Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
a178
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem.
-
a178
tag
Tegnap hosszú idő után újra elővettem a játékot. Sajnos rögtön sokkot kaptam, mert eltűnt az összes skill pontom, amivel már teljesen feltápoltam a lvl50-es mechromancer karakterem robotját. Ilyenkor mi történik? Minden másom megvan, de a skillpontok hiányoznak.
-
a178
tag
Remélem, még működnek a kódok, mert még dolgozom...
-
a178
tag
Az hogy létezik, hogy most végeztem Jackkel és a Warriorral és egy darab narancs fegyverem sincs? Vagy ez a szokásos? És egyébként most hogyan tovább? Ja a mellékküldikből is megvan szinte az összes. Hogyan érdemes tovább játszani?
-
a178
tag
Van ez az Up high, down low achi a Claptrap's Secret Stash mellékküldinél. Itt, miután megtaláltam a titkos széfet, bele kellene csapni Claptrap feltartott kezébe?
-
a178
tag
Ez az achi megvan valakinek?
High-Flying Hurler
Killed a flying enemy with a thrown Tediore weapon
Hogy lehet megcsinálni?
-
a178
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez eddig tiszta sor, de pl. a Halloween skin nincs köztük... De hogyan lehet unlockolni a többit? Az inventorymban most is van vagy 6, de nem tudom, mit kell csinálni velük. Eközben az általad említett Quick Change Room nevű automatánál majdnem 30 közül választhatok, mégis csak 19 van feloldva.
Vagy valamit elcsesztem? 
-
a178
tag
Jók ezek a Halloween skinek a karakterekhez, meg minden, de hol vannak? Én egyet sem találtam meg... Egyáltalán, a játék közben fellelhető skineket hogyan lehet felhasználni? Nekem most valami 19/86 unlocked. Ezt a részét nem igazán értem.

-
a178
tag
Mechromancer Spooky skin nem lesz?
-
a178
tag
Sziasztok!
A "A DAM FINE RESCUE" küldetésnél nem jutok tovább. Hiába állok a kocsival a kapu elé, nem nyílik ki. Mit csináljak? Vagy mit csináltam rosszul? Néztem volna külföldi fórumokon is, de nem találtam semmit erről. Lehet, hogy egyedi eset?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze ilyenkor kell dolgoznom...
Vagy valamit elcsesztem?