- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
janakbacsi #21669 üzenetére
[link] Én ennyit találtam. Ami a hírlevélben van az sokszor USA raktáras, vagy ilyesmi ár. Sőt, az ár csak az 1 M-es kábele, ami ott van, ez is csak a szokásos átverős reklámos dolog.
-
Beni2360
félisten
válasz
janakbacsi #21546 üzenetére
250+160 a szállítás 410$ itthon kapsz már komett egybeepitett WC kagylót. Igaz per éve néztem akkor 70 e Ft volt. Vizet kell oda vinni, szerelni., stb. Esetleg hideg, meleg vezeték. Jól járd körbe a témát.
-
válasz
janakbacsi #21552 üzenetére
Most megnézve nem azt adja fel de az első kattintásra az jött.
-
válasz
janakbacsi #21550 üzenetére
Nem ezzel az egy oldallal van gond, hanem az egész hu.bg oldallal.
-
válasz
Ne ezt használd mert hibás szokott lenni az oldal https://hu.banggood.com
Ez a jó linkje. -
Nikaré
őstag
válasz
Nem nyitottam meg a linket.
Mitől okos ez??? -
válasz
janakbacsi #21504 üzenetére
Igen, kerestesd. Ha az lesz igaz amit az előttem szólok írtak akkor lesz a kezedben igazolás az elvesztésről. Bár én néhány dolgot ismerve nem vagyok arról meggyőződve hogy az Németországba lenne. Legyen 50-50%.
Ha van igazolás akkor jogos lesz a visszatérítés, bár nem világos az amit neked írt az ügyfélszolgálat. -
sambenez
addikt
válasz
janakbacsi #21499 üzenetére
Jan 14 óta Feuchtban van. Biztos valamelyik melósnak pont hiányzott még otthonról egy ilyen.
Látom közben V/ optimistább.
-
válasz
MPL csomagos szállítaná, ez január 14-én azt mutatja hogy Feucht-ból elindult, de mivel rendesen ki van töltve az adata, van súlya is 6100 g ezért nem az ami ott szokott lenni hogy "elveszítik".
Én azt gondolom hogy mindkettő ideért, csak a NPKK aki beolvasta a vonalkódjukat az egymást követő és közel azonos szám esetén valamit elszúrt, lehet hogy úgy gondolta.hogy mindkettőt könyvelte. Érdemes lenne a helyi postán megnézetni és keresést is indítani. -
janakbacsi
őstag
válasz
-
válasz
janakbacsi #21440 üzenetére
Nem, ez e-mail-es ajánlat, a gombra kell kattintanod a továbblépéshez és majd a fiókodból fizeted, a szállítási díj az általad választott módtól függ.
-
válasz
janakbacsi #19883 üzenetére
Nem, csak rossz helyen akarod követni. Még a vásárlásnál is ott vannak a bejegyzések.
Ez egy Luxemburgi postai azonosító. Ezeknél úgy működik hogy majd akkor éled fel ha ténylegesen megérkezik ebbe az országba és az ottani posta veszi kezelésébe, így lesz belőle EU-n belüli postázás és így áfamentes.
Addig egy konténerben van szállítva több társával, nem történik egyenkénti könyvelése. De ne Magyar Posta oldalán nézd mert ez egy nagy nulla. Itt látod a mozgását pontosabban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest