- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
8zabi
őstag
válasz
dragon1993 #2676 üzenetére
nem hülyeség, ha lenne 4G, a Blue lenne a legjobb szolgáltató, az új netcsomagok mellett én is várom a megjelenését
-
McLaca
őstag
válasz
dragon1993 #2533 üzenetére
A kérdés, hogy a VoIP hívások, SIP szerverek mennek-e... Skype, Gtalk, Facebookos hívások nem érdekelnek.
De ha más nincs, akkor tényleg VPN. A VoIP topicban ajánlanak is pár ingyenest 500MB-1GB forgalommal.Üdv!
-
Doosa
aktív tag
válasz
dragon1993 #2533 üzenetére
Nem tudom, hogyan tiltanak, de nem egyszerű blokkolás. A Skype például létrehozza a kapcsolatot, de a csatorna nagyon durván meg van szaggatva. Fél másodpercig van hang, aztán 2ig nincs. Ezt több program is produkálta.
DE, van megoldás:
Valóban a VPN-hez kell nyúlni. Mezei OpenVPN-nel, majdnem minden hang és videó hívásos programot működésre tudtam bírni, német és osztrák szervereken keresztül.Így sem rossz, de ha lesz egy kis időm megpróbálok itthon saját VPN szervert futtatni. Ha esetleg tud hozzá valaki jó leírást Tomato-val azt szívesen veszem.
-
_csocso_
senior tag
válasz
dragon1993 #2503 üzenetére
Megváltozott a 1777-en a menü felépítése, szerintem még rendelhető, hisz ÁSZF-változtatás nélkül nem törölhetik csak úgy.
-
válasz
dragon1993 #1355 üzenetére
Ha már van működő microSIM-ed, akkor miért kérsz egy másikat? Főleg, ha a mostani is működik.
-
_csocso_
senior tag
válasz
dragon1993 #1352 üzenetére
Kuka.
-
zoetsa
tag
válasz
dragon1993 #1352 üzenetére
Nem hiszem. Sztem csak működésképtelenné válik, amikor az új életbe lép. Ez van a sima sim-cserénél is.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
dragon1993 #1284 üzenetére
Köszi! Akkor nem tudom, hogy nálam mi a fene van. Telenornál nem volt ilyen gondom, hozzájuk továbbra is azonnal megérkezik az SMS.
-
ztoldy
senior tag
válasz
dragon1993 #1257 üzenetére
Szerintem maszek gsm bolt lesz, gondolom pár 100Ft-ot elkérnek érte, de talán a simvágó pontossága megér annyit, hogy ne én vagdossam itthon, habár meg tudnám csinálni a sablon alapján.
-
zoetsa
tag
válasz
dragon1993 #1238 üzenetére
Igen, közben rájöttem, hol randalíroznak, és vban nekem is küldött jelszót, be tudtam lépni a websms-re, bár nem értem, miért nem a my-t alatt van ez is, de mindegy, a külön előnye, h ide beenged. V most kijavíttatod velük?
Igaz, küldeni még nem próbáltam vele. De a my-t nem enged be, csak jelszót hajlandó küldeni.
-
1430
senior tag
válasz
dragon1993 #1229 üzenetére
Mármint a Telekom webes SMS küldő oldalára sikerült belépned blue mobile számmal?
-
_csocso_
senior tag
válasz
dragon1993 #1229 üzenetére
Nálam is működik.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged