedvenc fegyók,és a BO4-ben is középszerűek vagy érdekességek a plusz holmik,és a camofeloldásokhoz sem kellenek.ÉN örülök,hogy idén feleannyiba kerül majd,örülök,hogy vehetek is,ha valami megtetszik,és egyedi,sőt én még a dupla XP-t is vehetővé tenném,segítené az időhiányos,de jobb játékosokat haladni.
-
KaitouP
nagyúr
Ha nem paywall mögé rakják az érdemi megszerezhető tartalmat (mint a Black Ops 4-ben), hanem csak kozmetikai eszközök szerezhetők a ládákból, akkor nincs semmi baj velük.
De nem tudjuk hogy mi szerezhető majd belőlük, szóval ezért előre siránkozni felesleges. Túl van pörgetve a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest