- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skilled88
tag
20 ezerig milyen vga-t érdemes venni?
-
skilled88
tag
Kösz a tanácsokat
Most új tápot veszek és majd jön a többi jövőre porbálok v.mit újat összehozni valami új konfigot ..
Bár tudomásom szerint 2014 fele jön a ddr4 ram ?? lehet inkább megvárom 1 évre vagy 1,5 -re nem veszek ddr3 alaplapot -
skilled88
tag
Sziasztok!
Különös problémám van és segítségeteket szeretném ez ügybe kérni ..Van egy nem túl modern gépem
Cpu
ore2Duo E7300
Vga:Gainward HD4870 512 MB Golden Sample
Ram:3GB DDR 2
Táphieftec GPS-450AA-101A
Rendszerindows 7
Az a gondom ha játszok pl:.Crysis-on,GTA 4 -en játék akad ..forgatom az egeret játékba és akadozva megy vagy is fut a game..54 fokos játék alatt a GPU szóval nem értem újra lett pasztázva
Azt hittem v.mi kábel van megtörve ilyesmi ,de nem Win7 újra raktam ,de semmi ugyan olyan...
GPU teszteken is akad az egér ha viszem a nyílat akadozva megyötlet??
kicsit lenne a táp ??
-
skilled88
tag
Sziasztok!egy kis helpet kèrek..
Szereztem egy gainward 4870 golden sample 512mb videókártyát..
Ès tanácsot kèrek hogy milyen táppal èrdemes használni?illetve most chieftech 450w tápra van kötve az elèg neki?Mellete persze : 1 winyò 1 dvd író 6 venti van ès persze core2 proci..
-
skilled88
tag
8800gtx-nek mekkora táp kell ?? 450w chifi elég ?
-
skilled88
tag
Reggelt!
Videókártyám ventilátor csatlakozója az alaplapra van dugva ..igenám de az nem jó ..
Viszont a magára a vga kártyára nem tudom dugni mert kisebb más fajta a csatlakozója ..ugye vga-n 4 pin van ..mostani ventilátorom meg 3 pin-es azért se jó ..Nah most kitaláltam hogy veszek 2db ( Coolink SWIF2120P 12cm ventilátor 800-1700rpm ) "PWM-es" és ezt rá szerelni a videókártya bordájára .. de megint ott tartunk nem tudom rádugni a vgra mert nem egyforma a csatlakozója .. :/ DE! akkor hogy tudom összehozni úgy ,hogy mind 2 venti a vga-ról kapja áramot vagy is vga-ra legyen kötve és nem az alaplapra !
Viszont találtam egy ilyet ami jó lenne de nem találok sehol se a neten ..
segitsetek !!
-
skilled88
tag
Sziasztok !
Lehet nem a témához tartozik ,de felteszem !Videókártya ventim alaplapra van dugva.. 3 pines ..(sárga,fekete,piros)
Hova érdemes dugni ?? SyS Fan 1-ra ,SyS Fan 2-re vagy a PWR-Fan -ra??
PWR Fan és a SyS Fan között a PWR jobban pörög a venti ..
Szerintetek ??
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest