- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
ebegab92 #20376 üzenetére
bocsesz. rosszul írtam 75 fok terhelve. 50-55 fok alapjáraton, rosszul emlékeztem, de most megnéztem a speedfannal.
jaja pont ilyen MSI-re gondoltam, csak tudok olcsóbban szerezniEzek kompatibilisek a 8500GT-vel is?
Ventit nem akarok külön rátenni, mert kevés a hely lefelé, és egy 25mm pluszba már túl sok.
Nomeg kicsit designosabb egy ilyen hőcsöves cucc, mint egy venti -
cidalain
veterán
Sziasztok!
ASUS GF 8500GT Silent (passzív) videokareszom van. Ennek a hőfoka olyan 75 körül mozog alapjáraton. Az első házventi levegője arrafelé megy de nem segít sokat.
Gáz ez az érték nagyon?
Lenne lehetőség beszerkózni egy gyári MSI 8600GT hőcsöves passzív bordát. Van értelme lecserélni a sima lapos bordát egy ilyen hőcsöves cuccra? Egyáltalán kompatibilis e a 8600GT hűtője az én 8500GT-mel?
Vagy inkább valami univerzális hőcsöves megoldásban gondolkodjak? Valami tipp esetleg (ebben az MSI-ben az tetszik, hogy visszahajlik a borda a kártya hátuljához, és nem vesz el több kártyahelyet)
köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest