- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
g0dl
addikt
válasz betyarr #6592 üzenetére
Adott időre kitiltották. Hogy miért az nem derült ki.
Szerintem ebben a topikban a modik jól tűrik a többféle véleményt. ( nincs ez minedhol így a PH-n, van ahol egy belterjes társaság lapogatja egymás hátát, és ha valaki akár egy linkkel felborítja, azt értelmes érv nélkül kitiltják)
-
tsteve
senior tag
válasz betyarr #6517 üzenetére
a kolléga infóját megerősítem: noha a promócióban ez áll, de mégsem kér feltöltést a vodafone frissen vásárolt prepaid kártya a gyakorlatban az aktiválás után, azaz élesítik igy is az ingyen 4 gigát
sajnos nekem csak mostanra sikerült beaktiválnom a szombaton vásárolt voda prepaid-emet...a lényeg hogy akár 0 ft-ért is (online rendelés esetén) netezhetünk az eu-ban 30 napon át mától 4 GB erejéig...[ Szerkesztve ]
-
bakbéka
tag
válasz betyarr #5932 üzenetére
Abból a részből igazad van,hogy egy aláírás meg egy pecsét és kész nem sokáig tart,de milyen a lidl pecsétje?
Gondolom tartalmazza a az azlethely nevét,címét telefonszámát mi?
Mert egyszer megpróbáltam elkérni a telefonszámukat és az üzletvezető aztmonta nem adhatja ki!
Ezért tartok tőle mert az biztos nem nyomja rá!
Ha valami egyszerű a pecsétről van szó ami nem tartalmaz adatokat a boltról azt gondolom rányomja.
Az ügyintézőt meg ha hívom lehet azt mondja menjen a telekomhoz,ott meg persze megint a semmittevés gondolom. -
törölt tag
válasz betyarr #5762 üzenetére
A blue-t mindig is a legkiszámíthatóbbnak tartottam: 1* se nem emeltek, a net a kezdetektől fogva lassítós (és nem változtattak a lelövés irányába, mint a konkurencia), a csomagoknak nincs havi
menstruációskártyás ciklusuk, a net a legolcsóbb....stb.
Jó lenne ha a percdíjak terén is megjelenne valami kedvező, de a minimum elvárt a 19 Ft-os percdíj....[ Szerkesztve ]
-
Tressy
senior tag
válasz betyarr #5749 üzenetére
Egy érdekesség van azért hogy a 19ft-os netet csak a voda hozta be egymaga többiek pl t-mobile kis késéssel.Nem úgy mikor bevezették a 3GB netet a 2500ft-ért mind a 3 szolgáltatónál egyszerre.Talán kevesen emlékeznek rá de bluenál elöször 2300ft volt aztán valószinüleg a többiek anyázására (kartell) ment föl 2500-ra aztán a netáfa csökkenés miatt 2410re.Telenor miután bukott egy halom előfizetőt a faxságaik miatt,most próbál észbe kapni miután Voda felszippanott vagy 100e előfizetést vagy mennyit.
-
St3ven
addikt
válasz betyarr #5730 üzenetére
A Telekom topikban arra hivatkozással kérték többen, hogy feltöltötték az egyenleget, és szeretnék a feltöltési bónusz adatkeretet leforgalmazni, de nem szeretnék a NapiNetet bekapcsolni.
Nem akkora ördöngösség ez szerintem, és csak egyszer kell megcsináltatni. Már ha nem aktív alapból is a technikai net (nem tudom).
(#5729) g0dl:
Egy jelölő a rendszerben, amely lehetővé teszi a feltöltési bónusz leforgalmazását az előfizetésen. Hogy ez meddig érvényes a Maratonra is, az egy más kérdés. Ez utóbbi lehet a buktatója ennek a megoldásnak, ha ezt egyszer beszüntetik![ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
joelke HU
senior tag
válasz betyarr #5292 üzenetére
Fent van csak még nem mindenkinek elérhető, csak annak aki jelentkezett előtte tesztelőnek.
De nem gáz, mert van, aki megosztotta az apk-t.
Javaslom gépről töltsd le, mert nálam telefonon valamiért nem jött le.
Innen töltsd leiPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
joelke HU
senior tag
válasz betyarr #5285 üzenetére
Annyival tud többet, hogy amíg tesztidőszak van, addig rendes telefonszámokat mobilt és vezetékest is ingyenesen hívhatsz Wi-Fi-n vagy mobilnet segítségével . Úgy mint a Delmontos MobileVoip appból, csak itt még semmilyen díjat nem számol fel. Utána már biztosan drágább lesz, mint a Delmont, de addig ennél olcsóbb nincs voipra.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
-
Pítőr
aktív tag
válasz betyarr #4163 üzenetére
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, és kérj 4g képeset! Megmarad az egyenleged! Nem az első 30 napon kell lemondani, hanem a 31.-en, mert ugye 60nap az akciós, és persze a 31.-től a 60.-ig élni fog a net!
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
Sir Sparrow
tag
válasz betyarr #3150 üzenetére
Hát lehet, hogy én azért rákérdeznék a Telenornál, ha számlások voltatok (ha nem akkor mind1), nehogy azt is számlázzák. Ezek után minden elképzelhető! Újra elindítani nektek már sztem biztos nem kell a procedúrát, hisz működik.
Ha jól értem, nálatok is kiküldték a kártyát, sőt már aktívvá is vált és csak azután érkezett meg az elutasításról szóló levél?[ Szerkesztve ]
-
Sir Sparrow
tag
válasz betyarr #3148 üzenetére
Ez tényleg érdekes!
Na, hát nekem most az mondta a telekomos üfsz-os, hogy még egyszer adjam be a papírokat a blue-nak, ment minden előröl kezdődik.
Az elutasításról szóló levelet 23-án keltezték (MA kaptam meg!!!). Én 27-én beszéltem mindkét üfsz-tal és nem tudtak semmit az elutasításról, sőt a Telekom kiküldte a SIM-et és megadta, hogy 2-án lesz az átállási időablak.
Akkor most már megvárom a holnap estét, hátha mégis megtörténik a számhordozás mint nálatok.
...ezek töketlenek, és jogilag is aggályos, amit művelnek![ Szerkesztve ]
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz betyarr #3052 üzenetére
Nos, engem tegnapelőtt hívtak fel, hogy a telenor elengedett, és másnap (tegnap) hozzák ki a simet, kérdezte milyen címre. Mondtam az otthoni címem. Aztán leesett, hogy ahelyett hogy meghatalmazásokkal bohóckodnék, inkább visszahívtam őket, és kértem módosítsuk a címet, amit állítólag meg is tettek.
Aztán végül persze csak az otthoni címemre vitte a futár. Beszéltem vele, mondta hogy akkor már nem tudja elhozni a munkahelyemre, másnap viszi majd egy másik futár és így is lett.
Szóval nem tudsz variálni, oda kérd, ahol ottleszel reggel 9 és 17.00 között. Budapesti vagyok, mindkét helyre 10-11 óra között kézbesítettek, ebből azt gondolnám elég valószínű hogy délelőtt viszik.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz betyarr #3047 üzenetére
Nekem pont ma hozták be a munkahelyemre, szóval igen. Oda viszik, ahová kéred, csak legyél ott. Az pedig fontos, hogy ha rokon / barát stb. veszi át, akkor írásos meghatalmazás kell.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz betyarr #2856 üzenetére
Csak a papír a Bluetól, akár Lidlből, akár weboldalról kinyomtatva, majd elküldeni postán, vagy emailben, utóbbi esetben még scannelni sem "lényeges', ha szépen le tudod fényképezni, és körbevágni.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
válasz betyarr #2443 üzenetére
De, de, trékomként nagyon is
.................................................. Blue-ként viszont szeressükMellesleg benne van ez már vhol a trénél hivatalosan is a bejelentett változások között? Mert az sms-ek, azok jönnek folyton, h változások vannak, de ez benne van-e részletesen?
És azonkívül mennyi idő alatt méltóztatnak majd visszaadni a pénzemet?[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz betyarr #2406 üzenetére
Hívásátirányítás, ha nincs válasz. Ezt kapcsold ki. a többi (foglalt, nem elérhető) meg a korábban itt beírt hívásértesítő számra legyen irányítva.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
dptrsk
addikt
válasz betyarr #2269 üzenetére
Amint megkaptad a SIM-et, ha gondolod felhívhatod az üfsz-t és beaktiválják neked a Blue SIMet, kb 15 perc míg a Telekom már nem s a Blue még nem él.
Ha nem hívod őket, pár munkanap után, mikor a GLS visszaérkezik a pénzzel, keresnek, hogy mikor szeretnél átállni.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz betyarr #2078 üzenetére
Ja, hogy ott annyiba kerül. T-nél dominós SIM esetében egy egyoldalas ajándékozási nyilatkozattal megoldható a dolog, az előző tulajnak ott sem kell lennie.
De látom a blue-nál sem sokkal bonyolultabb a Fecogame által elmondottak szerint.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
törölt tag
válasz betyarr #2078 üzenetére
Ha az Aradi utcában adod le, elég a bnő aláírása. Kitölteni bki kitöltheti (vszleg aláírni is). Csak minden adatnak pontosan egyeznie kell. De biztos így van a netes/postás beküldésnél is.
Csak a simet a bnő veheti majd át. A futár elvileg ellenőrzni, h kinek adja át. De sztem nekem nem ellenőrizte.[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz betyarr #2075 üzenetére
Ez kétkapus hordozásnál volt, de tudomásom szerint már csak egykapus van, szoptunk is egy családtagnál vele eleget... Most jönne egy másiknál a hordozás, de már a gyomorgörcs elkap, ha arra gondolok, ami előzőleg volt. Ha mégis létezik a kétkapus, annak én fogok a legjobban örülni, de az NMHH oldalán sincs róla szó.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
betyarr
veterán
válasz betyarr #2075 üzenetére
és még az is kiderült itt nagyhirtelen,hogy anno még valamikor tizensok évvel ezelőtt az asszony az egyik barátnőjével vetette meg a telefonját+sim kártyáját.most nyilván annak a barátnőnek is alá kell írnia a számhordozási kérelmet.azonban a számhordozást követően lehet kérni,hogy az új sim már ne a barátnője nevén,hanem a feleségem nevén szerepeljen?
-
Iomega
addikt
Arról nem esik szó, ettől függetlenül azt is módosíthatják egy pillanat alatt, de reméljük, hogy az marad a jelenlegi, vagy az még kedvezőbb lesz. Én lassan fel is használom az akciós csomagokat.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardcore café
- alza vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Külpolitika
- További aktív témák...