Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
törölt tag
-
St3ven
addikt
-
McLaca
őstag
válasz
Braddock #1820 üzenetére
Egyet árulj el nekem: a Blue adatlapján az utcanév után kiírtad, hogy utca, vagy csak azt, hogy u.? Már ha utca és nem egyéb.
Ugyanis anyám hordozását másodszor dobja vissza a telenor, a Blue szerint az elutasítás oka a közterület megnevezése. A Telenor online-on utca van, mi az adatlapra u.-ot írtunk. Ha komolyan ez a gond, akkor hülyébbek, mint a sok éves átlag. Ez nálam kimeríti az indokolatlan elutasítás fogalmát (a magyar helyesírás szabályaianak nem ismerete nem indok), szóval érik a kötbérezés. Anno a Matáv is fizetett nekem kötbért be nem tartott határidejű hibajavítás miatt (40 napig tartott, az is egy szánalmas sztori...).
További érdekesség: amikor bement a Telenorhoz anyám, a szig. számát átírták, mivel megváltozott. Azt mondták, 72 óra. Telenor online-on azóta is a régi látszik. Múlt péntek óta.Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Braddock #1813 üzenetére
Igen, holnap megy be egyeztetni, mert anyám is igen kíváncsi, hogy mégis mi az eltérés szerintük...
Viszi a kitöltött Blue adatlapokat, meg a telenor online felületén lévő adatokról képernyőnyomtatást.
Kíváncsi leszek. Kár, hogy én nem tudok vele menni. Nem szoktam kekeckedni, meg direkt a kákán csomót keresve kötekedni, viszont tudnék teljesen pol. korrekten (tipikus cinikus magyar mentalitás nélküli) kellemetlen kérdéseket feltenni.Üdv!
-
törölt tag
válasz
Braddock #1817 üzenetére
Engem nem kerezett a telenyomor, meg is lepődtem volna rajta
Viszont utolsó lépésként küldtem egy csomó sms-t, és magukra vessenek, de a kártya lefogyta után is engedte, én meg vártam, h mikor nem engedi már, úh elvileg mínuszba mentem párszázzal, de nem jelentkeztek. Ill, de jelentkeztek, már rég blue-s voltam, mikor jött vmi telenyomoros körsms
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- sziku69: Szólánc.
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- ASUS routerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kés topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest