Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Lami66 #11871 üzenetére
Hát azért az hogy pocsékul szól szerintem elég erős kijelentés!
Egy hasományos Bluetooth hangszóró, Dockin/JBL és társai úgy vannak hangolva hogy gyárilag a dobozból a nagyjából a legjobb hangzást nyújtsa. De az anker esetében a hangszóróban szándékosan hagytak "tartalékot" hogy a vásárló egyénre tudja szabni.
Azért írtam hogy az Ankernél a gyári EQ szoftver nem számít csalásnak.
Hisz a hangszóró a firmwareba el menti, ami egyedülálló a piacon.A Dockin D Fine 2 is kapott EQ Gombot? Most az csalásnak számít? Vagy gyári állapotnak?
Meg tök mindegy hogy valami gomb/szoftver formájában létezik.
Én mindig a végeredményt néztem, ha szépen szól és nincs torzulás akkor mindig az elégedettség a lényeg.
#11878B1T3
Remekül összefoglaltad, a számból vetted ki a szót. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lami66 #11871 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez az állítható EQ "kétélű fegyver"? Vagyis míg értő kezekben tényleg javít a hangzáson, addig Vér Pisti kezei között - ahogy épp te is írtad - sz@rabbá teheti a hangzást, és akkor a JBL nyer, mert az "hülye biztos".
Egyébként a neten nem egy olyan Motion+ tesztet találni, ahol szvsz. sz@rul is szól, mert a kedves tesztelő nem vette a fáradtságot, hogy eljátsszon a beállításokkal.#11872 B1T3
"Még jó, hogy az Anker nem volt lemerülve gyárilag ... "
+1#11873 Mauzes
A normális vitának szerintem mindig van értelme, ugyanis talán meggyőzheti az egyik oldal a másikat, de ha ez nem történne meg, akkor is sokat segíthet olyannak, aki idetéved.Nem tudom, hogy pl. a JBL Charge 5 tud-e multipoint-ot? A Motion+ ugyanis (azt is) tud. Persze ez nem mindenkinek selling point (nekem sem volt az, főleg mert nem is tudtam róla), de annak aki mégis ilyen cuccot keres, hasznos lehet, mert kb. sehol, de sehol nincs ez a funkció megemlítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP 65W töltő eladó
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest