- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
NYPD
aktív tag
válasz
rajzol01 #19428 üzenetére
Szvsz ez prosztóság. Azt még megértem, amikor az alzánál eljátssza valaki, hogy megveszi a cuccot ami kell, visszaviszi aztán x nap múlva megveszi olcsóbban mint felbontott, de ott résen kell lenni mikor kerül fel stb. Akkor már inkább kölcsönözz, ha van ilyen lehetőség, akár aktív rendszert, bár anélkül h tudnám milyen eseményt kellene behangosítani passz..
-
NYPD
aktív tag
Köszönöm szépen az infót mindkettőtöknek.
-
NYPD
aktív tag
Sziasztok. Túrom az internetot, mire készüljek ha megérkezik az UBoom L, és látom hogy van elvileg app támogatás, illetve többféle firmware hozzá. Na most én leszedtem az Earfun appot, de a manuálisan hozzáadható listában nem szerepel az Uboom L. Melyik fw, vagy milyen app kellene majd nekem, amivel tudok esetleg appból EQ-t vezérelni? Több helyen is láttam ezt az Oluv nevet, akiről fogalmam sincs kiféle miféle, de állítólag az általa szerkesztett fw-el szól a legjobban a motyó. Ez melyik verzió volna?
Köszi
-
NYPD
aktív tag
válasz
<Adamsky> #19378 üzenetére
Valóban, igazad van, az a 4"-os motyó csak egy passzív cucc. Mindenesetre amire nekem kell, jól szól, hallottam már ilyet. Természetesen csak utazáskor lenne az autóban (ritkán megy, hétvégi, nyaralós, vidékre szaladgálós járgány), nem rögzíteném sehova. Az autóhangszóró upgradet körbejártam már, kellene hozzá normális fejegység is, amivel lazán el lehet lőni a bulit 70k főle ha az ember normálisan megcsinálja, azt pedig akkor már csak úgy érdemes.
Blitzwolf, Tronsmart márkákkal van esetleg vkinek tapasztalata? Blitzwolfokat láttam h van néha jó áron ali/banggoodon 20as körül.
-
NYPD
aktív tag
Sziasztok,
BT hangszórót keresek kocsiba (a gyári hangszórók vállalhatatlanok, fapad edition 2004 ignis), illetve kültéri zenehallgatáshoz kisebb társasággal sörözéshez/akárnihez. Nem kell nagy teljesítmény, de azért dedikált mélysugárzó kellene, hogy élvezhető hanminőséget kapjak (2.1). Van ajánlott plafon 20k-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- HP 635 laptop eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest