- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Torocsik2021 #19359 üzenetére
Refundban korrektek ( legalább ). Amúgy a szokásos gerilla/cápa marketing, orbitális kamuzásra épitve. Személyes kedvencem lett az utóbbi időben küldozgetett email gyöngyszemük, amennyiben biztositanak arról, hogy nyomást gyakorolnak a gyártóra.
Olyan cuccokat árulnak, olyan mennyiségben, amihez közük/rálásuk sincs és nem is volt. -
válasz
Torocsik2021 #19355 üzenetére
Igen így van, én is utálom hogy ha valamiből 100 db van akkor felteszik korlát nélkül és ki is fizethető, lehetne használni normálisan a készlet nyilvántartást.
-
válasz
Torocsik2021 #19353 üzenetére
Arra írtam hogy minek vesznek fel rendelést ha nincs készleten.
Azt egyébként célszerű megtenni, ha ilyen könyvelt küldeménynél még 10 nap múlva is csak annyi látható hogy igényelve a szállítás rájuk kérdezni hogy ugyan mi történt csomaggal. -
válasz
Torocsik2021 #19351 üzenetére
Persze el lehet gondolkodni hogy ez helyzet hogy kiszúrt mindenkivel.
Nem tudhatjuk hogy a beszállítói vonallal mi a helyzet, az ide szállító logisztikai céggel mi a helyzet, az hogy a luxemburgi vámosok miként dolgozzák fel a dolgokat és az ottani posta mikor indítja el, az hogy a Magyar Posta átveszi a konténert, de nem könyveli le a postai adatbázisban a küldeményeket és úgy tűnik hogy még a külföldi postánál van és az sem érthető hogy ha nincs raktárkészleten akkor minek vesznek fel rendelést. -
válasz
Torocsik2021 #19349 üzenetére
Amit fizettél azt az összeget küldik vissza, termék ár, szállítási költség és ha volt benne biztosítás vagy tariff insurance azt is. Ezt a hülyeséget kimondta neked?
Nem forintban gazdálkodnak, nem valószínű hogy bankszámlára teszik és a 1% sem valószínű, mert ugyan mennyi időre kötnék le azt a pénzt amit esetleg vissza kell adni, de annyit romlott a forint hogy többet kapsz vissza.
De amióta ide Európába ősszel berobbant a 2. járata a vírusnak mindenhol szállítási problémák vannak.
Az AliExpress-el szerencséd volt ha minden vásárlásod megjött. -
válasz
Torocsik2021 #19347 üzenetére
Nem kell tenni semmit, amikor megjelenik a könyvelési tétel a PayPal-on annak dátumától számolt 2-5 munkanap múlva rajta lesz azon a bankszámlán amelyhez tartozik az a kártya amivel fizetted.
-
válasz
Torocsik2021 #19341 üzenetére
Az elbuktam alatta én az Áfa témát értettem, de így már világos.
Pontosítsd velük hogy te ezen a nyomkövetési számon semmi mozgást nem látsz, ha ők sem adnak másik számot akkor inkább pénz vissza, főleg ha most olcsóbb ez a telefon.
De az osztrák posta dolgait én nem tudom megsaccolni sem, mert ez a szám arra mutat.
Akármilyen szállítással is küldték volna ennek már rég meg kellett volna jönnie. -
válasz
Torocsik2021 #19339 üzenetére
Meg van az oka annak az időnek, de nem kell parázni. Rendben megkapod.
-
bl4ze
veterán
válasz
Torocsik2021 #19336 üzenetére
Hát ez jó rég áll, semmi mozgást nem látok 1,5 hónap alatt
18 Nov 2020 00:59 Electronic Notification of Shipment Received Luxembourg D LOGISTICS
-
válasz
Torocsik2021 #19336 üzenetére
Egy kicsit visszaolvasva volt róla szó, vagy luxemburgi posta vagy GLS a mostani EU Priority line szállítás. Én a helyedben nyugodtan várnám. Nem tudom miből gondoltad hogy ez nem jó vagy milyen szállítással vártad?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest