- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milanfan
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van,hogy a Sniper elite v2 játéknál már többször is előfordult,hogy 20-30 perc játék után egyszer csak bezáródik a program.Nem tudom,hogy ez most a program hibája lehet vagy esetleg túlmelegedne a videokártyám vagy egyéb hibája lenne és ezért csinálja?Vagy maga a játék szar?Esetleg a rendszerem vagy a gépem egyéb hardverének hibája?
Azt hogy tudom megnézni egyébként a legkönnyebben,hogy a videokártyám hány fokos egy adott játék alatt/után?
Egyébként a rendszer:
LAP: Gigabyte H67ma-usb3-b3
CPU: Intel Core i5-3470 3.20GHz S1155 BOX
RAM: 2db DDR3 4GB/1333MHZ Kingston
HDD: 2.0TB WD 5400/64MB/SATA 3év Green
VGA: GIGABYTE GTX650Ti OC 1GB GDDR5Win7 64bit
Előre is köszi a segítséget!!
-
milanfan
tag
Ma beraktam a gépbe egy GTX650Ti-t.Működik is szépen minden játék alatt,de azóta a win7 aerot az istennek sem tudom bekapcsolni.
Előtte ment szépen videokártya nélkül is!
Lehet köze a kártyához vagy csak én bénázok megint?? -
milanfan
tag
válasz
BomiBoogie #23145 üzenetére
Rendben.Köszi és bocsi!
-
milanfan
tag
Sziasztok!
Ebbe a masinába szeretnék valami VGA-t legalább 2-3!! évre 30-40 ezer környékén:
LAP: Gigabyte H67ma-usb3-b3
HDD: 2.0TB WD 5400/64MB/SATA 3év GreenA gondom a következő:
Egyelőre egy 17"-os monitoron 1280*1024-es felbontáson BF3 és Sniper elite2-t stb. szeretném,ha futna rajta.Ehhez elég is lenne talán egy 7770 vagy egy GTX650OC.De bajba vagyok,mert 1 éven belül monitor cserén is gondolkozom vagy 1600*900 (esetleg 1920*1020) és oda már nem biztos,hogy elég lenne.Oda inkább már a GTX650Ti 2GB-os vagy egy 7850 kéne,de az meg már túl drága nekem.
Valószínűleg marad a GTX650Ti.Csak nem tudom,hogy érdemes-e belőle a 2GB-os verziót venni vagy elég az 1 is?
Esetleg valami jobb ötlet a problémámra??? -
milanfan
tag
Mennyit számít az,hogy 128 vagy 256bites egy kártya?
-
milanfan
tag
1920*1080-nál kisebb felbontásnál mennyi értelme van a 2gb-os videokártyának?
Az alatt elég az 1gb-os is,mert úgysem használja ki??Gtx650Ti-ről vagy egy 7850-ről lenne szó egyébként.
-
milanfan
tag
Ha egy videokártyán van HDMI és DVI kimenet,de TV kimenetet nem ír,akkor azt nem is tudom összekötni TV-vel???
(Bocsi,de nem értek hozzá!) -
milanfan
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy ebbe az alaplapba jó ez a videokártya?GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3
GIGABYTE GV-N65TOC-2GI GTX650Ti 2GB GDDR5 PCIELátok rajta többféle PCIe-s csatlakozást a leírásnál,de azért megkérdem inkább.
Egyáltalán ebbe a lapba Sata2-3-as és PCIE-s cuccok is mehetnek vagy csak az utóbbi?
Például a vinyó az Sata-s benne,de olyan csatlakozást nem látok a lap leírásánál.
(Bocsi,ha hülyeséget kérdeztem,de nem vagyok otthon a témában!) -
milanfan
tag
Ipon-on a hitelre történő vásárlásról van vkinek tapasztalata?
Mennyire gyors?Stb. -
milanfan
tag
Egyébként az árak a karácsony közeledtével nőnek vagy csökkennek inkább??
-
milanfan
tag
Sziasztok!
Ehhez a konfighoz egy 17"-os monitoron 1280*1024-es felbontáson milyen kártyát javasoltok BF3 és hasonló játékokhoz Nvidia és esetleg Ati vonalon?
Illetve ha egy éven belül váltanék egy 21"-os full HD monitorra,akkor mivel járok jobban?Ha most veszek egy olcsóbb kártyát,aztán majd ahhoz egy komolyabbat,vagy most vegyek inkább egy olyat,ami már ahhoz is elég lenne??LAP: Gigabyte H67ma-usb3-b3
HDD: 2.0TB WD 5400/64MB/SATA 3év Green
ODD: LG H24NS90 SATA Black OEM
VGA: Erre majd javaslatokat kérnékElőre is köszi a segítséget!
-
milanfan
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy létezik,hogy egy Intel I5-3470-es proci IGP-je nem tudja kezelni a Win7 aero felületet?Az élményindex 1-es lett és a rendszer a hibakeresés során azt írta,hogy a videokártya drivere nem támogatja azt.Érdemes ezzel kínlódnom vagy várjam meg még megveszem a rendes videokártyát??
(nem értek hozzá,sorry ha hülyeséget is kérdeztem!!!)
Előre is köszi a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest