Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
A legtöbb részen teljesen igazad van, de:
- szerintem kifejezetten jó, hogy nem lehet 1 nap alatt a fő szálat végig tolni. Nekem a sztori meg minden teljesen 5-ös.
- Nekem csak a rakétából volt lőszer hiányom, semmi másból. Persze és kinyitottam mindent aminek fedele volt.
- zseniális az, hogy a PT2-ben új ellen arcok vannak.
- Bár korábban a loot nekem is gondot okozott és dühöngtem is itt, de már kifejezetten kedvelem az egészet azzal kapcsolatban, hogy nem csak megyek és lövök, hanem fedezés taktika meg egyebek. Nekem már nem is kell jobb loot.Ha kell többször nekimegyek a pályának, hisz végül is azért vettem a játékot, hogy szórakozzam vele. Én például mindig más írányból és sorrendben közelítem meg a helyszínt és már nem is unalmas.
- Végre egy játék, mely a második részével jobb lett.A legnagyobb bánatom nekem az, hogy az ellenfelek nem regenerálódnak.
legalább lenne pár, amelyik elbújik és közben regenerálódik mint én.Egyébként teljesen megértelek, én abba is hagytam a PT2 felénél, mert elment a kedvem tőle, de valahogy most már másképp látom a játékot és szeretném időnként elővenni és más-más karakterrel lejátszani, mint a BL1-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 3D nyomtatás
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
legalább lenne pár, amelyik elbújik és közben regenerálódik mint én.