- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erui
csendes tag
válasz
kenwood3 #8657 üzenetére
oké, akkor majd holnap megnézem a táp típusát, így ezzel a procival amúgy és 3giga rammal is jól menne nem?
és köszimondjuk a proci árakat még nem néztem meg, de majd utána nézek, de sztem az most nem fér bele, meg ez is elég sztem, de ezzel a kártyával is észrevehető lenne a változás úgy gondolom
-
Erui
csendes tag
válasz
kenwood3 #8654 üzenetére
hát 25 főlé nem szeretnék menni igazán, procit nem hiszem hogy cserélni fogok most :S, esetleg tápot ha ennek a kárytának nagyon kell
de akkor szted nagyobb kell neki? mondjuk egy 500-as? , az az igazság hogy a táp nem régi, mostanába lett véve, mert a régi meghalt, már nagyon öreg volt
ez a tápom van 450W táp ATX P4 -
Erui
csendes tag
válasz
kenwood3 #8644 üzenetére
450-es tápom van, a márkát most nem tudom hirtelen, de majd megnézem
igazából a helyi számtek bolttól kaptam egy listát hogy melyiket tudják rendelni, de szereintem ha mondok mást azt is hoznák, de ezeket nézem most pl
1GB geforce Gt 520, és Gt 430, meg gts 450, ezek vannak amik 1GB-sek és nekem olyan elég sztem, most nézem amúgy az oldalon őket, és akkor ha GDDR5 ös valamelyik kártya az is jó az én alaplapomba? bírni fogja -
Erui
csendes tag
Sziasztok!
szeretnénk videókártyát cserélni, de tanácstalan lettem, remélem tud majd vki segíteni, szóval az alaplap asus M2N-MX SE Plus
[link]
a tulajdonságai szerint a PCI-E csatlakozója 1 x PCI Express x16, viszont az újabb videókártyákon találkoztam a PCI-E 2.0-lás megnevezéssel, de utána olvastam hogy azt írták hogy attól még beletehető, mert kompatibilis, csak vaélamleiyk kártyának plusz energia kell, nagyobb táp, stb
szóval az lenne a kérdésem hogy ez a kártya beletehető-e szerintetek
1GB ATI radeon HD 6570
[link]
és ha igen, akkor mekkora táp kéne neki?
az hivatalos oldalon azt olvastam erről a kárytáról hogy van GDDR3-asba is ,meg 5-ösbe is, nekünk ami most benne van káryta az szintén radeon és GDDR3-as az is
ez azt is jelenti amúgy hogy az újabb 5-ös fajta már nem rakható bele?
előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest