Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
yoogie #17181 üzenetére
Itt nem látod? (... de a korábbiakat, igen?)
És a bankodnál mi látszik? Jó rég használtam a PayPal-t, de úgy rémlik, hogy látszódnia kellene**, hogy onnan jött a bekérés (ha tényleg onnan jött).
Ha, se a PayPal-on, se az eu.soundcore-nál semmi nyoma, akkor lehet pár nap után megszűnik a terhelés, és visszakapod a pénzed.** látszódik is. Legalábbis nálam. Én a Revolut-omat kötöttem össze a PayPal-al, és még a logója is látszik (hogy onnan jött a bekérés).
-
TaylorPro
addikt
-
rezy89
tag
válasz
yoogie #13437 üzenetére
Ha az 1000 nem győzött meg, akkor nehezen tudok segíteni
100x ezerért nincs olyan ami a közelébe jutna, közelebb a 200-hoz talán. Az akkumulátorosak alapvetően kisebb teljesítményűek, Pb310 lehet esetleg a megfelelő kompromisszum, ha fontos az akksi. Nekem 710-eseim vannak, hangzásban sztem elöl jár a Partyboxok között, de ez is elmarad főként mélyben az 1000-hez képest. Plusz probléma lehet még számodra: nincs akksi és Mo.-on túlárazott. Nézz rá az általam imént említett Samsungra sztem, hangosabb mint a Pb310, árban hasonló, viszont áramforrásfüggő.
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
yoogie #13434 üzenetére
Mi Panasonic T Max10-t vettünk. Sokfunkciós, hangos, power bankról is üzemel ha kinti használat is játszik. Nekem tetszik a hangzása, és a bt eddig minden eszközzel korrektül kapcsolódik. A telefonos app szvsz korrekt, van akár csak külön hangerő tekerőd is teljes virtuális távirányítón kívül. MM-ban kipróbálhatóak, mény átmérője kellően nagy (számomra) és a két magas sigárzó is kellően jól működik. Plusz nekem fontos volt ogy ne legyen bazári villogás- ez max kéket tud, de ki van kapcsolva. 70+ körüli áron is beszerezhető.
-
rezy89
tag
válasz
yoogie #13434 üzenetére
Szerintem Media Marktban próbálkozz, ha van a közelben. Véleményem szerint hangzásban, kivitelezésben és külcsínben a Jbl-ek járnak az élen, áruk viszont erősen elrugaszkodott. Nekem csak Sony-m volt az Xb60 képében, számomra borzasztó volt a hangkép, sok közép-kevés magas-minimális mély. Én maradnék a Harman-Samsung-Jbl vonalon, kiegyenlítettebb hangzással rendelkeznek mint a vetélytársak. Mi a cél amúgy? Beltéri és/vagy kültéri használat, hordozhatóság, akkumulátor, mennyi a keret? Illetve sztereón gondolkozol vagy elég 1 zajkeltő is?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen GPS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged