- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkutya
tag
Beálltam A Feucht-on át tabletet várók népessorába.... tegnap reggel elhagyta (elvileg) németországot.
Volt már valaki - akinek a posta nyomkövető szombat-vasárnap frissült? -
jkutya
tag
-
jkutya
tag
Avval, hogy a honlapjukon a termék mellett és a számlán - megjelenítik a várható szállítási időt, és nem jelenítik meg hogy késés várható....
egy picit eltérő gyakorlatot folytatnak az Európai kereskedelmi stílustól.
Mint ahogyan azzal is, hogy SEHOL nem tudsz érdemi választ kapni a kérdésedre.
No és avval is, hogy 14 nappal a termék "shipped" státuszba kerülése után SEMMILYEN információt nem tudnak adni.(és egészen nyilvánvalóan a kisujjukat sem hajlandóak megmozdítani)Én megértem, hogy topicgazdaként véded őket - de ez chinese deal, chinese style - Európa közepén
.
Máskor, és máshol is ragadt már be csomagom. De -mindig tudtam hogy HOL van.
A jelen állapot szerint adtam egy kinainak 200 dollárt - és kaptam cserébe egy számot, ami semmire sem jó. -
jkutya
tag
A DHl oldalon is vannak infók - mely országban tudnak működni és hol nem.Csehországban zavartalan a működés.
Leginkább a totális információhiány zavar - és az inkompetencia. A vásárlás törlése nem játszik már: a termék leszállítva státuszba került.
PAYPAL claimet nyitottam - ha menetközben megérkezik nyilván beérem részleges visszatérítéssel a késedelem, okozott kényelmetlenség és keletkezett extra költségek miatt.Volt már ilyen - simán megáll az ügy és jól dokumentált: jelenleg egy kamu tracking number, amivel a Banggood bizonyitani tud...
Egy opcióm maradt: rendelek egy printert máshonnan - ezt meg szimplán nem veszem át. -
jkutya
tag
Sziasztok,
van egy kis nyűgöm - talán majd megoldódik egyszer, azok okulására beirom akik a Cseh raktárból terveznek rendelést:
Április 6-án rendeltem a Cseh raktárból egy printert - a honlap szerint Cseh raktárban volt, fel is adták (pontosabban cimkét kicsomtatták
) annak rendje-módja szerint 8-án. Kaptam CP...DE jellegű DHL es tracking numbert - igáig rendben is a történet.
Viszont - ez a tracking number mind a mai napig (14 nappal a feladás után) nem mozdult meg a rendszerben: azt mutatja h csak elektronikus úton lett továbbítva a szállitmánnyal kapcsolatos infó, valójában még nincs a DHL-nél.
A BANGGOOD vevőszolgálata valójában nem létezik: akárhol keresem meg őket - még az élőerőtől is csupán droid szerű, sablon szövegekből álló válaszokat kapok, ill. ígéretet h mélbe ntájékoztatnak 4 órán belül. Aztán jön a mail a sablon blokkokból .
A DHL nem tud mit csinálni - nincs náluk a csomag azt mondják - nekik inkább hiszek, mert
kis guglizás után azért kiderült h jó pár embernek van ilyen gondja most velük.Én arra tippelek, hogy előbb adják el az árut minthogy raktáron lenne - tehát ez valójában Kínából fog érkezni.
De azért a 14 nap alatt európába érés - ha tényleg feladták - elégnek kellene hogy legyen.Van valakinek valamilyen ötlete - mit tehetnék még ebben az ügyben?
Nyilván kész vagyok elfogadni, hogy a DHL pár napot késik.Na de két hetet?????
-
jkutya
tag
Sziasztok,
Indult valakinek mostanság Cseh raktárból motyója - v még mindig karanténban vannak? -
jkutya
tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata, hogy Banggood Csehországból,
CP.........DE formátumú trackinggel kb mennyi idő alatt kézbesítik a csomagot?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest