- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djkay
senior tag
válasz
Tommi000001 #32799 üzenetére
Hasznaltan kerult hozzzad?vga Bios frissites?
-
regener
veterán
válasz
Tommi000001 #32799 üzenetére
A conhost parancssor hibáit javítja a régebbi windows verziókkal kapcsolatos hibák ellen, nemhiszem hogy köze lenne hozzá.
-
kjani18
őstag
válasz
Tommi000001 #32767 üzenetére
Szerintem valami driver gond. Feltételezve, hogy a beállításokhoz értesz...
-
válasz
Tommi000001 #24957 üzenetére
Aero nem fut?
-
szeva000
addikt
válasz
Tommi000001 #24139 üzenetére
nézd meg milyen messze repül
...vagy várd,hogy mikor nyír ki mindent...
-
ebegab92
senior tag
válasz
Tommi000001 #24131 üzenetére
Azt a Deer tápot azonnal dobja ki az ablakon.Kész életveszély
Vegyen gyorsan használtan/újan egy 500W-os Chieftec GPS/CTG vagy FSP Hexa tápot!
Az a Deer táp jó,ha 50%-os hatásfokot elér...Védelemből szerintem max. ilyen rövidzár,és talán túlfesz ellen,de a terhelést nem bírja.Az lesz a vége,hogy szétdurran benne valami,és jó eséllyel tönkre vág mást is. -
ebegab92
senior tag
válasz
Tommi000001 #24128 üzenetére
Milyen gépje van ismerősödnek?Főleg a proci és a táp lenne fontos,mert lehet,hogy nincs elég kraft a tápban,mert a GTX285 nem egy 80W-os darab
-
Boxi88
őstag
válasz
Tommi000001 #24128 üzenetére
Monitor kábel rendben van? Nincs sehol megtörve? Rendesen rá van dugva a vga-ra? Driver-t próbált másikat is? Plusz táp rá van dugva a vga-ra? Ha rá van kötve plusz táp, akkor a táp elbírja stabilan látni delejjel, nem lehet hogy kicsi hozzá a tápja?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Tommi000001 #11334 üzenetére
Szerintem elég egyértelmű. 480 sli. Durvaság! Ha léggel hűtöd, akkor jól szellőző házikó legyen...
-
mgm81
aktív tag
válasz
Tommi000001 #10294 üzenetére
kb.30eft.
-
zsole84
senior tag
válasz
Tommi000001 #6218 üzenetére
A 285 SLI erősebb, de én a 480-at venném a fogyasztás, dx11 miatt+újabb fejlesztés, ez a driverek tekintetében sem mindegy. Azt a procit meg szerintem vétek nem húzni egy kicsit. (persze ez csak magánvélemény).
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Tommi000001 #6218 üzenetére
Ne haragudj, tényleg figyelmetlen voltam. Pedig végig olvastam, csak nem értelmeztem.
SLI-ben erősebb az biztos, csak ott azt is bele kell venni, hogy dupla lesz a fogyasztásod. Szóval ha magamnak lennék, akkor inkább egy de erősebb kártya. De ha kihasználod nagyon (kvázi sokat játszol), akkor sli 285 gtx. -
n00n
őstag
válasz
Tommi000001 #6220 üzenetére
Az első kérdésre most nem tudok válaszolni. Viszont az 1600*900-at viszi. Ha ez jelent valamit.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Tommi000001 #6214 üzenetére
Ha játszani szeretnél vele, és valóban kihasználni, illetve van ami kihasználja. Gondolok itt arra, hogy nem lenne cpu/gpu limites a géped, akkor a 480 egyértelműen. Jóval erősebb kártya.
Viszont ha csak néha játszol és nem is a legújabbakkal, akkor bőven elég a 285 is. -
Recon666
Közösségépítő
válasz
Tommi000001 #6166 üzenetére
50-55 körül, garanciálisan nő, de 55-nél, nem ér többet, ha használt. Vadi új Gigabyte van 60-ért 3év garival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Tomato firmware
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Cipő topic
- ASUS routerek
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest