- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
csibe1 #26634 üzenetére
Teljesen egyetértek. Rengeteg féle játékstílus van, Rush, Camp, és a kettő között sok minden. Kinek mi, nem lehet mindenki egyforma, másnak megfelelni meg végkép nem muszáj, ez egy játék, mindenki leginkább a saját szórakoztatására játszik - úgy, ahogy neki a legjobb.
Egyébként is, fegyvere válogatja, van amivel totál értelmetlen rohangálni, lásd sniperek java része. Látott már bárki filmen, dokuimentumfilmen a harcmezőn bakugrálva keresztül - kasul rohangáló mesterlövészt? El tudja képzelni ezt egy valós helyzetben? (OK, ez játák, kvázi arcade, de akkor is)
Mostanában Core módban szórakoztatom magam egy Rytec AMR -el (aka Barrett) és egy M680 -al (félautomata, dragon breath) felszerelve. A Barrett -el értelmetlen lenne bármerre rohangálni, az ADS -e miatt quickscope -ra is alkalmatlan, gyakorlatilag célra tartva kell kikukkantani a fedezékből. Ezzel együtt nem egyhelyben hasalós a mutatvány, egy egész épület szintet be lehet védeni vele (nem kis mozgással) - de alapvetően ez valahol így is lehet camp - legyen, ezzel a fegyóval simán vállalom, nem is alkalmas másra. A társ M680 más tészta, nem egy rush blank point fűződik hozzá naponta, de az alattam berohanó és a lépcsőn felfelé futó komát is meg lehet vele lepni az ablakon kiugorva a hátába kerülve - ez meg minden, csak nem camp. De a kettővel együtt, + killstreak -ek időnkén (nem is olyan ritkán) születnek ilyen 23 - 3, 19 - 1 eredmények. Mozogva, nem hasalva.
OK, a játék során egy helyben hasaló campereket én sem kedvelem, de a területet bevédő sniperes játékosokat azért ne ítéljük el - főleg, mert azzal az egy lövéssel találni is kell, időnként száz méterre keresztbe rohanó ellenfelet - és nem mindig / ritkán van esély újra lőni egy sorozatlövővel szemben. Ki kell próbálni, mennyire könnyű kenyér ez (nem az), utána lehet megköpködni. Ennél jobb móka már csak egy quickscope -ra is alkalmas sniper
Napi gonosz: A másik oldalról nézve azért azt is látom, hogy core módban sok a mezőgazdász - ha nincs skill, permetezéssel biztosítják a jó termést -
geckowize
őstag
válasz
csibe1 #26594 üzenetére
Ha a fegyver valamelyik blueprintjét ("skin"-jét) használják, akkor a blueprint nevét írja ki, nem a base weapon nevét. Tehát ha pl megvan nekik a Mud Drauber blueprint MP7-ből, függetlenül attól, hogy változtattak-e az attachmentjein, vagy nem, akkor is Mud Draubert fog kiírni alul, nem MP7-et.
-
Dave567
addikt
válasz
csibe1 #26462 üzenetére
Igazad van.
És igen, ha minőségi játékot akarsz akkor vissza kell menni az időben jócskán.
Nem véletlen nem veszek COD-okat, csak ha meg jelenik egy MW rész.
Bf3-ra még vissza szoktam nézni, de ott is az a bajom mint itt, rakat lőszer kell az ellenségbe, hitreg bugos az egész.
Cod5 is jó lenne, de ott nincs sajnos szerver már..Remélem idén a Six Days in Fallujah fog nagyot dobni, azt nagyon várom.
-
CptAdamica
veterán
válasz
csibe1 #26462 üzenetére
Én kb 200 órát tehettem a BF5-ben, ott is voltak bugok, de ilyen rettenetes szutyok állapotban távolról sem volt, mint a COD. Sose volt, hogy nem töltött be a pálya, vagy nem volt fegyverem, vagy a menüben 2 percig töltött volt egy fegyver modell. Gunplay gyanánt is jó volt, inkább nem volt tartalom és idióta módon jöttek a fegyver nerfek.
-
-
Dave567
addikt
válasz
csibe1 #25972 üzenetére
A lényeg a lényeg, 2010 előtt minden jobb volt...
Ez az új dual automata kp is egy nagy cheater fegyver mint az AS val, képes átvinni méteres beton falakat, meg egy lövéssel 60-70 m-ről leszedni, persze rá segít az sbmm erre is, mint mindenre, de akkor is, be kempelem őket az jól van... -
Acheron
őstag
válasz
csibe1 #25976 üzenetére
+1!
Amíg a Damascusig elértem, talán csak a pajzs és a kés goldozása volt nagyobb élmény a pisztolyok húzásánál - igazi kihívás, remek móka volt. Ma este pl a Shykov kihúzása lesz a projekt, még ha a K/D arányt agyon is vágja - remek elfoglaltságnak ígérkezik.
Egyébként ez kezd hasonlítani az MW2 G18 sirámaira - anno aki ott nem tudta felvenni a ritmust, mind szentségelt meg köpködött, pedig csak használni kellett volna a technikát. Én is gyűlöltem jó ideig, hogy az AR -emmel remekül tudtam pontlőni, mégis jöttek a "kiscsávók" akimbo G18 -al, és esélyem sem volt. Utána áttértem a Barrett vagy FAMAS és G18 kombóra, és élveztem a játékot - a Barrett -el / FAMAS -al remekül lehetett pontlőni és aprítani a népet távolról - félközépről quick scope -al, a G18 akimbo pedig rögtön előkerült, ha valaki motoszolt mögöttem - és többnyire ez rendezte is a dolgot. Szóval meg kell tanulni használni - ha már úgy is van. -
Dave567
addikt
-
Dave567
addikt
válasz
csibe1 #25883 üzenetére
Modern hadviselést akkoriban számomra az Mw1 adta, 2007-ben, úgy megfogott, hogy háromszor vettem meg a játékot, cd kulcs mindig eltűnt...
Nem tudtam sokáig, hogy ki lehet menteni vele a rangot, 10* húztam fel magam kb, aztán mondták, hogy bizony csak másolni kell.Inkább az a problémám, a gy.kerek miatt hová jutottunk, nem indítanék pert, de nem is mondom mi lenne..
#25884CptAdamica:
Már leadtam belőle, én is kb 1-2 meccset megyek ha pörögni akarok, de az, hogy HC-n se halnak... -
GAbre
veterán
válasz
csibe1 #25843 üzenetére
Igen,az a másik idegesítő,ha felszedem a tojást,általában legtöbbször kiszednek szinte rögtön.
Ha nem akkor,akkor helikopternél 3ból 1x.
És ha sikerül,akkor meg ez van.
A több játékost meg hagyjuk...
Felszedik ők is a tojásaikat,nem jönnek kimenteni.
Aztán 4 ember ellen védekezz helinél.... -
GAbre
veterán
válasz
csibe1 #25841 üzenetére
De nem vettem fel másikat,ezt hullánál találtam kimentés mellett,és kimentettem.
Most meg lehívtam helikoptert,felvettem 1 másik hullától,erre újra hívott helikoptert,miközben ott volt,és hiába nyomogattam a berakást,nem csinált semmit.Végigment a kör.
Rohadt idegesítő,ez,hogy minek vehetsz fel többet,lenne ott 1 hosszan nyomom,hogy cserélem vagy vmi.
Meg ilyen bugos fos,kimented de nem kapod meg,meg ki se tudod menteni.... -
nyul105
senior tag
válasz
csibe1 #25823 üzenetére
Bocs, írásban annak tűnt, akkor sry
Tudom, én 10 perc googlezás után feladtam, gondoltam hátha valaki pikkpakk bevág ide egy listát.
Mindenesetre az feltűnt, hogy pár blueprintet sűrűbben ad (mud grauber, karbonite, fluid dynamics, bay of pigs), az enigma pedig 20ból 1x jött be. Ezeken kívül van a firebrand, ami félig meddig ritkább. Red roomot nem is láttam.Több van?
-
nyul105
senior tag
válasz
csibe1 #25815 üzenetére
Ne plunderben próbáld, hanem sima BR. Minden 2. házban ott a kosár (nem szó szerint).
Kihoztam az enigmát, ami a stadion easter eggnél volt, a többi szerintem már megvan mind nekem.Mindenesetre a listát azóta sem mutattad, úgyhogy a "google a barátod" beszólásod félrement.
-
CptAdamica
veterán
válasz
csibe1 #25585 üzenetére
Én nem tudom, hogy ezek mit esznek, de valami kriminálisan sok a csaló, vagy a seggemre tapadó célkereszt. Tegnap egy 1000-res csóka lőtt ki úgy, hogy fullos volt a páncélom és 2 AUG kattintás voltam. Az talán 6 golyó? Gondolom jól bevásárolt a store-ban és bedobta már a kis noobok közé. Ja, én vagyok 130-as, hm, kedves játék.
-
Acheron
őstag
válasz
csibe1 #25417 üzenetére
Nem lesz rá megoldás, míg programozói oldalon rá nem jönnek, hogy ez mekkora blamázs.
Örülök, hogy pár fórumtárs a problémát megkerülő részmegoldásoknak (ne Alt+Tab -olj, Janó...) is örül, de ettől ez még egy kapitális bug, hihetetlen (és szánalmas), hogy semmit nem lépnek rá programozói oldalról a játék megjelenése óta.
Így marad annyi, hogy már a Lobby -ban észreveszem, ha elmászik a felbontás, és visszateszem a megfelelőre, mielőtt a játék elindul. Szép egy játéknál, amibe már sok tíz rugót beleölt az ember... -
Acheron
őstag
válasz
csibe1 #25408 üzenetére
Ez a " amíg nem töltődik be a játék addig ne Alt+Tab -oljunk", kicsit olyan szagú. mint amikor az Apple megmagyarázta, hogyan kell tartani egy telefont ahhoz, hogy legyen rajta térerő...
A programozóknak kellene megoldani, hogy ha a user beállít egy értéket, akkor az fixen maradjon az, ami. Mint az MW2019 -en kívül minden más játékban. De ez itt nem sikerült. Workaround -okat lehet dobálni, de ettől még az alap probléma valid - ez a játék nem tudja megoldani, hogy ha beállítottál magadnak egy felbontás értéket, akkor az az maradjon akkor is, ha... hmm.. bizonyos gyermekek potyognak az égből. Nos, ezt a lécet a játéknak - az általam ismertek között egyedüliként - nem sikerült megugrani (pedig ez a szint az alapok alapja lenne...). Még jó, hogy nem ezért szeretjük.
-
geckowize
őstag
válasz
csibe1 #25401 üzenetére
Igen...
BOCW-be mondjuk meg tudták csinálni: Holiday Nuketown '84 -
geckowize
őstag
válasz
csibe1 #25398 üzenetére
Anno a CoD4 multiban is volt havas pálya a Crash, ha jól emlékszem
Jaja, Winter Crash, emiatt remenykedtem abban is, hogy a lesz legalabb egy Winter Shipment, esetleg meg egy Winter Shoot House is, de utolag ez is eleg naiv gondolat volt, mivel nyilvan az utolso season (6) / halloween event utan mar 0 eroforras ment MW-re, amit az Actision szempontjabol meg tudok erteni, hiszen akkor mar a BOCW hype-ot kellett 200%-ra csavarniuk... -
geckowize
őstag
válasz
csibe1 #25382 üzenetére
Engem kifejezetten lelombozott, hogy az utoljara linkelt cikkben azt allitjak, hogy BOCW firebase mapok is lehetnek az uj map reszei... ha teljesen kiveszik verdanskot es kizarolag ilyen tulszaturalt, jatszoteri maszoka szinu, mesebeli mapokbol allo verpistikemezo map lesz helyette akkor gondolom ez meg fog erzodni a playerbase csokkenesen is... (remelem, aztan ha nem jon a profit sem, akkor csak eszbekapnak)
Naivan egyebkent azt is vartam, hogy gta onlinehoz hasonloan havasra valtozott volna verdansk mar season 1 kezdetevel, december kozepen, idoszeruen.
Szerintem az is megdobta volna az elmenyt, ahogy a halloween eventnel is megdobta az ejszakai setting az egeszet... Arulhattak volna "havasi" operator skineket meg blueprinteket es max 1 default free havas temabol nem tul kilogo operator skint is hogy a free2play playerek ne sirjanak. Valoszinuleg ilyen sosem lesz.Most igy visszatekintve sajnalom, hogy a halloween event ota csak lejtmenet az egesz cod okoszisztema, mw-t nyugdijaztak, bocw enyhen szolva megoszto, aztan wz-bol meg kiirtjak nem csak az mw-s fegyvereket a bocw-s fegyverek agyonbuffolasaval, hanem meg az mw-s hangulatu verdansk map helyett is kapunk majd egy mesebeli texturas firebase "best of" osszeallitast...
-
Pro!Petya
addikt
válasz
csibe1 #25239 üzenetére
Tegnap nyomtam egy reinstallt, mint utólag kiderült feleslegesen ...
229GB , azért kicsit durva még a mai világban is ez a méret. Gigabites nettel nem volt sok idő, de aki dsl nyomja annak 1 nap mire lejön jobb esetben?? Csak a multi volt asszem ~139GB.
Ami azért is érdekes mert full High-on sem egy olyan game amitől le esik az ember álla a grafikától, sőt...
Meg ezek a 30-40 GB-os frissítésekVicces na.
PL.: BFV 90 GB viszont az ki is néz valahogy. -
Khaosz55
addikt
válasz
csibe1 #24601 üzenetére
Nekem a gallo, Jak, R9 és origin ki van maxolva mindegyiket használtam, de a origin, R9 és jak is nerfelve vett. Igazából a Gallo és R9 között vacillálok. Jak tényleg jó, viszont lassabb vele a mozgás, R9 + magnézium töltényt szerettem, de a gallo is meggyőzött. Olyan összehasonlítást nem láttam amiben a gallo benne lett volna. Most gallo-t használok másodlagosnak.
-
Linem
senior tag
válasz
csibe1 #24310 üzenetére
Így van, többször is írtam már itt, mert sokan nem értik, hogy egy 5-ös rank-kal rendelkező enemy hogyan alázhatja meg a 120-ast. A COD-ban simán. Főleg, hogy ez már sokadik season az MW19-ben. Ezért nem is kellene figyelni a rankot, mert itt már több, mint 1 év után nincs különbség. Mindenki újra kezdte többször skilltől függetlenül.
-
lowzor
veterán
válasz
csibe1 #24270 üzenetére
Azért néha vannak minőségi dolgok, mint pl a 2019-es MW.
Ha nem azután adtak volna ki egy ilyen CW szintű cuccot, akkor leszarnám az egészet.
Bíztam benne, hogy meg tudom majd dícsérni a véglegest a bétához képest, de nem csináltak vele semmit.
Én a csillámpónisságot sem látom bele, mert kinézetre is rossz, bónuszként meg még rosszabbul is fut, mint az MW. -
lowzor
veterán
válasz
csibe1 #24268 üzenetére
Én nem a hangok hangminőségére gondolok, hanem kb az összes hang ugyanolyan nevetséges, mint a bétában volt, erre nem vették a fáradságot, hogy ezt legalább normálisra megcsinálják a végleges verzióba (de ez még a legkisebb gond a játékkal).
Pénz ide vagy oda, nekem nem lett volna pofám kiadni ezt a játékot a helyükben. -
Maxell014
senior tag
-
lowzor
veterán
válasz
csibe1 #23754 üzenetére
Ha volt is, onnan azonnal leléptem, de nagyon nem volt jellemző.
Nem hogy egyből, én soha nem tudok átállni.
Ha hirtelen megjelenik valaki előttem, már akkor reflexből elkezdek lőni, mielőtt megbizonyosodok róla, hogy csapattárs-e, emiatt rengeteget lelövök, vagy már engem nyír ki a játék, mert túl sok tk-m volt.
Utána általában bosszúból vissza is kapom (tehát más is tiszta pipa emiatt, nem csak én).
Egy csomó killstreak-et már le sem merek hívni, mert tuti hogy belemennek.
Meg engem is rengetegszer ledurrantanak, főleg akkor érzem magam a legjobban miatta, mikor 1-2 kill hiányzik a CG-hez. -
Micsurin
nagyúr
-
Dave567
addikt
válasz
csibe1 #23554 üzenetére
Persze, hogy nem mindegy a feltöltés, én mindig törekedtem arra, hogy jó legyen a netem, sajnos nem elég.
Bf 3-ban 20-42-ig maximum, és az össze Mw-ben is ennyi volt, még Utorrentnél is.
Azóta nem fut Torrent a gépemen mert NAS-om van, de ebben a játékban ha megy a NAS is, vagy ha nem, akkor se elég a 300 feltöltés..
A UPC-nél meg még a 25 kevés, úgy, hogy arra csak a gép van kötve, semmi más.
Ez kizárólag szerver probléma, semmi más.
Bal oldalt, középen, nem szokott nektek 3 sárga kis kocka megjelenni?? -
-
H14
csendes tag
válasz
csibe1 #23423 üzenetére
"Miért, tiltja valaki a shotis loadoutot? Más is használja, neked is lehet.
Egyszerűbb, és célszerűbb, mint sírni miatta.
Beltérben jó cucc, ha úgy jön ki a lépés akkor 2-3 fős csapatokat is le lehet vele szedni.
Ennyi erővel a snipereket is szidhatnád, mert veszett messziről leszedhetnek vele akár sötétben is."
szerintem félreértettél! a shoti alapvetően nulla skillt igényel ( ellentétben a sniperekkel pl... )! ez vitathatatlan ! közelben alapba op fegyver, ebből piacra dobni egy sorozatlövő tűzköpő faxom fajtát, ami range szempontjából is nonszensz dolgokra képes, az a világ vicce! mellé pl az rpg meg röhejesen gyenge, aminek tényleg op nek kellene lennie , közelre, távolra!!
mégegyszer mondom, a shotgun hasznalatához semmi skill sem kell, én bevallom, no offense, semmibe nem veszem a használóit, remélem, ez nem baj -
Linem
senior tag
válasz
csibe1 #23434 üzenetére
...de ne már, hogy elkezded ezt az AMD vs Nvidia háborút itt is.. Jelenleg van erre már itt a ph-n 50 topik, ahol a két oldal hívei folyamatosan harcolnak egymással.
Szóval nyugodj meg, semmi probléma nincs az 5700XT-vel. Nekem RX 580-as van, és tökéletesen megy a játék. Nem azért van gond, mert AMD a videokártya.Az esetleges driver gondok előfordulnak mindkét oldalon, az nvidia új driverek is okoznak ilyeneket másoknak. Próbálgatni kell másik verziókat, hátha segít.. Lejjebb venni a grafikai beállítást. V-sync, freesync.
Sok mindentől előjöhet a szaggatás. Rosszul beállított memória, vagy SSD hiba, hálózati gondok. Háttérben futó alkalmazások, letöltések, vírusírtó, windows hardver beállítások, stb.. -
spykee00
csendes tag
válasz
csibe1 #23428 üzenetére
Szia! Egy LG 27GL650F-B Monitoron játszok Full HD-ba
Ezelőtt ugyan ezekkel a beálításokkal egy Asus strix 1070 Gaming oc val toltam és soha nem volt semmi bajom a Játékkal! AZ 5700 xt nitro+ 11.13-án érkezett és azóta csinálja!
Kétlem, hogy proci baja lenne mert mondom eddig jó volt a Játék!
Itt a garafika beállításom!Olvasgattam kicsit és az Új AMD szovtver NAVI 10 gondot is írkálták sokan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest