- Yettel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Szerintem egy hangszóró csere mindenképp előrelépés lenne fejegység csere nélkül is.
Blitzwolf mostanában ment át a kezeim közt pár, én nem vennék, nagyon gagyi, annál még a xiaomi is nagyságrendekkel jobb, de bedobnék én is egyet, igaz, kereten felül
Tribit Stormbox 2 itthonról
vagy
Uboom L - 47USD! Nekem most azt írja, hogy free shipping van magyarországra, majdnem végigvittem a rendelést.Használtan Motion Boom esetleg, vagy UBOOM , ezzel is tennék egy próbát, ez utóbbi pesten van, meg tudod hallgatni.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... amire nekem kell, jól szól, hallottam már ilyet." – autóban is? És elég volt? Meglep. Na, mind1. Lehet egy Xiaomi Outdoor-ra rápróbálnék (vagy). Itt sokan elégedettek vele.
... de én továbbra is az autó saját audiorendszerének az upgrade-jében látom a megoldást. 20e Ft-d van? Nem gond! Ki mondta, hogy egyben kell mindent meglépni. Persze az lenne az ideális, de ha nem megy, nem megy.
Jól látom, hogy 10 cm-es zajkeltők vannak az Ignácban? Én bepróbálkoznék egy pár ilyennel (vagy ilyennel). Tuti jobb lesz az eredmény, mint bármelyik bt. hangszóró esetén 20 Ft alatt. Ha jön a következő adag pénzmag, akkor fejegység csere, és/vagy további hangszórók ... -
<Adamsky>
nagyúr
Visszatérő téma ...
... én mindig mindenkit lebeszélek erről. Ugyanis, – ha csak nem kamiont v. teherautót vezetsz, – nem lesz elég helyed jól elhelyezni a cuccot.
Ha nem rögzíted le, akkor jobb esetben csak mozogni fog ide-oda, rosszabb esetben – pl. egy baleset esetén – ki is nyírhat. Betennéd magad elé? Kitakarhat dolgokat, plusz nyáron a melegben végignézheted, ahogy a szemed láttára olvad el.
Ha kiszállsz, akkor otthagynád a kocsiban? Tudnám még folytatni ...
Inkább upgrade-eld a hangszórókat. Meg fogsz lepődni, hogy már ettől mennyivel jobb lesz a hangzás (utána esetleg jöhet a fejegység)."2.1 alatt ezt a konstrukciót értem pl: link ... "
Ebben két 2"-os (~5 cm) hangszóró van. Szóval ez inkább 2.0, és abból sem a legacélosabb. -
Cyborg
őstag
20ezer alatt semmi nem lesz, csak csalódás.
Az amazonon az Anker Motion Boom ~65Euro, az Uboom X ~103Euro
Árban ennél olcsóbban csak méretben sokkal kisebbek vannak. ~60 Euro körül van Uboom L, Tribit maxsound Plus, és társai, de azokat a Motion Boom megeszi reggelire, ugyanazon az áron.2.1? - azt hogy szeretnéd hordozhatóra megoldani?
Autóba meg csak a hangszóró csere fog segíteni, ott még a Motion Boom is elvérzik, learkod mögéd a földre a speakert, és alig fogsz valamit hallani, főleg egy ignisben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest