- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
papajoe007
tag
Üdv!
Egy Geforce 6600-as 256os vga képes fullhd felbontásra?Mert akkor arra cserélem az fx5600-ast....Ujra megjegyzem nem akarok hd és fullhd filmeket nézni,sem játszani!
-
papajoe007
tag
12Gb-os vinyó miatt léptem vissza xp-re sajnos
-
papajoe007
tag
válasz
agressiv #16861 üzenetére
Egy DVI-HDMI átalakítóval van megoldva a dolog....a legfrisebb drivert feltéve remeg a kép fullHD,valamint HD felbontásban is...de ha egy bizonyos 61.77-es drivert rakok fel,akkor HD felbontással nem remeg(igaz nem éles a kép,hanem olyan homályos kicsit),de igy akadnak a videok teljes képernyön,fullHD felbontással viszont ennél a drivernél is remegés tapasztalható!
-
papajoe007
tag
Megtettem...megy a fullhd,de nagyon remeg a kép.....megfájdul az ember feje ha sokáig nézi....videok most nem akadnak anyira(csak nagyon minimálisan)..hertzet nem lehet állitani,60-on van,onnan se fel,se le nem lehet menni...Összefügghet ezzel?
-
papajoe007
tag
Normális emberekhez szolok
Érdekes módon Win7 alatt ment a fullhd felbontás,xp-re meg nem találok rendes drivert..még hd felbontásban is akad minden,ugyhogy várom a segítőkész,inteligens emberek hozzászolását
-
papajoe007
tag
válasz
agressiv #16849 üzenetére
Azt ajánlom neked,sürgösen fordulj orvoshoz,vagy vedd be a gyógyszered
Inkább ilyenek miatt tartunk ahol tartunk,mert ilyen vadállat emberek élnek köztünk....söpredékek
Lehet valami gyerekkori trauma ért barátom,hogy ilyen gyökér lettél,ugyhogy szerintem sürgősen keress meg egy pszichomókust,mert nagyon nagy szükséged van rá
-
papajoe007
tag
válasz
agressiv #16845 üzenetére
Ez most akkora baromság volt...miért,nem létezik normális driver erre a kártyára????????????Ezt nem hiszem....nem tudom hányszor mondtam,de nem akarok fullhd filmeket meg videokat nézni basszus!!!!!!!!!Akkor most fllhd felbontásra még a monitorom sem tudom beállitani?????Vagy ennyire nem érthető a kérdésem??????Mert akkor leirom kicsit gyengébbeknek átformálva......
-
papajoe007
tag
Probléma még mindig megoldatlan
-
papajoe007
tag
válasz
bartucc #16833 üzenetére
Igen nvidia oldalrol.....tudok felbontást váltani,1600x900-as felbontással használom most,igy ugy ahogy jo,bár nem anyira éles a kép,valamint ahogy elöbb irtam teljes képernyőn minden film,video akad!Remegés....ez csak fullhd felbontásnál jelentkezik....a háttérel semmi gond,az ikonok,oldalak feliratok remegnek mint állat.....Benq E2220HD monitor,22colos lcd.....
-
papajoe007
tag
válasz
papajoe007 #16831 üzenetére
Feltettem az uj drivert de nagyon szar,pici minden,és remeg a képernyö mint a kocsonya...valaki tényleg segitsen már,csak van valaki aki használta ezt a kártyát normálisan xp alatt........
-
papajoe007
tag
válasz
solfilo #16828 üzenetére
Nem igazán értem a választ...eszemben sincs hd videokat nézni........érezhető hogy ez a driver nem megfelelő...ezzel azt akarod mondani,hogy nem is tudom ezzel a kártyával fullhd felbontásra birni a monitorom??Én nem akarok hd videokat/filmeket nézni,youtubon egy mezei 360p video is szaggat teljes képernyöre rakva(söt a hang is baszaxik),szoval tuti a driverrel van gond!Nekem 939-es 4000+ proci van alá,meg egy giga ram nem hiszem hogy ezekkel ilyen szinten probléma lenne!Egy normális driverre lenne szükségem....
-
papajoe007
tag
Sziasztok!
Lenne egy Geforce FX5600XT karim xp-alá!Eddig két drivert probáltam,az egyikkel nagyon rosszak lettek a szinek,640x480-as felbontással volt hajlandó csak elindulni,a másikkal pedig csak HD felbontás müködik(FullHD monitorom van),valamint a videok teljes képenyöre rakva nagyon akadoznak.....valaki tud segiteni,melyik lenne az ide illő driver??Előre is köszönöm! -
papajoe007
tag
-
papajoe007
tag
Nem tesz fel neki sajnos
32bites win 7em van
-
papajoe007
tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem,nagyon szeretném ha valaki tudna segiteni!Adott egy Geforce fx5600 xt,ami egy Win7 professional 32bit alatt müködik.Kérdésem hogy van e hozzá normális driver??Válaszokat,segitséget elöe is köszönöm!
-
papajoe007
tag
válasz
RohamDroid #14439 üzenetére
Megprobálom
Köszönöm
-
papajoe007
tag
válasz
RohamDroid #14436 üzenetére
Szia!
A megauploados balhé miatt sajna nem lehet letölteniAzért köszi,utánanézek,hátha lelek más linkel is
-
papajoe007
tag
Üdv!
Lenne itt egy netezős konfig,amibe pár napja vásroltam egy Geforce FX5600Xt vga-t!Kérdés,hogy létezik e rá driver,ami Win7 32Bittel kompatibilis?Én eddig nem találtamFontos és sürgős lenne,a segitségeket előre is köszönöm
-
papajoe007
tag
Sziasztok!Szeretnék egy BFG 9800GTX-et tuningolni......melyik programot ajánljátok hozzá??ATI kártyákat egyszerüen lehetet ugye a control centerrel húzni,de az Nvidia drivernél nincs ilyen lehetőség........(vis én nem találtam)
.......
-
papajoe007
tag
Most meg,ha megmozditom a HDMI kábelt(vagy a videokártyát?)akkor nem 800x600-ban indul,hanem normálisan,de akkor is ujrainul terhelésnél!800x600 ban ilyen gpu-z képet kapok
Esetleg HDMI kábel nem lehet rossz?Vagy a videokártya érintkezésnél van valami?Csak ugye mindkét konfigomban ezt csinálta,tehát az sem lehet,hogy az alaplap PCi-e csatija lenne rossz
Heeelp,mert már nem tudom mit csináljak -
papajoe007
tag
Sziasztok!Egy elég érdekes problémám lenne,remélem tudtok nekem segiteni!A probléma a következö:
Birtokomba került három darab 9800GX2,és mindegyiknél ugyanaz a probléma,pedig a kártyák máshol hibátlanok!Inditáskor vagy csak 800x600-as felbontásban indul,vagy rendesen elindul,de olyankor bármilyen vga terhelésnél ujraindul a gép!Eddig a legujabb Nvidia Drivert tettem fel,lehet hogy driver probléma??Mindegyiket HDMI kábellel használtam!Tápom 630wattos moduláris,nem hiszem,hogy azzal van a gond!A vgak,nem melegednek,tehát ez a veszély sem áll fent!Valaki esetleg tud valami megoldást?Ja,és két különböző konfigban is probáltam,ugyanazzal az eredménnyel..... -
papajoe007
tag
Most kiprobáltam,elinditottam a Dirt 2-öt....ha kis ablakban megy,semmi probléma,megy rendesen,de amint eredeti méretre teszem,azonnal ujraindul........HDMI-n keresztül használom,gondoltam megjegyzem,hátha fontos lehet.....ezt nem értem
-
papajoe007
tag
Sziasztok!Sikerült beszereznem egy Geforce 9800gx2-es vga-t!A problémám a következö!Ha elindítok egy játékot,vagy 3dmarkot(tehát terhelem a vga-t),akkor a gép fogja magát,és ujraindul:!Elöször a tápra gyanakodtam(adatlapomon található),de HKC ide vagy oda,eddig minden ismerös szerint birnia kellene!Legujabb driver van fent!Én tulmelegedésre is gyanakszom,mert a kártya alapon 70fok.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- PlayStation 1 / 2
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest