Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Lami66
üzenetére
Hát azért az hogy pocsékul szól szerintem elég erős kijelentés!
Egy hasományos Bluetooth hangszóró, Dockin/JBL és társai úgy vannak hangolva hogy gyárilag a dobozból a nagyjából a legjobb hangzást nyújtsa. De az anker esetében a hangszóróban szándékosan hagytak "tartalékot" hogy a vásárló egyénre tudja szabni.
Azért írtam hogy az Ankernél a gyári EQ szoftver nem számít csalásnak.
Hisz a hangszóró a firmwareba el menti, ami egyedülálló a piacon.A Dockin D Fine 2 is kapott EQ Gombot? Most az csalásnak számít? Vagy gyári állapotnak?
Meg tök mindegy hogy valami gomb/szoftver formájában létezik.
Én mindig a végeredményt néztem, ha szépen szól és nincs torzulás akkor mindig az elégedettség a lényeg.
#11878B1T3
Remekül összefoglaltad, a számból vetted ki a szót.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lami66
üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez az állítható EQ "kétélű fegyver"? Vagyis míg értő kezekben tényleg javít a hangzáson, addig Vér Pisti kezei között - ahogy épp te is írtad - sz@rabbá teheti a hangzást, és akkor a JBL nyer, mert az "hülye biztos".
Egyébként a neten nem egy olyan Motion+ tesztet találni, ahol szvsz. sz@rul is szól, mert a kedves tesztelő nem vette a fáradtságot, hogy eljátsszon a beállításokkal.#11872 B1T3
"Még jó, hogy az Anker nem volt lemerülve gyárilag ... "
+1
#11873 Mauzes
A normális vitának szerintem mindig van értelme, ugyanis talán meggyőzheti az egyik oldal a másikat, de ha ez nem történne meg, akkor is sokat segíthet olyannak, aki idetéved.Nem tudom, hogy pl. a JBL Charge 5 tud-e multipoint-ot? A Motion+ ugyanis (azt is) tud. Persze ez nem mindenkinek selling point (nekem sem volt az, főleg mert nem is tudtam róla), de annak aki mégis ilyen cuccot keres, hasznos lehet, mert kb. sehol, de sehol nincs ez a funkció megemlítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Quake Champions
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest