- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Csupingo #61328 üzenetére
Megvolt három másik driverrel is a próba, köztük a 314.22 is, de ugyanúgy kifagyott, illetve 314.22 után desktopig eljutott, szólt hogy a driver összeomlott, visszaállította és újra fagyi.
SP4C3 - NT-H1 nem ízlik neki? Csak 44° körül állt.
Köszi az ötleteket, szerintem hagyom hadd pihenjen.
-
Petyyyyy
addikt
Gainward 8800GT - Win7 Pro x64
Driver feltelepít, minden rendben. Engedélyezném az Aero témát és restart után egy pillanatra látni az asztalt, majd kék halál - nvlddmkm.sys-re panaszkodik.
Ötlet? -
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Adott egy HD 3850 AGP, amiről nem tudjuk jó-e vagy sem. Viszont nem igazán tudom kideríteni, mert bár megkapja a kellő áramot (18A van a 12V ágakon), de csak annyi történik, hogy megmozdítja a lapátot VGA-n meg CPU-n is és ennyi. Semmi más nem történik.
Mitől lehet ez? -
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Nem jutott eszembe megfelelőbb topik, így hozzátok szólnék a kérdésemmel. Az LG 24EA53VQ-P monitorom szeretném rákötni a ROG MATRIX HD 7970 Platinum VGA-ra. Mivel mindkettőn van DVI csatlakozó, így nem használnám a VGA kábelt a DVI-VGA átalakítókkal, szeretném elkerülni a jelátalakítást. HDMI szintén nem játszik, mert legjobb tudomásom szerint ott nem olyan szépek a színek. Kérdésem tehát, hogy milyen DVI kábelt célszerű vásárolnom?
-
Petyyyyy
addikt
Üdv uraim!
A probléma a következő: Az elmúlt két hétben megmakacsolta magát a VGA-m - Sapphire X1950Pro 512MB - egészen pontosan ez történik ahányszor elindítok egy gémet. 9.3 drivert használok, de kipróbáltam 10.2-vel is, a helyzet nem változott.
Mi lehet a hiba? -
Petyyyyy
addikt
válasz
gabo9201 #1968 üzenetére
De igen, természetesen már rég kipattant az ötlet, hogy lecseréljem a masinát. Nem a 478-as platformon szeretnék megöregedni
De eddíg négyből négyszer mindíg közbejött valami, a cash meg elúszott
Mellesleg s1155 a terv...újabb 6 évig ne kelljen gépet cserélnem. Ha a mostanit eladnám és annak az árából venném, akkor igencsak hiányos lenne az új konfig...
-
Petyyyyy
addikt
-
Petyyyyy
addikt
Üdv!
Új hűtést szeretnék az x1650Pro-mra és egy Accelero hűtőre gondoltam. A kártyám apg-s és a kompatibilitási listán simán csak x1650 szerepel. Jól gyanítom, hogy a csatoló felület típusától független a modellel való kompatibilitás?
-
Petyyyyy
addikt
Üdv!
Egy újszerű His x1650Pro-t használok és kicsit aggaszt a hőmérséklete. Ha nem fut semmi alkalmazás akkor is 50-51 fok körül van, játék alatt pedíg simán felmegy 66-70 fokra is. A rajta lévő pici jelzőfény is izzik pirosan míg terhelés alatt van. Bíztam benne, hogy sokkal hűvösebb lesz, lévén, hogy His de úgy tűnik tévedtem...vagy csak az én kártyám adja meg magát
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest