- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magyarított Android alkalmazások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
yoogie #17181 üzenetére
Itt nem látod? (... de a korábbiakat, igen?)
És a bankodnál mi látszik? Jó rég használtam a PayPal-t, de úgy rémlik, hogy látszódnia kellene**, hogy onnan jött a bekérés (ha tényleg onnan jött).
Ha, se a PayPal-on, se az eu.soundcore-nál semmi nyoma, akkor lehet pár nap után megszűnik a terhelés, és visszakapod a pénzed.** látszódik is. Legalábbis nálam. Én a Revolut-omat kötöttem össze a PayPal-al, és még a logója is látszik (hogy onnan jött a bekérés).
-
TaylorPro
addikt
-
rezy89
tag
válasz
yoogie #13437 üzenetére
Ha az 1000 nem győzött meg, akkor nehezen tudok segíteni
100x ezerért nincs olyan ami a közelébe jutna, közelebb a 200-hoz talán. Az akkumulátorosak alapvetően kisebb teljesítményűek, Pb310 lehet esetleg a megfelelő kompromisszum, ha fontos az akksi. Nekem 710-eseim vannak, hangzásban sztem elöl jár a Partyboxok között, de ez is elmarad főként mélyben az 1000-hez képest. Plusz probléma lehet még számodra: nincs akksi és Mo.-on túlárazott. Nézz rá az általam imént említett Samsungra sztem, hangosabb mint a Pb310, árban hasonló, viszont áramforrásfüggő.
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
yoogie #13434 üzenetére
Mi Panasonic T Max10-t vettünk. Sokfunkciós, hangos, power bankról is üzemel ha kinti használat is játszik. Nekem tetszik a hangzása, és a bt eddig minden eszközzel korrektül kapcsolódik. A telefonos app szvsz korrekt, van akár csak külön hangerő tekerőd is teljes virtuális távirányítón kívül. MM-ban kipróbálhatóak, mény átmérője kellően nagy (számomra) és a két magas sigárzó is kellően jól működik. Plusz nekem fontos volt ogy ne legyen bazári villogás- ez max kéket tud, de ki van kapcsolva. 70+ körüli áron is beszerezhető.
-
rezy89
tag
válasz
yoogie #13434 üzenetére
Szerintem Media Marktban próbálkozz, ha van a közelben. Véleményem szerint hangzásban, kivitelezésben és külcsínben a Jbl-ek járnak az élen, áruk viszont erősen elrugaszkodott. Nekem csak Sony-m volt az Xb60 képében, számomra borzasztó volt a hangkép, sok közép-kevés magas-minimális mély. Én maradnék a Harman-Samsung-Jbl vonalon, kiegyenlítettebb hangzással rendelkeznek mint a vetélytársak. Mi a cél amúgy? Beltéri és/vagy kültéri használat, hordozhatóság, akkumulátor, mennyi a keret? Illetve sztereón gondolkozol vagy elég 1 zajkeltő is?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CASIO órák kedvelők topicja!
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged