- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyimsolt
tag
válasz
kenwood3 #8651 üzenetére
Most próbáltam ki egy notebookkal, amin van HDMI. Azzal a TV hibátlanul megy HDMI-n. Két dologra gyanakszom:
- vagy az ATI 5670-es gépen a windows áll már hadilábon önmagával (mivel már azt sem jelzi hanggal, hogy eszköz kapcsolódott, míg a notebook ezt megteszi)
- az ATI-n frissitettem firmware-t, hogy az órajelei alapesetben csak 157/300 legyen és ne 400/1000 ha a WIndows nem csinál semmit. Lehet ez utóbbi a gond egyáltalán? -
Erui
csendes tag
válasz
kenwood3 #8644 üzenetére
450-es tápom van, a márkát most nem tudom hirtelen, de majd megnézem
igazából a helyi számtek bolttól kaptam egy listát hogy melyiket tudják rendelni, de szereintem ha mondok mást azt is hoznák, de ezeket nézem most pl
1GB geforce Gt 520, és Gt 430, meg gts 450, ezek vannak amik 1GB-sek és nekem olyan elég sztem, most nézem amúgy az oldalon őket, és akkor ha GDDR5 ös valamelyik kártya az is jó az én alaplapomba? bírni fogja -
KINIZSI
tag
válasz
kenwood3 #8133 üzenetére
azért ajánlottam neki, mert ahogy nézegettem az utóbbi hónapokban a 4870-eseket 18 ,körül árulták, a 4890-eseket pedig 20-22 körül.
Szerintem ez a plusz költség megéri a teljesitmény különbséget.
abban mondjuk igazad van , hogy ebben a felbontásban, amiben használná tény, hogy proci limites lenne... -
Pyro007
csendes tag
-
elzé99
csendes tag
válasz
kenwood3 #7743 üzenetére
Tetszik ez a 4670-es,de ahogy néztem,nem kapni épp újonan...használtaknál meg nincs gari egyáltalán..
Nvidia vonalon a gt 240? Őt szereti vajon az alaplapom? Vagy itt is beletrafálok,a nem nyert kategóriába
Tehát jól értem,ha nagyobb felbontásban akarom küldeni,ott kell igazán az egy gigás kari memó,kisseb felbontásra meg elég az 512 is? Vagy ez megint kártya függő,egy erősebb kártya 512- vel is produkál jobbat,mint egy gyengébb 1 gigával
-
spista222
addikt
-
PiA
csendes tag
-
ujhlac
tag
válasz
kenwood3 #7513 üzenetére
Nah, úgynéz ki sikerült! Lehet az alaplap driver nem volt telepítve rendesen, mert most felment rendesen a vga driver! És az eszközkezelőben ati hd 4800 seria-nak ismeri! Gondolom ez jó!
Még minden windows indításnál kéri a net framework 2.0-t és az ATI Catalyst Control Center nem működik, de gondolom ez a felirat megszünik amint telepítem a net framework 2.0-t!
Köszönöm a sokszoros segítséget! -
DJ WOKKY
addikt
válasz
kenwood3 #7516 üzenetére
Nem volt még, mert amikor én ülök előtte, minden rendben van, terheltség alatt is
Húgomnál jelentkezett kétszer is eddig a hiba.
De lehet egyszerűen csak ezzel jelzi a face nemszeretemségét
Megnézem milyen driver van rajta és cserélem újabbra vagy régebbire, hátha segít.agressiv: ettől félek én is, de fura, hogy teljesítmény alatt meg nem csinál ilyet...
-
ujhlac
tag
válasz
kenwood3 #7508 üzenetére
Nem próbáltam még az eszközkezelőből! Ma már nem próbálom, de holnap mindenféleképpen és megírom, hogy sikerült -e!
Még egy olyan kérdésem van hátha tudsz segíteni, hogy az alaplapnak a telepítőjéről az első három dolgot ugye nem fontos felrakni? AMD Cool & Quiet CPU Driver ez pontosan mi lenne? Fontos lenne felrakni? Azt sem tudom mire jó!
Köszönöm a segítséget! -
ujhlac
tag
válasz
kenwood3 #7489 üzenetére
Igen azt a drivert próbáltam feltenni. Elkezdi telepíteni és egy kis idő múlva kiirja, hogy nem sikerült a telepítés! Újraindul és ennyi! Valamivel jobb lett mert tudok állítani felbontást, de nem az igazi!
2 opció van, hogy én választom ki mit akarok telepíteni vagy az összes mindent felrak.
Lehet nem kellene mindent kiválasztani és felrakni? -
-
dr.amd
csendes tag
válasz
kenwood3 #6663 üzenetére
kenwood kösz a tippet, sajnos nem tartom elképzelhetetlennek azt sem h akitől vettem már próbálkozott ilyennel, gari vállalásra is azt mondta feljön ha megy akk kész annyi és ennyi! 3 napot kértem azt megadta azé azt erre 3 hónap és off... ezentúl már nem merek használtani venni karit
-
Bendőke
tag
válasz
kenwood3 #6622 üzenetére
Most 75 fok. Nyáron le kellett vennem a ház oldalát, és egy asztali ventivel tolni bele a "hideg" levegőt (sajnos a lakásunk nem túl hűvös, hogy a tipikus "british understatement"-tel fejezzem ki magam), mert különben lefagyott. Ráadásul akkor még nem volt benne 2 videokártya.
-
Bendőke
tag
válasz
kenwood3 #6620 üzenetére
Van valami abban, amit mondasz, erre nem gondoltam. Ma este kipróbálom úgy is, hogy eldöntöm a házat (ha fel tudok akkora helyet szabadítani a padlón). Szerencsére van egy üres slot a két kártya között, tehát a felső kártya nem közvetlenül az alsó hátlapjáról szívja a forró levegőt, de hát az a ~ 3 centi hely nem elegendő arra, hogy ugyanolyan hűvös levegőt szívjon be, mint az. Úgy rémlik, be tudok tenni nagyjából oda, vagy picit fölé egy ventilátort, majd azzal is tesztelem.
Köszönöm a tippet!
-
lcee79
addikt
válasz
kenwood3 #6533 üzenetére
"Magától kapcsolja át az erősebb vga-ra, ha úgy érzi, hogy szüksége van a teljesítményre. Szerintem nem lehet váltani kézileg "
Szerintem is, és nem is lenen vele bajom, ha élményindex nem szurná ki szemem (vagyis főleg a tulajdonos szemét) a 4.9 ponttal...
Én csak telepítek rá sajna nem az enyém...Valahogy nem tetszik nekem sem az eredmény, és javítani kellene rajt, de hogy?
-
-
owen23
tag
válasz
kenwood3 #6386 üzenetére
Nvidia GTX 550 Ti
És ez a dolog már eléggé idegesit csak valami megoldás lenne már rá.
Írtam pl fifa 12 tökéletesn fut de ez 3D-s meccsel van csak gond ott is csak a játékosokkal.Felpatcheltem a legujabb patch-el ujraraktam raktam újra videokari driver-t már minden megvolt mégse jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest