- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
tegnap a Tundrán (amikor Tiny Tina-nak kell megszerezni Mr Fluffybutot a teaparty-hoz) azt hittem sikerült kimaxolnom a balfékséget:
-átvágtunk (kollégákkal hárman, ilyen lvl16 körül) a vasútállomáson, ahol ugye majd ki lehet rabolni a vonatot, feltámasztottam az alacsonyabb szintű Axtont, s láttam a sínek túloldalán, hogy van egy health vial, oda akartam rohanni felvenni, s már csak egy pillanatra hallottam a fülesben a vonatkerék csattogását, s respawn.
-röhögök magamon, mint a sakál, mondom ilyen nincs
-mire a többiek, mit röhögök, ez nem vicces - ránézek a térképre, s látom, hogy mind a ketten ott állnak mellettem
Tehát egyszerre, egymástól függetlenül mind a hárman kiszaladtunk a vonat elé - nem tudom hogyan lehetett volna ezt jobban kimaxolni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair RM650X / Moduláris Gold Táp / Félpasszív Ventilátor! / Cavarmatricás / Beszámítás OK!
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- Ubiquiti Switch Pro 48 (USW-Pro-48)
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest