- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Muszáj bemásolnom HWSW fórumról.
"Megnéztem csak azért is, továbbra se értem mi a nagy szám benne. Sőt kimondottan béna gyenge játék. És van pofájuk bevágni short change hero-t intro alá. Szerencsére az átugorhatatlan intro-t megoldottam egy f8-al, de ami utána következik se jobb. Chapter 1-en végigrohangam, de fél szemmel mást csinálva odafigyelés nélkül is túl könnyű volt. Na meg azt hittem, hogy rendes karakterkészítés van benne, aztán frászt, választhatsz 4 predefined közül. És van bőr a képükön karaktergenerálónak hívni. Élőben még rosszabb a cell shaded grafika mint introban vagy trailereken. Néhol egybefüggő szürke massza az egész játéktér. Ocsmány. 15 éve szebb játékokkal játszottam.Fegyverek bénák, sebzés béna, semmi visszajelzést nem kapsz arról, hogy sebzed e az ellenfelet vagy csak vaktába pazarlod a lövedékeket. Az idegesítő fos robotot meg lelőni sem lehet, de még otthagyni sem, mert csak az bír ajtókat kinyitni. Vicc ez a játék."
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest