- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11664 üzenetére
TWS-s támogatást nem néztem. Hát ha tudjuk mennyibe kerül egy Uboom/Flip 5 itthon annyiért már elég overkill árazás szerintem.
Én sokat hallgattam itthon az Uboomot viszont abban biztos vagyok ez a hangszóró nem ér 15E forintnál többet.
Mert elég megnézni a többi konkurencia mit milyen áron kínál.
Szerintem ha azt nézzűk hogy hazai beszerzés/papíros garancia esetén nem kérdés az Evolve Armot sokkal jobb vétel mint egy Uboom.
Azért a Uboom 70% alatt Indoor módban teljesen elveszti a basszusát. A Outdoor mód ad neki egy kis boostot a magas hangoknak. Én 50-70% között használom ahol még élvezhető a hangja, sajnos 80-100%-között már csak visit is 0 basszus van.Az Evolveo Armon természetesen sokkal nagyobb méretileg, de azért 80/100% hangerőn is van elég szépen basszusa.
Persze más a hangképbe mint egy Uboomnak de egyáltalán nem rossz.
Hasonló a hangzása mint egy W-king D8-nak.Szóval szerintem azért nem kell agyon dícsérni az Uboomot.
Meg van az előnye és viszonylag olcsón beszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elektromos autók - motorok
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Szólánc.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest