- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 
			  Mobilarena Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pro!Petya addikt válasz  KaitouP

üzenetére KaitouP

üzenetéreNapok óta szopat a játék  Mióta 155-es vagyok azóta minden kezdő (is) ~10 - 50 szint közötti egy lelőhetetlen rambo lett számomra  Mindezt úgy hogy az én csapatomban jó ha egy emberen kívűl mindenki 155-ös , az enemybe meg jó ha van egy 70 maxos ..... ennek ellenére késsel aláznák, csipával rántásból leszednek közvetlen közelről mintha nekem az MP5 betonból lenne pedig majd fullos a mobility és aimhoz való dolgok stb stb de ez nem egyéni az egész csapatot elverik mint a xart.. Mindezt úgy hogy az én csapatomban jó ha egy emberen kívűl mindenki 155-ös , az enemybe meg jó ha van egy 70 maxos ..... ennek ellenére késsel aláznák, csipával rántásból leszednek közvetlen közelről mintha nekem az MP5 betonból lenne pedig majd fullos a mobility és aimhoz való dolgok stb stb de ez nem egyéni az egész csapatot elverik mint a xart..A killcam szintén egy rakat fos , addig míg nálam jelzi a hogy lövöm az ellent addig a visszajátszásban még a fegyvert sem kaptam elő  Ugyanez hogy a sarkam mellé lőnek és megpusztulok meg ezer és egy hasonló eset Ugyanez hogy a sarkam mellé lőnek és megpusztulok meg ezer és egy hasonló eset
 Most direkt becampeltem egy folyosót ahol simán hallani ha jön valaki ezért vakon elkezdtem lőni előre azt aki jön mert halottam , szépen belesétál a golyózáporomba rámfordul és lelő 
 Killcambe: én még a fegyvert sem rántottam elő ... WTFEz volt az egyik dolog ami felbasz már bocsánat! Jöjjön a következő.... Ott másik oldal amikor minden összejön és a csapaton belül is legalább 2x annyi pontot összeszedek mint a 2. 
 Mindenki esik akire ránézek , 1 skulóval szedegetek mindenkit , olyan killeket bead ami tudom hogy nem reális , vagy simán lelőhetetnen vagyok hallom hogy vagy fél tárnak bennem kéne lennie én meg csak odarántom a fegyvert és esik aki eddig lőtt.Valami nagyon nem kóser... És a fenti két különböző állapot egymást váltogatja , átmenet nélkül. Vagy esek kelek vagy átmegyek Shroudba. 
 Csak és kizárólag azóta van így mióta kivan maxolva az összes szint! Eddig ilyen nem volt...GhostPetya (#7377) Sorry nem válasznak akartam!  
Új hozzászólás Aktív témák
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindezt úgy hogy az én csapatomban jó ha egy emberen kívűl mindenki 155-ös , az enemybe meg jó ha van egy 70 maxos ..... ennek ellenére késsel aláznák, csipával rántásból leszednek közvetlen közelről mintha nekem az MP5 betonból lenne pedig majd fullos a mobility és aimhoz való dolgok stb stb de ez nem egyéni az egész csapatot elverik mint a xart..
 Mindezt úgy hogy az én csapatomban jó ha egy emberen kívűl mindenki 155-ös , az enemybe meg jó ha van egy 70 maxos ..... ennek ellenére késsel aláznák, csipával rántásból leszednek közvetlen közelről mintha nekem az MP5 betonból lenne pedig majd fullos a mobility és aimhoz való dolgok stb stb de ez nem egyéni az egész csapatot elverik mint a xart..