- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Hali!
Jó ideje nézegetem már ezt a fülest, Banggood-ról rég nem rendeltem Kínából. Lesz itt plusz költségem? -
draco31
veterán
Van az 1 hetes szállítási idős fül, ott szoktam néha nézelődni. De soknál CN a feladás helye, akkor az hogy van?
-
draco31
veterán
Rendszeresen rendelek innen. És sokat nézem az 1 hetes szállítási fület. Viszont ott is soknál előfordul mobil appnál, hogy ship from CN. Akkor az mégsem eu raktár lenne, vagy csak nem jól van írva? Mert érkezésnek meg ugyan úgy kb 1 hét van írva.
-
draco31
veterán
Március elején rendeltem valamit, és véletlenül április elején rányomtam, hogy megérkezett. De még nem érkezett meg. Ilyenkor mi a teendő? Bukta?
-
draco31
veterán
Mik ezek a snatch linkek, valaki leírja?
-
draco31
veterán
De rendesek már. Márciusban rendeltem pár micro és c-s usb kábelt, de egy micro nem jött meg, ez akkor fel sem tűnt. Most meg jött refund arról a kábelről. És így most átnézve a készletet, valóban nem jött meg az a darab. Ha nem jön a refund, sosem veszem észre a dolgot.
-
draco31
veterán
Rendeltem valamit, de nem jött be az az oldal, ahová a kupont lehetne beírni.
Így bementem a my orders-be, és ott volt egy kuka ikon mellette, így csak a listártól töröltem, vagy a megrendelést is töröltem? -
draco31
veterán
Hali!
Erről a Bakeey márkáról mit lehet tudni? Vehető?
-
draco31
veterán
Nálam ma sem megy.
-
draco31
veterán
Kár hogy nem lehet 2db 50%-os kupont használni egyszerre. Úgy már lenne haszna (nekünk)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest