- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greyfoot
tag
-
kenwood3
addikt
Inkább kérdezz rá a milyen vga kártyát vegyek topikba
(#6546) Greyfoot De az már többe kerül mint 140k -
Shady313
aktív tag
Az is okozhatja, ha nem megfelelően van a foglalatban a kártya ill. elmozdul működés közben.
Azért érdekes, mert ha ram hiba lenne akkor gyakoribb lenne szerintem az előfordulása (értem ezalatt, működés közben is fellépne a probléma)
Pl. ha elindul a gép rendben, nyomass neki tesztet: Furmark, 3DMark, valami játék.
-
gabo9201
senior tag
Nem tudom, de ismerősi körben szinte csak ATI kártya van és egyikkel sincs semmi probléma. Van 5850, 2600XT, 4850, 4770, 5770, 5750, 5870, 4670, és még sorolhatnám.
Van gari a kártyára?
Ezek alapján az eladó lehet tudott a kártya hibájáról és pont ezért adta el (persze nem akarok gyanúsítani senkit).(#2055) rumkola:
Igen valószínű. Csak azt nem értem, hogy ez esetben miért nem gariztatta?
(#2056) Reibek:
Igen elég kellemetlen a dolog. Ha nincs gond a garival, akkor szerintem ez legyen a következő lépés. Esetleg az nem lehet, hogy az előző tulaj elcseszte a BIOS frissítést?
Elment közben az áram vagy ilyesmi? -
gabo9201
senior tag
Ha a lapodon van integrált VGA a BIOS-ban be kell állítanod, hogy az legyen az elsődleges (persze a moncsit is abba dugd bele) és így fel fog állni a Win. Ha ezzel megvagy a gép elvileg ugyanúgy fogja látni az 5870-et is. Itt találsz egy jó cikket ezzel kapcsolatban, hogy mit is kell átírni és hogyan.
Ha ninca a lapon integrál, akkor muszály beletenni valami másik kártyát is (erre jó bármilyen régi PCI-os kártya is). Ez esetben ezt kell beállítani elsődlegesnek a BIOS-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest