- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
carl18 #11633 üzenetére
Oké, ha akksis kell, akkor tényleg jó választás a Go+Play. Csak pont az akksija fog meghalni 1-2 év alatt. Viszont abszolút értelemben azért annyira jól nem szól, hogy ne legyen alternatíváj, ha nem kell akksi. Egyáltalán nem rossz, de nemrég hallgattam meg mellette egy Audio Pro T5-öt és egy D1-t is, mindkettő jobban szólt. Persze ezek vezetékesek.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #11629 üzenetére
Vettem unakahúgi névnapjára egy Uboom- ot.
Nagy sikere volt, a hétvégén adtam át .
Itthon kipróbáltam azért, persze közvetlenül a Dockin után.
Nagyon szépen szól, kis hangerőn majdnem úgy mint a Dockin, de amint megy a kakaó, kijön a Dockin hatalmas fölénye!
De... a 33,83 euró minden centjét megérte!
Az unakahúgi boldogsága meg mindent!!!
-
FoLey-v
addikt
-
válasz
carl18 #11607 üzenetére
Biztos van mögötte némi piackutatás.
Szerintem a Harman Kardon vásárlók többsége nem a 15-25 éves korosztályból áll és inkább otthonra vesz hangfalat,ezért ment rá inkább a minőségibb hangzású multiroom vonalra,ha mégis van olyan aki HK bt hangfalra vágyna (valszeg ők vannak kevesebben) akkor nekik ott az Onyx Studio széria.
A JBL bt hangfal vonala meg inkább a fiataloknak szól,úgyis többségében ez a korosztály veszi ezeket,ennek a vásárló rétegnek meg annyira nem számít a zeneiség,hangos legyen,dübörögjön,dögösen szóljon rajta a zene.Az másodlagos hogy messze áll a zeneibb hangzástól.
A Samsung szépen felosztotta a termékkategóriákat a márkák közt,így kevésbé kannibalizálja a saját termékeit mindegyik kategóriában.
Harman Kardon inkább a home vonalra ment rá.
Sajnálom hogy AVR-t nem gyárt már,bár nagy eséllyel nem rúgtak labdába a többi avr gyártó mellett,így inkább másfelé próbáltak meg vásárlókat keresni. -
hkari
őstag
válasz
carl18 #11601 üzenetére
Ezen én is agyaltam, és lehet marhaság, de arra jutottam, hogy az akksin kivül nem is nagyon lehetne fejleszteni
Vagyis lehet nem igazán tudnák most még jobbá tenni. Még mindig lehet kapni, lehet csak simán túl jól sikerült
Akksi ügyileg, majd egyszer szétszedem, mert netes képeken úgy látom hogy van benne még hely, nem tartom kizártnak hogy bele elehet fabrikálni pár cellát.
-
Dnalorr
tag
válasz
carl18 #11598 üzenetére
Szerintem is több termék lesz EU-s raktáron, de ettől függetlenül a kínai kereskedőknek ugyanúgy meg kell fizetniük a behozott termékekre vonatkozó adót. Ergo ugyanúgy drágábban kapjuk kézhez, vagy tévednék? Ez csak nekünk egy "könnyítés", hogy ne kelljen már ezekkel utólag foglalkozunk, illetve hamarabb kapjuk kézhez.
-
hkari
őstag
-
borbar
tag
válasz
carl18 #11248 üzenetére
Végül 22ezerre jött ki. A 177 USD-ból még lejött a 10 USD-os alis kupon, így 167-et fizettem, leosztva 74 USD a Motion+.
A két kábel a 6% diszkontért meg az okostelefonos fotók gyors letöltéséért kellettek. -
dave_gahan
aktív tag
válasz
carl18 #11243 üzenetére
Igen, úgy értettem, h összességében (tehát a basszust is beleértve) vérezhet el kültéren a Uboom a Charge2-vel szemben.
A Charge2-t itthon nem szükséges 60-80% felett tolni, kültéren viszont valóban előfordulhat, hogy kell a nagyobb kakaó és nem szeretném, ha ez a basszus rovására menjen.
Köszi a videót! Azért nem rossz.
Na nem akarom tovább cukrozni, okosabb csak akkor lehetek, ha kipróbálnám.
Az működhet, h rendelek egy Uboom-ot (még 11 napig él a 35%-os kupon az eleve akciós árra), legfeljebb túladok rajta, ha kevésnek találom.
Richard: néhány hete üres a lengyel raktár, úgy emlékszem, h az Ali szülinapos akció elején még lehetett onnan kérni, néhány nappal később már nem. A fő kérdés inkább az, h mikor nem lesz üres?
De A ~21 ezer/db hogy jön ki? Én csak a 149 USD feletti 9 USD-os store kuponnal számoltam (ha esetleg többen összeállunk), de az még nem elég a 21 ezerhez.
tokyo2: Igen, így érthető.
Köszi!
-
carl18
addikt
válasz
carl18 #11243 üzenetére
Na nyomtam egy videót, persze nem adja vissza!
Earfun Uboom Test/Vol 1.
75%-on készült, az a utolsó hangerő ahol még meg tudja tartani a basszust. Sajnos a videó nem adja vissza, kb egy hangosabb beszélgetésnek felel ez meg a hangerő. -
dave_gahan
aktív tag
válasz
carl18 #11241 üzenetére
Na, ez azért is jó összehasonlítás, mert az asszonynak éppen egy régi Charge 2-je van, itthon az megy, viszont már annyira gyér az akksija, hogy csak kötött helyről szól, nem igazán mozdítjuk a konyha sarkából.
Az téveszthetett meg, amikor azt írtad, h 60% alatt túl sok a Uboom basszusa. De ha kültéren igényelné a magasabb hangerőt, abban a sávban viszont nem képes Charge 2 szintet nyújtani, akkor számomra nem biztos, h megfelelő alternatíva.
Asszem alaposan kiveséztük, köszi az infókat.
Alin hiába az újabb Motion Plus akció, még mindig nem lehet lengyel raktárból kérni. Ugyan hozzászólásában borbar is utalt a dologra - lehet, h eddig általában megúszható volt a vámeljárás, de mi van, ha éppen most nem? -
dave_gahan
aktív tag
válasz
carl18 #11229 üzenetére
Earfun Uboom:
"Nyilván kevés egy kerti partyra de nem is erre találták ki."Hááát ugye, mit értünk kerti party alatt?
Ha nem a szomszédokat akarod baszogatni a decibelekkel, de nem is csupán aláfestő feelinget szeretnél a beszélgetésekhez, akkor azért elég lehet a szufla egy 5-10 méteres kültéri környezethez? Ahogy hallgattam a teszteket, az outdoor mód nem igazán emel a hangerőn, inkább csak a hangképet változtatja, visszavéve a basszusból. Vajon eléggé kültéri-e a kültéri mód?További kétség, hogy én úgy vettem észre, hogy nem 70-75%-on, hanem már 50% körül visszavesz a basszusból indoor módban.
Mivel a Motion Plus-t még nem vettem meg, azon filózom, hogy működő alternatíva lehet-e a Uboom a fenti környezetben? Nyilván egy asztalt "körülülős" szituban kültéren is jó, de azt reméltem, hogy éppenséggel egy sütögetés közbeni kerti party-n is, tágabb vonzáskörzetben is megfelelő.
Egyértelmű, hogy a Motion Plus a best, de nagyon vonzó a Uboom akciós ára (és ehhez képest a tudása).
Oluv összehasonlító oldalán ( [link] ) azért hallani, hogy 5 méter távolságból melyik az erőteljesebb, tényleg ekkora különbség lenne?
(Bár 2 Uboom is olcsóbb, mint a Motion Plus, párositással nem akarok vessződni, ha 25-30 ezret kiadnék, akkor inkább Motion Plus. Viszont ha egy Uboom is pöpec alternatíva, akkor elég 12 ezret költeni.)
-
borbar
tag
válasz
carl18 #11156 üzenetére
Ez kb. 5 Ft-tal magasabb árfolyam, mint a közép. PayPal mögött Revolut kártyával, Revolut váltással mondjuk 150 Forinttal lehetett volna olcsóbb. Egyszeriben nem óriási, de aki rendszeresen vásárol külföldről, ne adj' Isten Kínából, annak érdemes körbe néznie, mert a fintechek pont erre ideálisak. Jól váltanak, és akár egyszer használatos virtuális kártyával a biztonságot is garantálják. Macerásabb, de tudatosabb, ami más tekintetben is hasznos lehet pénzügyekben.
-
tom570
aktív tag
-
borbar
tag
válasz
carl18 #11131 üzenetére
Már az évi 12 darab ingyenes visszaküldés (esetenként 9300 Ft max) miatt is megéri a Paypal. Na meg a reklamáció ügyintézése.
A bankkártya hozzáadásánál az átváltási opcióra figyelje. Semmiképp se engedd, hogy a PayPal váltson! (Ha esetleg forintos kártyáról USD-ban, EUR-ban vársárolnál.) -
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #11122 üzenetére
Még annyi- amit fentebb írtam, hogy lehet, hogy volt töltőn a Dockin. Mondjuk én nem emlékszem rá, de öcsém sem biztos benne
.
Majd legközelebb megnézem mit tud pontosan max hangerőn telefonról is és a HP tabletemről is.
Majd...
Jó a lakó közösség, nem akarom elcseszni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #11122 üzenetére
A hangszórón is ki volt maxolva, tuti.
Többször rányomtam a hangerő gombra, csak sípolt.
Kalapács 50 szólt a legtöbbet, szóval fontos volt a hangerő
De volt minden más is.2,5. Júliusban lesz 3.
Ha a HP tableten nézek filmet, mintha egy házimozi szólna.
Döbbenetes...
De, mondom, ott sokkal nagyobb hangerő van, mint a Samsung telefonoknál.
Ha holnap bedöglene, rendelném is a következő D Fine- t.
Jó vétel volt!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #11120 üzenetére
Négyen voltunk, 2 láda kis Becks, 0,7 l Jäger, 3-4 deci konyak, és 3-4 deci mézes fogyott
. Szóval ha valami nem tiszta, az érthető
.
Annyi, hogy öcsémnek is és nekem is Samsung telefonunk van, aminek lényegesen lejjebb a max volume mint a HP tabletemen.
Lényegesen...
Ha tlefonról legközelebb is ki lesz maxolva a Dockin, megírom mi a helyzet. -
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18 #11118 üzenetére
Felhívtam öcsémet, azt mondja, úgy emlékszik, hogy volt töltőn a Dockin, de nem biztos benne
!
Jó buli volt, na
Majd ha "teszteljük" megint, megírom mi a szitu. Lehet, hogy kell 1-2-3 hónapot várni, de megírom.
Elég jó lépcsőházban lakunk, kicsit várok a következő Dockin tesztel!
-
borbar
tag
válasz
carl18 #11064 üzenetére
Ha ketten összeálltok, és egy-egy 10 Gbps USB kábellel együtt veszitek a Motion+-t, akkor így nézne ki a kosár. (Igaz ugyan, mindegyik tétel ingyenes szállítás, de Kínából!)Az alis akciók naptára meg elvileg itt nézhető:
https://promossale.com/aliexpress-sale-dates-calendar-2021-events/#.X-jvoFovRlM.facebook -
borbar
tag
válasz
carl18 #11064 üzenetére
Az Ali születésnap 04.02-ig tartott. Akkor 82 USd-ről indult a Motion+.
A szülianp után visszatették 99-ra, de szinte rögtön indult a Brand Fest. Ekkor megint levitték 85-körülre, ami az ankeres strore és a 7 USD-os Ali tech kuponnal (ami csak a Brand fest idején volt felhasználható), a végső ár hetvenegykettő USD-ra jött ki. (És akkor még nem is említettem a 6 % kedvezményt, ha négy bármilyen terméket vásárolsz az Ankertől. - fentebb írtam már róla, hogyan. Na meg, 149 USD-os cechnél nem 5 USD a store kupon, hanem 9, szóval nem reménytelen 70 alá menni sem.)
Szerintem napokon belül indul az újabb akció. Érdemes sűrűn ellátogatni az Alira. De az itthoni rendeljünkkínait oldalakra is, mert onnan jöhetnek újabb kuponos ötelet. A lengyel raktáruk is töltik rendszeresen, azt mindenképpen várd meg, ne Kínából hozasd. -
attilam
őstag
válasz
carl18 #11027 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van, mert a család kapta nem csak én, és sajnos tényleg nincs túl sok hely. A boombox azért sokkal nagyobb helyet foglal.
Bulikat nem tervezünk, max. gyerekbulikat, illetve edzéshez használnánk még egy kisebb szobában, ritkábban kint grillezés közben ha jön végre a jó idő.
-
gaben0318
csendes tag
válasz
carl18 #11008 üzenetére
Végre:) köszönöm a válaszod. Fontos a hangzás nagyon is és persze tudom hogy a boombox erősebb és több a mély benne, de végül sikerült nagyon jó áron hozzájutnom egy go&play hez szinte új. Az akksiról olvastam én is hogy nem egy örök darab, de ahogy látom 7-8 ezer ft ért már lehez kapni bele újat. Egyébként akitől vettem a harmant, neki van egy boombox 2-ese is meghallgattam azt is. Valóban nagyobb a hangerő és a basszus, de hangzásban messze tisztább a harman számomra. Ennek fényében úgy érzem jó vétel volt. És ennyi pénzért sehol nem láttam hasonlót sem.
-
tokyo2
tag
válasz
carl18 #11003 üzenetére
Azért a kínai marketingnek nem hiszem, hogy az első kanyarban bedőlnék
Érdekes tétel volt, alapos leárazással és néhány portugál YT videó alapján akár jó is lehet. De természetesen a fórumlakók megbízható ajánlásai nélkül nem vágok bele egy ilyen komoly projektbe
Köszönöm!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10962 üzenetére
Abban igazad van, hogy van a dispute (15 napig), de van garancia is, amit már az eladó áll (vagy nem). Ezzel kapcsolatban vásárlás előtt érdemes érdeklődni. Az Official Anker Store esetén utóbbi 12-18 hónap, és mint írtam, ha PayPal-al fizettél, nem fog fájni a visszaküldés sem. Amazon-on nekem pont utóbbival van gondom. Gugliban rákeresve elvileg tudsz PayPal fizetni, de vagy PayPal Cash Card kell hozzá vagy PayPal Key, és úgy látom számunkra egyik sem elérhető. Szóval, hogy - és legfőképp mennyiért - küldesz vissza valamit, ha ne adj' Isten gariztatni kell?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10959 üzenetére
Honnan veszed, hogy Ali-n nincs gari?
Nekem volt "szerencsém" egy ~130$-os TWS fülest gariztatni, mert az egyik oldal nem töltött. Indítottam dispute-ot, és "Mr. Ali" egy kép alapján azt mondta, hogy full refund. Elvileg a hibás terméket vissza se kellett volna küldjem. Viszont mivel csak szerettem volna egy ilyen fülest, plusz az eladóval sem akartam kiszúrni, ezért rendeltem még egyet. Közben megjött a pénz, én pedig a hibásat feladtam postán. És most jön a lényeg (lényege), amit eddig az esetig én sem tudtam. Ha PayPal-al vásárolsz, akkor kb. 9500 Ft-ig a PayPal egy évben azt hiszem 10 alkalommal állja a postát. Szóval 0 Ft-ból meg volt a csere.
Nos, ez az ami miatt pl. az amazon.uk esetében már egyszer lemondtam egy hibás méretű papucs visszaküldéséről (Revolut-al fizettem), mert nagyon nem érte volna van. Tudom van olyan termék, ahol az eladó állja a cechet, de van, amikor nem.
Plusz nekem valahogy az Ali-s felület sokkal jobban kézre áll.
Most nézem, hogy az amazon-on is lehet valahogy PayPal-al fizetni, de vicces módon nem olyan egyszerűen, mint már akár Ali-n.#10960 kmarci25
"Akkor még 99 euró volt az amazonon, alin 85 dollár." - ez a másik. Van, amikor akkora a difi, hogy simán megéri bekockáztatni. De, mint fentebb írtam, szerintem már kockáztatni sem kell. -
carl18
addikt
válasz
carl18 #10953 üzenetére
Ratt - Scene of the Crime!
Elöző link nem müködött! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10948 üzenetére
+1
Ha AnonimInc botfül Balázs szerint is csak elmegy, akkor az sok mindent elmondA válasz szerintem eléggé egyértelmű: Anker
Ha nem csak tucc-tucc-ot hallgatsz, és jobbára bent, nem csuma hangerőn a szomszédnak zenélsz, akkor Motion+, ha szereted a mélyeket (de nem a túltolt "kopogós" közép-mélyeket, hanem a 40-50 hz környékieket) kinn is szeretnéd használni, nagy(obb) teljesítmény kell, akkor a Boom.#10949 dave_gahan
"A Motion Boom-nak egyszerűen alig hallom a közép tartományát."
Eq, Eq, Eq ... mondom, bizonyos határok között úgy fog szólni ahogy szeretnéd. Ha "A" formájúra állítod az Eq-t, akkor pl. csak közepeket fogsz hallani
"A Motion Plus egyszerűen annyival kristálytisztábbnak, részletgazdagabbnak tűnik a többiekhez képest ... " - ez így van. Viszont nem tud annyira mélyre menni, ill. nem tud annyira hangos lenni, mint a Boom. Hogy még egy negatívumot mondjak vele kapcsolatban: a borítása olyan ujjlenyomatmágnes, hogy az valami borzasztó. Szóval vagy veszel hozzá egy szövet kesztyűt is, vagy állandóan takarítgathatod (már ha zavar). -
dave_gahan
aktív tag
válasz
carl18 #10948 üzenetére
Utaltam is arra, hogy vakok között félszemű a király.
A Motion Boom-nak egyszerűen alig hallom a közép tartományát. Persze biztos lehetne hangolni vmennyit rajta az app EQ által (ahogy Adamsky is írta). Nyilván az lenne a legjobb, ha élőben tesztelhetném mindhármat...
A Motion Plus egyszerűen annyival kristálytisztábbnak, részletgazdagabbnak tűnik a többiekhez képest, h hajlok arra, h végül ő legyen a választott.
(ráadásul találtam hozzá ilyen pöpec hordtáskát: [link]Köszi, Anonimic tesztjét láttam, ő volt az, aki viszont a T6 Plus Upgrade Edition-től és a T6 Max-tól is el volt ájulva...hagyjuk.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10922 üzenetére
" ... mint ha olyan borzalmas volna a ki és bekapcsolás hang ... "
Nálam simán előfordul olyan, hogy halkabban hallgatom (pl. egy podcast-et), mint amilyen hangos a ki-be kapcsoló hang. A Boost ki-be kapcs. hangja egyébként erős közepes. Szóval én lehet kikapcsolva is hagyom. A Motion+ hangja állat (tol egy kis mély dumm-dumm-ot), de ott is szuper fícsör lenne, ha alkalomadtán kikapcsolható lenne.
Egyébként a fórumban (Soundcore) én már írtam ezt nekik, ahogy azt is, hogy az EQ beállításait jó lenne egységesíteni. Szóval szép lassan talán ...
Ma már egyre többen csinálnak jó hangszórót, szóval muszáj mással is kitűnni a tömegből. Anno, mikor az első Anker-emet megvettem (Soundcore 2), pl. még az volt a jobb, szemben a Tribit-el. Aztán utóbbi megcsinálta a Go-t és a MaxSound Plus-t. Utóbbi sikerült igazán állatra. Ez az Anker most viszont még erre is rátesz, ha nem is nagy, de egy pici lapáttal, és mivel árban sem vészesen több, most a Tribit-en van a sor. Nagyon kellene már nekik is kicsit rágyúrni a szoftveres vonalra.Jut is eszembe! Az meg van, hogy Oluv áthangolta a Earfun Free Pro-t és most van belőle egy limitált szériás Oluv edition? Én nem bírtam ellenállni...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10884 üzenetére
Én a "Surf"-öt már nem venném. YT-n hallgatva, az már kicsit vérszegény.
"Xsound go-ból van ugraded verzió 16 watt teljesítménnyel ... "
Elvileg most már csak azt forgalmazzák. Mondjuk ez az amazon-os oldalukon rohadtul nem látszik. Úgy rémlik itt valaki a topic-ban (az én bujtogatásomra) egyszer már rákérdezett náluk, hogy mi is a helyzet, és fenti választ kapta.#10885 tokyo2
Az jó ár! Jobb, mint a 36,30 Eur-os amazon.de-s. Én azért mindkét helyen rákérdeznék, hogy melyiket küldik. Persze a régi se rossz, de ha már lúd, akkor ... legyen upgraded
Te most vásároltál, vagy rajta vagy valamilyen hírlevélen (és onnan van a kupon)? -
moma
őstag
válasz
carl18 #10880 üzenetére
játszik külföld/amazon is teljesen.
minél olcsóbbaz is benne van, hogy már idős kicsit és nem tudom, hogy meg fog e barátkozni a bluetooth párosítgatás rejtelmeivel, szóval attól is tartok, hogy a végén nem fogja használni. de azt is szeretném, hogy valami élvezhetője legyen azért, amivel azért öröm zenét hallgatni. abból az irányból nem lehetne, hogy mondtok valamit, hogy ennyit költsek erre észerűen? Teljesítmény, mondjuk 20 w mondjuk.
-
Veron
addikt
válasz
carl18 #10854 üzenetére
Persze, hogy elolvastam és értékelem.
Annyit kérdeztem, hogy az általad ajánlott nem üvölt-e módváltásoknál. Illetve egy újabbat találtam (nem, nem a Macaudio, értem, hogy az nem minőségi darab), erről kértem véleményt.
Nem gondolom, hogy bármivel is arra engedtem következtetni, hogy nem érdekel a véleményed. Vagy ha igen, az biztosan nem volt szándékos. -
LanyUs
őstag
-
LanyUs
őstag
válasz
carl18 #10851 üzenetére
Feleségem szebb hangszórót akar, mint a mac910-es és ne legyen "batár"
. Legyen akkora, mint az Extreme 1-esem és a hangereje is elég Neki. Viszont akkor nekem kell egy másik. Van alternatíva 50-60k körül? Ha már újat veszek jó lenne szintet lépni hangerőben felfelé. Minőség és tartományok annyira nem érdekelnek, mert edzés közben kell legtöbbször.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10843 üzenetére
Szerintem a Motiom+ -nak előbb v. utóbb kell, hogy jöjjön valamilyen utóda (a Boom, nem az). Próbálok visszaemlékezni, hogy mikor is jelent meg, de szerintem már 1 évnél régebbi termék. Persze még most is nagyon jó cucc, a népek viszik a konkurencia pedig nem nagyon tud vele mit kezdeni, de hátha ...
-
carl18
addikt
válasz
carl18 #10777 üzenetére
Kis update!
A 80-as évek egyik legjobb boomboxát sikerült beszereznem. Hitachi TRK 7620E 3D Woofer.
8X nagyobb mint a Dockin, így mondjuk úgy ez már egy reálisabb összehasonlítás. Mondjuk úgy a Dockin sokkal mélyebbre megy, és 100X szebben és tisztábban szól. Nagyon meglepett az eredmény mert a Hitachiban egy 16 centis mélynyomó helyezkedik el a közepén. Amúgy a Hitachi is egész jól szól ahhoz képest milyen régi darab, mert a sima kazettás magnókat oda veri.
Szóval ez az összehasonlítás jól bemutatja hogy a régi boomoxot odaver egy Dockin méretű bluetooth hangszóró!A Hitachi csinálta régen a legjobb boomboxot, így nem lehet mondani hogy egy rossz példányal mértem össze.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10772 üzenetére
" ... de az utodja úgy látszik Anker Motiom Boom lesz."
Nekem meg ugye van egy Motion+, ezért nem "ugrálok". Plusz reménykedem, hogy egyszer kihoznak egy Motion+ Boom kombótNekem a Boom kicsit csúnyácska, valamint el tudnám bele képzelni a Motion+ fincsi kis tweeter-eit. Szóval ha a kettőt "összegyúrnák", az egy elég ultimate cucc lenne.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10738 üzenetére
" ... lehet kirpóbálom én is a W-kinget .D"
Én a Motion Boom-al vagyok így. Alan már összekóstolta a kettőt (és egy harmadik - számomra ismeretlen - cuccal). Számomra egyértelműen a Motion Boom a nyerő ...Egyébként érdekes az, amit a torzításról írsz. Ma már a legcsumpibb hangszóróban is meg szokták tudni oldani, hogy ne torzítson (max. nagyon durván visszaveszik a mélyet, ahogy nő a hangerő). Erre a Dockin-nál ne lettek volna képesek?
Ha, jól emlékszem, a régebbi verziónál azt írtad, hogy - talán a hangszórórács - képes berezonálni. A Plus meg betorzít? Ez kissé csalódás -
mcs
veterán
válasz
carl18 #10687 üzenetére
Élőben is jobb az XB33 a Charge 4től. Utóbbinak kevesebb közepe és harsányabb magasa van. Sajnos a Charge 5 is monó maradt a plusz magas sugárzótól függetlenül, de tudja a TWS-t.
Az XB23nak pedig csak a közepe említésre méltó, amúgy nagyon vérszegényen szólal meg és véleményem szerint csúnyácska is. :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest