Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz LLKobe #3693 üzenetére

Nézz szét a wikin,én se nagyon néztem,de a Border2-ről több helyen,fegyvereknél találtam arra utalásokat,hogy itt erősen függ a helytől vagy az ellenségfajtától a fegyók beszerzése...nem úgy,mint az 1-ben,ahol a játék legelején a Bone-Head-tól kijövö 2-3 katona is dobott narancssárgát nem is egyszer,nomeg az ott lebzselő sima skagek is,vagy pl.a New Heaven-ben többet ért elmenni leölni a midgeteket,stb,akik voltak körbe ellenségek,mint körbejárni a ládákat...számtalan narancs fegyóm esett a legbénább ellenfelektől ott,ládából alig.
    Itt viszont elvileg tényleg csak meghatározott helyekre érdemes visszajárni,úgy vettem ki,hogy az átlag ellen kábé a büdös életbe nem fog überfegyvereket dobni..."láda" meg kevés is van,és az 1-hez hasonlóan béna a loot.Egyébként kezdésnek nálam valami +5% rarity loot-os mod vagy mi volt,talán a premier klubosoknak járt...de nem tudom,abból van-e jobb például.Az 1-ben voltak classmodok,amik "elvileg" javították a loot-ot...igaz állítólag ott is tesztelték,hogy nagyon nem jelentett sokat.Nekem mindenesetre volt vagy 300 narancs fegyóm :) Nem csinált.Sokat postolgattam is.Mostanában ezzel annyi időm nem volt még tolni,és a karim is kicsi még,így itt nem tudom,milyen a helyzet,annyi biztos,hogy a lvl10-en kulcsos ládából kiszedett fegyóim helyett 1 kivételével jött jobb lvl14-re...szóval kis szinten nem tűnik eddig annyira rossznak a loot.Sajna időm van kevés,az életem is más,mint a border1 idejében volt...

ja,savegame editor.
    Nem próbáltam,most néztem csak...[link]

Új hozzászólás Aktív témák