Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a belseje is elég gagyi hatású ... " - milyen legyen rózsafából kifaragva?
Viccet félretéve. A belseje kb. mindegyiknek ugyanilyen. Nincs bonyolult örvénykamra meg ilyenek. "Alaplap", akksi, hangszórók ...#11647 carl18
" ... érdemes megvárni a Motion Boom utodját!"
Azt sokan várjuk. Mondjuk a nagy(obb) súly és a "csipogók" sem minden esetben garantálják a jó hangzást. Erre jó példa Alan W-King X10 vs Soundcore Motion Boom összehasonlítója.#11652 hcol7
Annak ellenére, hogy a Go+Play egy "kőkorszaki" modell, én is szívesebben nézném / hallgatnám, mint bármelyik Onyx-ot. Utóbbinak nekem sem a hangzása, sem a kialakítása nem jön be. Egyébként vicces, hogy a Go+Play mennyire tartja az árát, miközben a gyártó mennyire le se sz@rja ezt a vonalat (sajnos) -
carl18
addikt
A tag aki megbontotta azt írta azért bontotta hogy megmutassa nincs fából a Motion boom belseje. Pár felhasználó azt mondogatta a Motion Boom fából van.
Igen persze ezért a 90 dolláros árért nem is várható fullos felépítés.
Más különben nem lehetne ilyen olcsón elő állítani.
Motion + ról is láttam bontást, azért az ilyen téren sokkal jobb. Könyebben bontható javítható. +
Csak hát ha az akku tönkre megy akkor végül minden hangszóró sorsa a bontás lett. Csak hát azért az nem mindegy a javítás roncsolás nélkül kivitelezhető-e
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 4
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest