Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Kérdeztek.
Válaszoltam.
Használtam a keresőt, direkt a saját esetemet kerestem meg vele.Majd beleszóltál kérdőre vonva engem. Válaszoltam neked, és itt már megemlítettem, hogy a kereső sokat segít abban, ha valaki hiányolná a válasz teljességét.
Erre csak kötekedsz.
"fórumon szokás a keresőn kekeckedni"
Alap dolog a kereső, biztos nem vagy jártas a fórumlétben."Sztem se volt szép tőled"
Én befejeztem veled. -
út
Azt is el tudom képzelni, hogy ennyire hülyék.
5 évet dolgoztam a Pannonnál. Ott ha átírtam valamit, akkor az egyből mentődött. Igaz volt amikor 24 vagy 72 órát kellett mondanunk, ha valami gubanc lenne legyen idő helyrehozni. Bár ilyennél nem fordul elő. Azóta gondolom nem az rögzíti a gépben, aki veled szembe ül, hanem a központban egy megbízható ember. Talán hozzá nem jutott el róla semmi.
Most majd lehet címet is egyeztetni
Akkor tárgytalan. Kíváncsi leszek.
Csavargoo8
Arra figyelj, hogy csak ha nagyobb összeggel töltöd fel, akkor jár a 366 nap érvényesség.
-
30 perce (02.04-én) Bluemobilosok lettünk. Minden simán ment. Ma este van/volt az időablak és pontosak voltak. Összesen 1 hetet vett igénybe.
Előzmények:
"3 hívószámot hordozok át a Vodától.
Kedden (01.27.) elküldtem a kitöltött papírokat a Bluemobilnak. 1 óra múlva visszaigazolták. Ma (01.28.) hívtak, hogy 02.04-én lesz az átállás, addig is küldik a kártyákat.
Leírom a teljes történetet, ha valakit a későbbiekben érdekelne, mostanában mennyi idő alatt megy végbe." -
Most jutott eszembe, hogy mindhárom számon keresett a Vodafone, hogy kedvezőbb percdíjakat ajánljanak.
Telenornál is van ügyfélmegtartási csoport, nem lepődtem meg. Nem voltam kíváncsi az ajánlatukra. -
Köszönöm a tanácsokat!
Most kaptam meg a SIM-kártyákat.
-
Nem érdekük, hogy rugalmasak legyenek. Én előtte bementem a Vodához adatokat egyeztetni. Új szig. számom van, ezen elbuktam volna én is. Amikor a Telenortól hordoztam Vodához, nem volt gubanc. Most meg BM-hoz. Sokáig egyébként nem tudnak szívózni, mert kijavítjátok a hibát, és elenged. Csak most kellemetlenség.
Sokan azért nem váltnak, mert az sok macera. Így maradnak a bankjuknál, mobilszolgáltatójuknál, stb.
Erre jók az ilyen kekeckedések, hogy elriasszák a többieket. -
Sziasztok!
3 hívószámot hordozok át a Vodától.
Kedden (01.27.) elküldtem a kitöltött papírokat a Bluemobilnak. 1 óra múlva visszaigazolták. Ma (01.28.) hívtak, hogy 02.04-én lesz az átállás, addig is küldik a kártyákat.
Leírom a teljes történetet, ha valakit a későbbiekben érdekelne, mostanában mennyi idő alatt megy végbe.
Üdv!
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy ruhás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Hardcore café
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Telenornál is van ügyfélmegtartási csoport, nem lepődtem meg. Nem voltam kíváncsi az ajánlatukra.