Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi86
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy wifi kamerát, amelynek az volt a leírásában, hogy 150 fok látószögű és éjszakai módja is van, de egyik sem felelt meg a valóságnak. Indítottam egy visszatérítési igényt, és az eredeti 17$ helyett felajánlották, hogy visszatérítenek 10$-t, amit egy Yes/No gombbal tudok elfogadni. Tudnátok segíteni, hogy mi történik akkor, ha erre nemet mondok? Van esély arra, hogy utána az egészet visszaadják, vagy lehet még ezt a lehetőséget is elveszítem? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest