- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spista222
addikt
Elviszi e? EL.ELVISZI
Csak épp mint előttem is írták hogy nem ajánlott táp. Minimum egy Chieftec vagy FSP kellene újonnan 8 k ért vannak használtan kb feléért, de persze ha találsz konkrét típust azért nézz szét az előttem linkelt topicban. -
spista222
addikt
Jó a gt240 is . Én itt a fórumon csak HD 5-6 os szériáról olvastam ilyen komp gondokat ráadásul az a kártya is elég régi szerintem mennie kellene.
Nem ilyen egyszerű a helyzet. A memória mérete csak akkor számít ha elfogy és 512 esnél biztos el fog fogyni nagy felbontáson(1920x1080) de sima 1280x1024 en nem vagy csak very high beállítások mellett. A sebesség (FPS ) viszont több mindentől függ pl attól hogy milyen a grafikus chip, mekkora MHz en jár és milyen memória, hány MHz-en és hány biten csatlakozik hozzá (A memória mérete nem számít kivéve amit előbbis írtam).
Vagyis egy 1GB os DDR2 es általában nem olyan gyors mint egy akár 256MB-os DDR3 as kártya extrém eseteket kivéve. -
spista222
addikt
A DDR2 es memória már egy GeForce 7600 at és egy Radeon X1600 at is érezhetően visszafog kiépítéstől függően Itt egy link a specifikációval többek között egy 4670 et egy 4650-el hasonlítanak össze és a két gpu frekvencia között 25% különbség van de a memória csak DDR2 es a 4650 en és majdnem hogy csak felét hozza tesztekben mint a 4670 pedig ha nem számítana a memória a 80%-át kellene. Vagyis DDR2-eset nem érdemes venni.
-
spista222
addikt
Mekkora felbontáson játszol?
Ha csak 1280x1024 be játszol akkor tökéletesen elegendő az 512 es is csak DDR3-as legyen. Gondolom az 1GB os az DDR2 es lenne ami azért vág a teljesítményen. HD felbontáson már úgy is kevés ez a vga szerintem ezért felesleges 1GB -os.
Nekem 5670 van 512 -es és sok mindent végigtoltam rajta 1280x1024 be: BF3 medium, CoD: MW3 High, NFS RUN. stb.. A 4650 kb 70% az 5670 hez képest
Én úgy vagyok vele hogyha ATI(AMD) akkor Sapphire de persze más márkák is jók.
Ha használt azért legyen rá gari. -
kenwood3
addikt
Még mindig nem tudom, hogy újat vagy használtat szeretnél? Célszerűbb lenne 1 használt kártya amin garancia is van .
(#7682) KINIZSI Szia igen így van hdmi kábellel a legcélszerűbb összekötni. Nem kell a monitorodat emiatt lehúznod , nyugodtan maradhat rajta az is. A hang is átmegy hdmi-n keresztül ha úgy van beállítva, hogy azon menjen a hang is . -
KINIZSI
tag
Sziasztok, következőben kérnék ismét segítséget.
Még sosem kötöttem rá TV-re pc-t.Egy Samsung LCD tv-re szeretném rákötni.Van rajta HDMI csatlakozó, gondolom azzal lenne a legcélszerűbb.Ilyenkor a monitort szedjem le, és csak a tv legyen rajta?
A hdmi kábel hangot is visz, vagy csak képet?köszi
-
kenwood3
addikt
Hát sajnos abba a lapba nem biztos, hogy menni fog az 5670-es kari
Mert q lapod 16x-os PCIE sine kompatibilis a mai kártyákkal és dolgoznak is benne, de sajna az nForce 4-es és 5-ös lapokban a HD5k-es Radeonok valamiért nem hajlandóak megfelelően működni.
Így inkább a 4xxx szériából kellene választanod vagy nv vonalon. Mennyi pénzt szánsz a vga cserére? Illetve újat vagy használtat szeretnél?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest