- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reibek
senior tag
Üdv, inno3d RTX 3080 ichill3x kártyán cserélt már valaki Thermál pad-eket? A front VRAM-ra raktam 1mm-st (elvileg 0.7-0.8 a gyári) és nem ér hozzá a Cooper rendesen a GPU-hoz pedig puha az új pad (Arctic TP3)
-
Reibek
senior tag
válasz
Greyfoot #6535 üzenetére
Kell a 3 monitoros móka
Most néztem hogy 2db 6950 is beleférne.
De ha használtan nézem akkor már 3db GTX 470 isKb 140k-m van a történetre.
Igazából én azt vettem észre ha egy monitoron x videókártya képes FullHD-ba nyomatni a játékot akkor 2db 3 monitoron képes ugyan rá de felzabálja a Vramot a 3 monitor.
Szóval nem a GPU fogy el hanem a Vram -
Reibek
senior tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy HD 5830-ból lehet 3 utas Crossfire-t csinálni vagy csak simán Crossfire-t enged?
-
Reibek
senior tag
Hali van egy MSI GTX 480 TF2-es kártyám és olyan problémám van hogy hol csíkos a kép hol meg megy hiba nélkül. Nem menet közbe pródukálja hanem elindításnál vagy jó vagy már eleve csíkos. Elméletileg ez VGA ram hiba, de kérdésem más nem okozhat ilyet?
Ja és a poén hogy a kari 1 hetes vadi új. -
Reibek
senior tag
Gabo9201 megoldodott a probléma kivettem a tápot a gépházból és nevetve megy a kari vszinű zárlatot okozott a ház és levédte inkább magát.
-
Reibek
senior tag
válasz
gabo9201 #2086 üzenetére
Rákerestem volt e még vkinek hasonló problémája egy külföldi fórumon találtam is hogy egy német srácnak detto ugyan ez volt a baja másik gépbe ment a kártya nála nem a saját gépe más kártyával ment a sajátjával nem neki is Gigabyte 5870 viszont a lap egy Asus Maximus volt. Ő ki vette az elemet a lapból, cmos reset és utána müködött este kipróbálom.
-
Reibek
senior tag
válasz
RootRulez #2051 üzenetére
volt 1 hd 5770-em boltból hoztam ki azis fagyott játékok alatt az elején kapott egy flashelést és meggyogyult ez nem a kártya vagy az eladó hibája hanem annak a dolognak hogy minél elöbb ki akarnak adni egy kártyát hogy több legyen a lé Atikkal addik csak bajom volt Nvidia fronton semmi max egy kis kellemetlenség hogy forróak és hangosak de cserébe egy se szivozott a játékokkal.
-
Reibek
senior tag
Megkérdeztem a volt tulajt fel lett flashelve a bios de csak frissités szempontjából a Gigabyte saját honlapjáról én néztem az utolsó egy béta bios lehet az a baj azt mondta az órajelekhez nem nyúlt és hogy ő azért flashelte fel mert játékok alatt fagyott a cucc. ohh ha ezeket előre tudom nem váltottam volna Ati-ra
a 470-es GTX-t csak beraktam és ment nem volt semmi baja.
-
Reibek
senior tag
válasz
gabo9201 #2036 üzenetére
majd ha megjön a munkából a sogór átmegyek hozzá szintén az én régi alkatrészem egy energon 750-es van neki megpróbálom azzal most egyébként megpróbáltam megint elinditani az 5870-el eljutott a windows-ig betöltötte megpróbáltam gyorsan lehúzni a catalystot de megint elszállt.
-
Reibek
senior tag
válasz
gabo9201 #2034 üzenetére
igen az 1000-es van de ez lehet pont a másik hiba forrás is a táp.
Tele van mindenféle védelemmel ami egyrészről nem baj csak pl egyszer azért kellett hdd-t cserélnem mert van benne egy olyan védelem hogy ha 2ms-ig nem érzékeli a hdd-t kikapcsol és a teljesen jól müködö hdd-t eladtam a sogóromnak mai napig használja semmi baja én meg vehettem újat szintén genyozott egy GTX 460-al amit eladtam az is a mai napig megy cseréltem egy ugyan olyan márkájú... mindene ugyanolyan volt GTX 460-ra azzal nem genyozott. -
Reibek
senior tag
válasz
Gabo0905 #2032 üzenetére
Nyitott gépházzal lefektetve is próbáltam egy 12-es venti koksz fordulattal nyomatta rá a levegőt így se bírta tovább olyan mintha berakagdt volna az nvidia driver és vmi miatt kiakasztja az 5870-et. memória gondnál nem becsikozodik a kép? gondolom kezdeni akkor nem lehet vele semmit.
-
Reibek
senior tag
Hali tegnap vettem egy Gigabyte HD 5870-et előtte egy GTX 470 volt a gépbe azt a híbát pródukálja hogy bekapcsolás után kb 1-2 percig van kép aztán egyszer csak ki írja a monitor hogy no signal a kari elkezdi felpörgetni a ventiket és ámen se kép se semmi.
Még mielőtt beletettem az 5870-et letöröltem az Nvidia Driverét kivettem a 470-et beraktam az 5870-et. Azóta meg nem tudok még a Windows-ig se eljutni. Mi lehet a baj?
Hallottam olyanokat hogy egyik gyártó után másikat rak be az ember és nem mükszik rendesen bár szerintem ez csak mende monda. Windost is próbáltam újra rakni de ott is elszáll a kép és felpörögnek a ventik.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest