- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
4Grider
félisten
A prepaid Voda előfizetésemen annyira eltörölték a roaming díjakat, hogy mostantól 73 Ft egy perc hívás és 23 Ft egy sms és 4.4 Ft a hívásfogadás.
Eddig az utóbbi ingyen volt, az sms drágább és a hívásindítás olcsóbb. Persze választhatok olyan ingyenes opciót is, amiben az sms jóval drágább, a fogadásért csak havi 60 perc felett kell fizetni és a hívásindítás csak a szokásos otthoni percdíjjal történik meg.
Magyarul a szolgáltatói lobbi elérte, hogy átlagban semmi nem lett olcsóbb, ellenben átláthatatlan lett a roaming díjszabás. Ez megspékelve azzal, hogy lépten-nyomon megy a néphülyítés, miszerint a Vodafone eltörölte az EU roaming díjakat, megérdemelne egy néhány tízmilliós büntetést. (Természetesen azelőtt, mielőtt egy csomó ember egyenlege csapolódik meg emiatt.) -
Herbali
tag
Itt 100 mb-ot kapsz egy EUR-ért valamint egy óra beszélgetést szintén egy EUR-ért 24 órára:
Én rendeltem magamnak egy ilyet. Az egész eu-ban használható. 5 EUR a kezdőegyenlege. Gyakorlatilag csak a postaköltség van.
Pár napos kinttartózkodásra teljesen ideális.
Egy hét alatt ideért egy borítékban. -
-
törölt tag
Ha megnézd a Telekom 3g lefedettségét, az főleg az ország nyugati felén olyan szar, hogy enyhén szólva még csak netezésnél is igen nagy előny a 4g, továbbá sajnos egyes helyeken annyira terheltek a 3g cellák, hogy szinte használhatatlanul lassú rajtuk az adatforgalmazás.
-
4Grider
félisten
A netezésnél viszont elég nagy jelentősége van. A 2100 MHz-es 3G cellák ui. jóval kisebb lefedettséget tudnak biztosítani, mint az 1800/800 MHz-es 4G cellák. És a csomagkésés is sokkal kisebb egy x kilométerre lévő 4G cellával kommunikálva, mint egy ugyanott lévő 3G cella esetében. Ez utóbbi pedig a voipnál egy lényeges szempont.
-
-
-
Apollyon
Korrektor
Nekem a telefonban mondta az ügyintéző hölgy, hogy ha nem tudom megoldani az átvételt, akkor írjak egy meghatalmazást és úgy átveheti más is.
Persze nem jó címre vitték, és a futár nem is adta át rokonnak a csomagot mivel nem volt meghatalmazás, hanem jöttek másnap már a jó címre és átvettem én. -
Apollyon
Korrektor
Azt írták hogy "most 15MB adatmennyiséget díjmentesen forgalmazhat 30 napig."
"Akkor kedvezményes, ha az utolsó aktiválásuk óta eltelt 90 nap (fordulónapon automatikus újraaktiválás is számít)."
Ezt nem értem, milyen kedvezmény? Hogy a 90 Ft 2 hónapig érvényes utána többe kerül vagy mi?
Vagy megrendelem a 90 Ft-os netet, és minden hónapban csak úgy simán újraaktiválódik? Ha túllépem lassítás van vagy lekapcsolás?
-
KTU
addikt
Akkor 4x voltam bent náluk délutánonként csak a számhordozás miatt,
nem jött össze, itt részletesebben leírtam, és talán az ok is megvan,
még nem voltam bent, hogy tényleg emiatt van-eAzóta már már más is jelezte a topikban, hogy üzleti praktikumja van.
-
McLaca
őstag
Dobtam nekik egy mailt "nem sürgős" alapon, korán reggel jelezték, hogy továbbították kivizsgálásra.
Délután már ment a net, vagy "magától" jött helyre, vagy valamit hegesztettek, de a mailre azóta más válasz nem jött. Holnaptól sürgős lett volna, így holnap már hívtam volna őket. De így nem kell. Nem tudom, mit baromkodtak...Üdv!
-
Samtya
senior tag
Én sem találom a "Korlátozás feloldása" linket.
Miután megtörtént a márkaváltás - az első bejelentkezési próbálkozásomnál az ügyfélszolgátra - dobott egy "Technikai hiba" üzenetet. Ezután kattintottam rá a "Nem tudom a jelszavam" szövegre. Ennek folyományaként küldték SMS-ben a belépéshez használható jelszót és levélben az aktiváló kódot. Ez a kód a korlátozott funkcionalitást biztosító jelszó aktiváló kódja akar lenni.
A korlátozott funkcionalitást biztosító jelszó miben korlátozott?
Nekem nem tűnik annak. Az előfizetések testreszabása menü alatt tudok mindent állítgatni. A személyes adatoknál van egy-két kitöltetlen rész. Szerinetek hagyjam a francba ezt a levélben kiküldött kódot? -
St3ven
addikt
100%, hogy nem nézted el, mikor mit rendeltél? Vagy magát az egyenlegedet?
Csak mert a honlapjukon még mindig fent van ez a kedvezmény.
-
törölt tag
Azért kíváncsi lennék, mit szólnának, ha reklamálnál érte
Lehet, h bukta lenne akkortól az ilyen lavírozás?Igaz, T, de volt most egy vicces reklamációm. Azon túl, h szokásosan megpróbáltak hülyének nézni (mondjuk, legalább az egyik hibát kijavították, h ne tudjam bizonyítani az igazamat, de screenshot van, ha kellene
), a másiknál meg az egy hibás sms-levonást tagadják ugyan, de jóváírták az aznapi mind a 6ot
Najó, a sztori ennél jóval viccesebb, csak hosszabb is -
St3ven
addikt
Azt vettem észre, hogy az a nap, amikor "fordul" a mobilnet csomag, az aktiválásnak számít. Lehet, hogy ez eddig is így volt, de nekem csak mostanában tűnt fel a Blue Duó kapcsán.
Így viszont már erősen a 90 nap környékén jársz, ha előtte február végén volt egy ilyen (fenti) 33 MB-os aktiválás.
-
KamuMazsola
őstag
Nem tudom, hogy hardveres-e, mindenesetre amíg H+ van a térérő ikon mellett addig hasít, de amikor megjelenik a 3G piktogramm, akkor szétkapcsol a hálózat. Ezt délpesten tapasztalom, pl Gyálon megy 3G-vel is. A napokban kipróbálom más szolgáltató kártyájával is, majd megírom a tapasztalataimat.
-
törölt tag
De, sajnos, tudnak ennyire bénák lenni. Szintén a telenyomortól vándoroltam át, és elsőre nem sikerült.
Na, én nem zsenjroztam magam, kivertem a balhét, sűrű bocsánatkéréseik közepette másodszorra már minden ment pöpecül, az új papírokra rá is írtam (így szó szt
), h remélem, ezúttal nem cseszik el megint
.
Azóta sem bántam meg, h átmentem. Igaz, h 3 hónappal később, mint akartam, és anyagilag emiatt némi kis károm keletkezett, meg utáltam, h még a telenyomor kap még tőlem pénzt, de meglett, és utánajárásban végülis nem volt sok, töredéke a tiednek, csak az idő meg a lelkem
-
út
Azt is el tudom képzelni, hogy ennyire hülyék.
5 évet dolgoztam a Pannonnál. Ott ha átírtam valamit, akkor az egyből mentődött. Igaz volt amikor 24 vagy 72 órát kellett mondanunk, ha valami gubanc lenne legyen idő helyrehozni. Bár ilyennél nem fordul elő. Azóta gondolom nem az rögzíti a gépben, aki veled szembe ül, hanem a központban egy megbízható ember. Talán hozzá nem jutott el róla semmi.
Most majd lehet címet is egyeztetniAkkor tárgytalan. Kíváncsi leszek.
Csavargoo8
Arra figyelj, hogy csak ha nagyobb összeggel töltöd fel, akkor jár a 366 nap érvényesség.
-
McLaca
őstag
A sztori folytatódik: újabb adategyeztetés, kiderült, hogy múlt héten elírták a szig. számát anyámnak, bár nem az volt az elutasítás oka. A telenor ügyintézője szerint baj, ha náluk utca van, a blue-nak meg u.-ot küldtünk. Oké, küldünk utcát.
Amúgy először elegánsan le akart pattintani az ügyintéző és a telefonos üsz.-re irányítani, aztán amikor kiderült, hogy egy adategyeztetésen túl vagyunk már, akkor mégiscsak érdeklődő lett, főleg arra pazarolta az energiáit, hogy bebizonyítsa nekem, hogy a telekomnál a 3000 Ft-os feltöltés fél év elérhetőséget ad. Mondtam neki, hogy nem, de ő ragaszkodott hozzá, hogy de. Telenor munkatársaként. Ráhagytam. Tenyérbemászó volt, és még propagálta is magát, hogy ha sms-ben értékelést kérnek majd róla, akkor a 8-as az már rossznak számít, szóval legyünk jó fejek. Szánalmas. Főleg, hogy igénytelenül mocskos volt minden körme és így kiengedik ügyfelek közé. Elképesztő, hová süllyedt a színvonal a telenornál, amúgy egy szimpatikus, bizalomgerjesztő ember sem volt ott az ügyintézők közül, kivéve a pénztáros lányt. Örülök, hogy 2008-ban otthagytam őket.
Ha sikerül a hordozás végre, majd beszámolok róla.Üdv!
-
Nem érdekük, hogy rugalmasak legyenek. Én előtte bementem a Vodához adatokat egyeztetni. Új szig. számom van, ezen elbuktam volna én is. Amikor a Telenortól hordoztam Vodához, nem volt gubanc. Most meg BM-hoz. Sokáig egyébként nem tudnak szívózni, mert kijavítjátok a hibát, és elenged. Csak most kellemetlenség.
Sokan azért nem váltnak, mert az sok macera. Így maradnak a bankjuknál, mobilszolgáltatójuknál, stb.
Erre jók az ilyen kekeckedések, hogy elriasszák a többieket. -
zoetsa
tag
Látom, nem érted a lényeget, így belekötsz a részletekbe. Nem egy évről volt szó, de 2-3 hónapot nyugodtan meg lehetne oldani egyszerre. Itt egyszerűen arról van szó, h nem ügyfélbarát a cég. Mint ahogy ezekre a nagyokra ez nem is jellemző. Nagyon sokmindent lehetne sokkal okosabban és ügyesebben csinálni, csak nekik ez mindegy, nem igyekeznek ilyenekre odafigyelni. Pedig ez öreg hiba. És ebben az esetben legalább még elmondható, h a blue legalább nem károsít meg ezzel ügyfelet (legalábbis többnyire), mint mondjuk a upc (de 2 év után ma végre elhangzott, h igazam van, és most pár hónapig ingyennetem van
)
-
kbn
csendes tag
"Úgy érted, minden második hónapban váltod a 33 és 133MB-ost és mindig 90Ft?"
Igen. Tavaly nyár eleje óta van itt netem, és ha jól emlékszem, nem fizettem ennél többet soha.2014 elején volt egy kis változás, hogy csak az egyik maradt akciós, de ezt szerencsésen "kibekkeltem", és 1 vagy 2 hónap múlva újra visszaállt a két csomag közti ugrálás.
Annyi, hogy figyelni kell, hogy a 31. és 60. nap között lemondjam az utoljára megrendelt csomagot.
"hiszen nincs meg a 90 nap a csomag lemondása és újra megrendelése közt"
Nem lemondás (aktivitás megszűnése), hanem aktiválás (=megrendelés) után kell eltelnie a minimum 90 napnak. Ez a szabályzatban is egyértelműen így van leírva.
"Anno a Dominonál is kellett egyszer-egyszer teljes árat fizetni"
Domino sokszor változott, de 2012 közepén biztosan működött ott is az ugrálás. De ott valóban volt olyan, hogy 1-1 hónapig ki kellett csengetni a teljes árat.
-
mickemoto
őstag
Nem tudom, nem az én kártyám, csak megkértek hogy állítsak be pár dolgot.Egyébként én úgy emlékszem hogy az én kártyámnál még aktiválás előtt beállítottam pár dolgot, azaz már be tudtam lépni.Ezért furcsállom.
Amúgy telefonba már benne van a kártya, csak ügyfélszolgálat még lehet nem volt felhívva.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Háztartási gépek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest