- Poco X6 Pro - ötös alá
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Mobil flották
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
törölt tag
válasz Braddock #2600 üzenetére
Sztem se volt szép tőled, h megtetted, főleg, h vjában te sem a keresőt használtad igazából, bár ezen a fórumon szokás a keresőn kekeckedni, uakkor megértem, h aki folyamatosan olvassa a topikot, és nem akarja 896.x is uazt a kérdést olvasni, pláne megválaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Braddock #2015 üzenetére
Ha igaz, csak ez fog változni:
"2015. június 1-jétől hatályos változások
Töröljük az ÁSZF-ből az N-Telekom korábban megszűnt 1428-as ügyfélszolgálati rövidszámát.Pontos utalás az Általános Szerződési Feltételek módosított rendelkezéseire:
blue mobile Díjszabás 4. pont"Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
McLaca
őstag
válasz Braddock #1820 üzenetére
Egyet árulj el nekem: a Blue adatlapján az utcanév után kiírtad, hogy utca, vagy csak azt, hogy u.? Már ha utca és nem egyéb. Ugyanis anyám hordozását másodszor dobja vissza a telenor, a Blue szerint az elutasítás oka a közterület megnevezése. A Telenor online-on utca van, mi az adatlapra u.-ot írtunk. Ha komolyan ez a gond, akkor hülyébbek, mint a sok éves átlag. Ez nálam kimeríti az indokolatlan elutasítás fogalmát (a magyar helyesírás szabályaianak nem ismerete nem indok), szóval érik a kötbérezés. Anno a Matáv is fizetett nekem kötbért be nem tartott határidejű hibajavítás miatt (40 napig tartott, az is egy szánalmas sztori...).
További érdekesség: amikor bement a Telenorhoz anyám, a szig. számát átírták, mivel megváltozott. Azt mondták, 72 óra. Telenor online-on azóta is a régi látszik. Múlt péntek óta.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
McLaca
őstag
válasz Braddock #1813 üzenetére
Igen, holnap megy be egyeztetni, mert anyám is igen kíváncsi, hogy mégis mi az eltérés szerintük...
Viszi a kitöltött Blue adatlapokat, meg a telenor online felületén lévő adatokról képernyőnyomtatást.
Kíváncsi leszek. Kár, hogy én nem tudok vele menni. Nem szoktam kekeckedni, meg direkt a kákán csomót keresve kötekedni, viszont tudnék teljesen pol. korrekten (tipikus cinikus magyar mentalitás nélküli) kellemetlen kérdéseket feltenni.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
törölt tag
válasz Braddock #1817 üzenetére
Engem nem kerezett a telenyomor, meg is lepődtem volna rajta
Viszont utolsó lépésként küldtem egy csomó sms-t, és magukra vessenek, de a kártya lefogyta után is engedte, én meg vártam, h mikor nem engedi már, úh elvileg mínuszba mentem párszázzal, de nem jelentkeztek. Ill, de jelentkeztek, már rég blue-s voltam, mikor jött vmi telenyomoros körsms
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...