- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
válasz
M5Norbi #25192 üzenetére
Windows 8-at akartam feltenni, már pár hónapja azt használom. A végén kékhalál, de nem olyan mint a régi wineknél, itt még ez is más, világoskék
Ekkor írja ezt VIDEO_TDR_FAILURE és újraindul. Win 7-et is próbáltam, hasonló a végeredmény, de itt még a merevlemez partícióin valami konzisztenciát vagy mit ellenőriz.
Spet: sajna nincs másik kártyám. Ami a közelben elérhető az meg még AGP-s. Szomorú hogy még az én gépem (pedig jópár éves) a legmodernebb a környezetemben.
-
Silentfrog
veterán
válasz
M5Norbi #25073 üzenetére
A 8600 gt ha jól tudom 50 wattos TDP-s besorolású a Hd 7770 meg 80.
Terhelve többet eszik a 7770 viszont idle majdnem ugyanannyit de ha lekapcsolja magát akkor meg szinte semmit. /ez a zerocore,pl letöltés alatt// Viszont sebességben össze sem lehet hasonlítani a két kártyát. -
albinolynx
senior tag
-
spista222
addikt
válasz
M5Norbi #24997 üzenetére
XP-je van és ezért nem is fog felmenni a linkelt driver neki.
Download-ra kattintva:
"Here you can download AMD Catalyst 12.11 Beta #11 for 32 and 64-bit for Windows Vista, 7 and 8"
XP nem nyerő, win7-el meg lehet hogy már el sem indulna az a játék.Vakegérke Sajnos mindig van olyan old school játék ami nem indul el vagy nem fut megfelelőlen úja gép alatt.
-
Tomix24
addikt
válasz
M5Norbi #24901 üzenetére
Ha a VGA-t akarom megnézni mit tud akkor az innen leszedett Bencheket is megnézem: [link]
Sniper Elite V2 Benchmark
Chinese Unreal Engine 3 DirectX 11 Benchmark
3DMark 11
Unigine Heaven
stbHa húzom, vagy új hardver van, akkor látom a különbségeket is. Ez mellett a GPU-t meghajtja mind
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
M5Norbi #24895 üzenetére
FC3-mal erősebb kártyákat is térdre lehet kényszeríteni, csak beállítás kérdése, úgyhogy ez megfelelő. Olyan játékkal hajtsad meg, amelyikkel szeretnél játszani és élvezd a flow-t.
Ha a hőmérsékletre vagy kíváncsi, ott a Furmark, ha a játék közbeni VGA kihasználtságra, akkor ott a GPU-Z.
-
drmazsi
aktív tag
válasz
M5Norbi #24845 üzenetére
Megy játék most már vele, de lassabb mint eddig, vagyis olyan szaggatottság érzés van, ellenben ha igp-vel nyomom csak.
Elvileg teljesítmény javulást kéne okoznia, nem romlást...
Ki akartam próbálni, mert itthon volt elfekvőben egy ilyen kártya, de ha nem hát nem.
Reméljük egy új driver frissítés segít majd. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
M5Norbi #24838 üzenetére
Én Dirt: Showdown-mal játszottam 3D-ben, szerintem látványos, de ahhoz, hogy élethű is legyen, még kicsit fejlődnie kell. Illetve még a hardvereknek is kicsit. Ezzel együtt szerintem a felhasználói élmény szempontjából nem rossz irány.
Én nem vagyok tévénéző, szerintem a játékoknál több létjogosultsága van, de nyilván együtt fejlődik a kettő.
Tévén meg persze a konzolok miatt (is) van értelme. -
-
persil
nagyúr
válasz
M5Norbi #24460 üzenetére
A "láttam" és a "nekem a boltos mesélte" között van egy hangyáni különbség, ugye te is érzed?
Nem mellesleg olyan távolságból(mert, hogy ugye láttad... ) illett volna felismerni, hogy vga, vagy alaplap... azért annyira nem hasonlítanak.
"A nagyker szervizében is rácsodálkoztak mert még nem láttak ilyet."
Az azért komoly szerviz lehet"ez volt vagy 2-3 hónapja nem emlékszem hogy lap vagy kari volt"
Bilobil -
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
M5Norbi #24400 üzenetére
Persze most a jelenlegi legerősebb FM2-es A10 5800K tesztjét mutattam, ha ahhoz hozzáteszel egy 6670-et, akkor már tényleg egész használható FPS eredmények jönnek ki fullHD alatt. És mondjuk 50k-ból megvan az összeállítás, ami energiatakarékos is. Szóval a következő generációkban van jövő.
(#24401) BeriHampeR
Jelenleg még ez a helyzet, igen. -
agressiv
addikt
válasz
M5Norbi #23357 üzenetére
Sokkal nagyobb esélyt látok. NVIDIA kártyák közül eddig mindegyik elindult az én lapomban is, de az AMD kártyákat az esetek nagy részében nem is lássa, mintha benne sem lenne. És még számtalan példa volt erre melóm során is. Olyan is van és nem is ritka, hogy elindul, de nem tölt be a windows, vagy a bios post után megáll fekete képernyővel, viszont csak első indításnál csinálja és egy reset után megy rendesen egés nap.
Gagyibájt lap, plusz intel kombóval gyakran előfordul.
-
agressiv
addikt
válasz
M5Norbi #23354 üzenetére
No igen, de én nem vennék bele AMD kártyát, mert kérdéses, hogy fog-e benne rendesen mukodni, vagy egyáltalán elindul-e vele.
Vendingo Még egy kártya CF-ben, majdnem dupla teljesítmény, amit másik kártyával nem érnél el, szóval a CF lenne a leghatékonyabb, a teljesítmény szempontjából.
-
ebegab92
senior tag
válasz
M5Norbi #23343 üzenetére
Adnak DVI-D-sub átalakítót a kártyához,ha csak ez tartana vissza a HD7770-től (a legolcsóbb ASUS-os verziót vettem,ahhoz volt átalakító+CF-híd)
PhysX a különféle dolgok mozgásának fizikailag szebb megjelenítésére jó.További részletek -
ebegab92
senior tag
válasz
M5Norbi #23340 üzenetére
Hát ja.Azonos ár mellett az AMD erősebb kártyákat kínál,cserébe le kell mondanod a PhysX-ről.Így csak döntsd el,hogy megbírsz e lenni nélküle vagy sem.A GTX460 már nem mai gyerek,max. használtan érné meg.HD7770-et lehet kapni már 30 ezerért is,így inkább vedd azt és ennyi
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
M5Norbi #23182 üzenetére
Nincs semmi baj a gyári OC-vel, csak annyi, hogy felárat kérnek érte, holott te magad is meg tudod egyszerűen szoftveresen csinálni. Így érdemes ugyanabból a kártyából a nem OC verzió venni, egyszerűen ésszerűségi okokból.
Nincs semmi baj a régebbi szériával se, csak az, hogy régebbiek, és az új driverekkel sem fejlődnek, illetve amiket írtál, azok gyengébbek is a 7770-nél.
(#23183) ebegab92
Jogos. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
M5Norbi #23180 üzenetére
Ezek közül a 7770 a leginkább ajánlott, régebbi szériát, illetve OC-t ne vegyél.
Ráadásul 30 alatt még választhatsz is, hogy Sapphire vag ASUS legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest